• Dzsini
    #20214
    "A regisztrációkor az email-re kapna az illető egy kódot, amit nem emelt díjas sms formájában kellene visszaküldenie az SG-re."

    Ezzel lendületből elijesztenél bármilyen jószándékú új regisztrálót - inkább megy a többi, ingyenes fórum valamelyikére, minthogy itt kérdezzen meg valamit, ahol fizetnie is kellene érte.

    Másik apróság, hogy a kitiltott "problémás" alregek túlnyomó többsége legalább 1-2, de gyakran 5 vagy még több éves elfekvő regisztráció, tehát még kevesebb haszna lenne, mint gondolnád, visszamenőlegessé téve pedig ezrével hagynák el a fórumot az egyébként aktív, hasznos tagok is. Esetleg meg lehet fordítani a dolgot, de az SG sem fog kifizetni néhány tízezer SMS küldést csak azért, hogy egy csomóan elhagyják a fedélzetet..

    Az adatkezelési problémákról, jogosultságokról nem is beszélve (komolyan utána kell nézni, hogy milyen adatbázist lehet vagy szabad építeni a telefonszámokból, ki és hogyan férhet hozzá, stb.), keveseknek lenne kedve egy ilyen fórumot használni, még kevesebbeknek hirdetni rajta.