• TokraFan
    #26843
    Urak,
    Már egyszer írtam a problémáról, de akkor is félre lettem rakva, pedig nyilvánvalóan hibás a rendszer.
    Nevezetesen, az adatlapról van szó. A korábbiakban említett "csillagjegy" és hasonló paramétereket nem tudom állítani, sem beállításokban, se sehol máshol, én meg nem szeretném, hogy látszódjon. Érdekes az, hogy a legtöbb tagnál ez nem látszik, ahogyan számos egyéb infó sem, ami nálam látszik de nem tudom kikapcsolni vagy törölni.

    Ami viszont most még érdekesebb, hogy megjelent egy teljesen új sor az adatlapomon, "Címjegyzék" néven, ami eddig nem volt ott, és természetesen a beállításokban nyoma sincs. Slussz poén, hogy az említett sorban van is "adat", egy un. "MZperX75" szöveg, ami tulajdonképpen egy másik -általan nem ismert- SG tagra mutat. Ez már tényleg hogy?????

    Megkérném a fejlesztőt vagy aki kompetens a dologban, hogy ne pattintson le mint legutóbb, hanem vegye komolyan a problémát. Vagy csináljak új reget? Mert ez így már kezd adatvédelmi problémákat is felvetni. Random jelenleek meg sorok az adatlapomon, amiket én soha nem írtam oda, és soha nem is engedélyeztem a láthatásukat!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.06.18. 21:09:44