Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De elõtte érdemes reklámszûrõvel kiszûrni az sg.hu/forumchat_engine.php*-t, ez a letöltést is megakadályozza (már ha nem chromeot használsz).
http://goo.gl/gd6Zi5
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[merlinw.org]
>dobj priviüzi ha tudod hogy kell! köszipuszi<
practitioner of the forbidden arts of death
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Meg tudnátok szüntetni végre azt a kiváló fícsört, miszerint középsõ gombbal kattintva a kategóriák linkjeire az aktuális oldalon is megnyílik az? Párszor már elõfordult, hogy át akartam 1-2 kategóriát böngészni és középsõvel kattintottam rájuk, hogy új lapon nyíljanak meg de sajnos az aktuális oldalon is, így vissza kell mindig lapozni stb. Köszi!
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
b, sütibõl nem nagyon lehet jelszót lopni
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
megjegyzés: a topikban a linkelésbe is fnew van írva blank helyet
És beírhatod azt is oda, hogy uborka, ugyanaz a hatás, nem létezõ frame miatt új tabot/ablakot nyitnak a böngészõk.
Na de ez már nagyon off, sry. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
(\__/) ( X.x) ( } . { )
igen, a _blank mindig új lapot nyit.
Látszik, hogy kicsit kijöttem a gyakorlatból :/
a blank az ami mindig újra nyitja, már öregszem 😊
A különbség: _fnew mindig új fület nyit, _blank meg ugyanarra az új fülre fogja pakolni a további linkeket. Ha jól emlékszek
egy topikot többször is berakható kedvencnek 😊
chrome
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"A közvetlen linknél nem lehet törölni. Ezért kell a topic linkje és a hsz száma."
Egy közvetlen linket oda is lehetne tenni, nem olyan nagy dolog de havonta megspórolódna több 100 felesleges hozzászólást minden moderátori topikban.
Magyarán: amikor 1 hsz van kilistázva ott is legyen törlés/szerkesztés link.
Ahogyan figyelem a helyzetet,ennyi erõvel akár én is csatlakozhatnék....persze névtelenül...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Szerintem több moderátor kellene, olyanok akiknek aktívak a fórumon, sok topikot követnek és normálisak is. És ha lehetne egy névtelen moderátor lista, abba szívesen részt is vennék. Névvel nem, mert nem akarom, hogy megutáljanak, és Shadow vagy Kata sorsára jussak.
Katától elvenni a moderátorjogot!!!!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
szerintetek nem lenne jó egy olyan rendszer amiben meg lehetne flagelni a hozzászólásokat és x felett eltûnne? (akár úgy hogy teljesen kitörölné az üzenetet vagy mittomén átváltana a kék fejléc és nem látszódna semmi, csak a logó meg egy piros fejléc... klikkelésre meg legördülne az egész üzenet)
most ahány topikot látogatok szinte mindbe belerondított ez a hülyegyerek, de szerintem így 1perc alatt ellehetne tüntetni az efféle aberrált tartalmakat (pl. 10 fórumozói flaggel), amíg a moderátor el nem végzi a dolgát
úgytudom a youtube comment rendszere is hasonlóan mûködik
anno 1987
Operaban meg az van, hogy villog a 0 másodperc múlva 😄 Amíg nem nyomok f5-t nem küldi el, mondjuk ez is jobb, mint, ami chromeban van.
http://goo.gl/gd6Zi5
15 másodperces üzenetküldési korlát után azt kapom, hogy az üzenetem üres, pedig nagyon nem