27328
-
Borg #26839 Igaz, pontosítok: Nem fórum-kozmetikai, hanem irányvonalbeli, nagyobb fejlesztések. -
#26838 #26717 legutóbb -
Borg #26837 Most anélkül, hogy nagyon reflektáljak a hozzászólásod jogosságára... szerinted mit kellett volna megvalósítani, vagy milyen irányba kellett volna mennie az oldalnak, vagy a fórumnak? Illetve mik voltak a te javaslataid? -
#26836 kapsz 2 orat hogy ezt a hozzaszolast ujrafogalmazd, ora indul -
#26835 Azzal ugye minimálisan tisztában vagy, hogy a fejlesztő azt csinálja, amit a tulajdonos mond neki?
Feljebb kopogtass, ha fájdalmaid vannak. -
Kepek #26834 évek óta itt vagy és semmi lényegi fejlesztés nem volt
egyértelmű, hogy alkalmatlan vagy a feladatra
az admin nem az én dolgom, az viszont fáj, hogy egy 20 éves oldalt egy ilyen hozzá nem értő ember lerohaszt -
#26833 - azt jelenti hogy "költözünk felhőbe"
- nagyrészt ruhában
- látható az admin rész, köszöni, az hogy mikor lesz kész, nem a te dolgod, és szintén ruhában írom újra -
Kepek #26832 Mit jelent az, hogy "koltozunk felhobe"?
Miben írod újra az admint?
Látható részek mikor lesznek újraírva és miben? -
#26831 oh es tenyleg, nice :D
hat... nevezzuk feature-nek es menjunk tovabb
eppen ujrairom az admin reszt 0rol, koltozunk felhobe, stb., ugyhogy olyan szinten alul van a prioritasi sorban, hogy el is tunik onnan -
#26830 "Válasz ... üzenetére" megnyíló üzenetekben a mosolyok is fancybox linkbe kerülnek.
Pl.: Itt a #26809 válasz és arra érkezett válaszban is látható.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2019.05.14. 13:41:37 -
kjhun #26829 Mobilnézetben, miért nem lehet videót beszúrni? Az ablakot beadja, a címet beillesztem, de OK-zás után nem teszi be a hsz-be. (Ráadásul be is ragadt valami klip linkje, eleve úgy adja be a párbeszédablakot. EZT.) Az URL-es linkelés az jó. -
#26828 jól van így, azon fut a privát üzenet jelző cucc, 10 másodpercenként pollol
engedd át a tűzfalon, nem fogok emiatt portot váltani mer nyűgös -
#26827 Az alábbi SSL-es furcsaságok óta a tűzfalam riaszt az SG-re, hogy Monero-s portra (18081) akar kimenni a Firefox. Ellenőriztem a gépem több eszközzel is, de tiszta vagyok (amennyire ez elmondható manapság). Megnéztem jobban és bár a kódban direktben nem látszik, az uBlock logger-e kimutatja, hogy van a chat-re akasztva egy https://chat.sg.hu:18081/socket.io/socket.io.js link. A riasztások változatos IP-ket takarnak, ezeket futólag megnéztem, eldobható kínai regisztrálású címeknek tűnnek. Szerintem nézzétek meg, biztosan jól van-e ez így.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2019.05.08. 18:00:49 -
#26826 elvileg cset visszaállt mindenhol mindenkinek -
#26825 perpill bővítvénnyel van má cset, várni kell rá egy jó fél percet míg betölt, holnap délelőtt tájékán menni fog mindenhonnan normálisan -
#26824 nemsoká -
kjhun #26823 Hát, valami biztos nem jó. Ma, XP-n a sima webes oldalon, az oly utált "ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH" szöveg fogad. (A Win7-en és felette is bele lehetett ilyenbe botlani mostanában, más oldalakon.) A tárhelyszolgáltatót kicsit rúgjátok oldalba, hogy ez jó legyen. Mobilos nézetben tudom csak perpill használni az oldalt. Proxy-s weboldalon nézve (hide.me) ott betölti rendesen. Kíváncsiságból felraktam a Palemoon-t (28.5.0a2), ott a mobilos nézetben hajlandó csak betölteni. -
#26822 Nem megy jól? :( -
#26821 költözünk a felhőbe éppen, tudok róla hogy pl nincs cset, az ha minden jól megy, holnap lesz, ha nem megy jól, hétfőn, sorry -
#26820 reméljük másokat tényleg nem
az van, hogy 1-2 helyen törte a fórumot, ha szarul zártak le emberek spoilert, főleg ha több spoiler volt a hszben, és így fixen törhetetlen, cserébe ja, a több nem működik
kompromisszum.txt -
#26819 Sok usernél láttam (én is használom), hogy ha írok valamiről nem csak 1, de akár több spoiler tag is szerepel hsz-ben. Ami hsz-ben nem spoiler az mindenkinek szól, ami meg spoiler, az meg csak annak, aki már túl van az adott játékon/filmen/könyvön.
Vagy a másik gyakran használt mód, pont az alábbi. Szöveg, szöveg, szöveg, kép a szöveghez, de spoiler tagban, nehogy bárkit is zavarjon a nagy kép, tovább megint szöveg, szöveg és megint egy kép, ugyan ezen okból spoiler mögött.
Mivel ez úgy tűnik, hogy csak engem zavar, így nem is szóltam. Problem solved. -
#26818 hát, akarsz több spoilert egy hszbe? ez így butabiztos, ha engednék több spoilert, nem lenne az -
#26817 Valami nem jó vele továbbra sem.
Írok egy szöveget egy hsz-be, nem spoiler:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In nec bibendum purus, in luctus neque. Morbi sit amet nibh a mauris auctor sodales quis eu purus. Aenean ultrices lobortis dapibus. Nunc nulla nibh, eleifend vehicula tincidunt nec, suscipit ut purus. Fusce vitae nunc pellentesque orci tristique volutpat. Donec a rutrum dolor. Quisque ut condimentum quam. Morbi fermentum dui nec est mollis ultrices. Integer in massa eros. Cras quis dui purus. Maecenas at congue elit, vitae lobortis ipsum.
Ide jön egy spoileres kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Megint írok egy szöveget, dettó ez a hsz, nem új:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In nec bibendum purus, in luctus neque. Morbi sit amet nibh a mauris auctor sodales quis eu purus. Aenean ultrices lobortis dapibus. Nunc nulla nibh, eleifend vehicula tincidunt nec, suscipit ut purus. Fusce vitae nunc pellentesque orci tristique volutpat. Donec a rutrum dolor. Quisque ut condimentum quam. Morbi fermentum dui nec est mollis ultrices. Integer in massa eros. Cras quis dui purus. Maecenas at congue elit, vitae lobortis ipsum.
Megint ide akarok tenni egy spoileres képet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerk: Az az! Tökéletesen hozza a hibát. Összevonja nem érdekli, hogy az első spoilernek vége és új kezdődik, aminek dettó van vége.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.04.26. 20:29:46 -
#26816 spoiler javitva -
#26814 simán csak szarul írtam meg :) javítani fogom -
#26813 Oké, azt hittem változott a metodika, miszerint nem lehet benne link, kép bbcode..ect, csak szöveg. -
#26812 délután ránézek köszi :) sorry beleszerkesztettem egy semmit a hszedbe, teszteltem -
#26811 A spoiler, hogyan működik mostanában ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Írok valami rizsát, van benne link vagy kép, kijelölöm és kat a spoiler gombra, majd elküld, de rendes szövegként jelenik meg csak felül és alul van a spoiler felirat.
Itt most jó,, áá sírok :)
link
hah linkel nem jó
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.03.08. 11:43:12 -
#26810 -
#26809 sorry, nem lesz ilyesmi -
#26808 -
#26807 Köszönöm! -
#26806 rákérdezek -
#26805 Bankkártyás VIP még mindig szóba sem jöhet?
Átmentem a UPC-hez, annál meg nincs SMS-el fizetés... -
#26804 javítottam kicsit a spoiler kezelésen, ha valami spoiler furán viselkedik, jelezzetek -
#26803 átgondoltad? biztosan? ebbe a topicba hogy vezetnéd be? és a humiariba? és a garfield képregénybe? és a ronda weboldalakba?
szóval átgondoltad? -
Kepek #26802 ötlet: Ez lehet a netes trollkodás legjobb ellenszere -
#26801 ❤️ -
#26800 Boldog Születésnapot :) -
#26799 heggesztek picit... dolgokon, varhatoak problemak egy fel oran keresztul