Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
A like gombot vagy a chatet? Elrejteni a divet könnyû bármilyen reklámszûrõvel, vagy az sg kieggel (az is rejt).

De elõtte érdemes reklámszûrõvel kiszûrni az sg.hu/forumchat_engine.php*-t, ez a letöltést is megakadályozza (már ha nem chromeot használsz).

http://goo.gl/gd6Zi5

Jim Morrison
baszus, tudtam nyomnom kéne egy refrest... 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
Frosty01
én szeretném blokkolni csak nem jöttem még rá hogy kell <#idiota>

>dobj priviüzi ha tudod hogy kell! köszipuszi<

practitioner of the forbidden arts of death

Jim Morrison
miért van a chat alatt like gomb? a chatet lehet like olni? 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Büdös Bohóc
jajj tényleg elfelejtettem :-\ már volt téma sry

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

tommygear
egyik chrome bug a sok közül, szarnak rá
SzirmosSzisza
Nem akadt be a CTRL gombod ?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

[HUN]FaTaL
Chrome bug, tedd fel a middle click mini kieget, az javítja.

kifli
Valószínûleg a böngészõd a hibás, nekem nem csinál ilyet ff-el
Büdös Bohóc
Hi

Meg tudnátok szüntetni végre azt a kiváló fícsört, miszerint középsõ gombbal kattintva a kategóriák linkjeire az aktuális oldalon is megnyílik az? Párszor már elõfordult, hogy át akartam 1-2 kategóriát böngészni és középsõvel kattintottam rájuk, hogy új lapon nyíljanak meg de sajnos az aktuális oldalon is, így vissza kell mindig lapozni stb. Köszi!

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

SzirmosSzisza
a, nem lehet
b, sütibõl nem nagyon lehet jelszót lopni

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

biomage
lehet anélkül is.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Jim Morrison
sajnos, az meg a masik, hogy ezek nelkul meg silany az egesz, neha egy egy topik legalabb fel van dobva.

biomage
biztos van, addig biztos mig a bannerbe lehet html meg js tagot rakni

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

SzirmosSzisza
Egyre több az account lopás, nem lehet, hogy megint van valami rés a falon ?

biomage
HTML5 and html have same tags
megjegyzés: a topikban a linkelésbe is fnew van írva blank helyet

Malakai
Szerintem az nem _fnew, hanem _new, ami mellesleg dettó nem szabvány, de megszokott érték volt.
És beírhatod azt is oda, hogy uborka, ugyanaz a hatás, nem létezõ frame miatt új tabot/ablakot nyitnak a böngészõk.

Na de ez már nagyon off, sry. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakS
anno dreamweaver-ben szerkesztgettem, és az felajánlotta, szóval nem hiszem, hogy keret neve lenne. Meg nem csak az SG-n, hanem máshol is mûködik

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Malakai
Valaha biztos volt egy ilyen nevû frame, aztán azóta is bent maradt a nofollow-os linkeknél (ha jól látom ott használja az sg motor). 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lyukasbogrács
html 4.01-ben, de még html5-ben sincs ilyen, hogy _fnew, kivétel ha van ilyen nevû keret (és kivétel html5, mert ott meg már nincsenek keretek, csak iframe). szóval nem tudom, hogy honnan veszitek ezt, mert még leírás se találtam róla, hogy létezne ilyen. ez valami SG specifikus dolog, de kétlem, hogy az SG-n bárhol is lenne keret. itt az történik, hogy mivel nincs ilyen nevû keret (akármit írhatnál ide), ezért új lapon/fülön nyitja meg a linket, majd úja felhasználja a lapot, ha újra rákattintasz egy linkre.
igen, a _blank mindig új lapot nyit.

RelakS
õõ... ja ... ennek ellenére én minden topikom fejlécében pl _fnew-t használok XD
Látszik, hogy kicsit kijöttem a gyakorlatból :/

biomage
fordítva 😊
a blank az ami mindig újra nyitja, már öregszem 😊

RelakS
_fnew teljesen jó, mert az tényleg új lapon nyit, a _blank meg a régi új oldalon.
A különbség: _fnew mindig új fület nyit, _blank meg ugyanarra az új fülre fogja pakolni a további linkeket. Ha jól emlékszek

Lyukasbogrács
target="_blank"

biomage
A felhasználói adatlapban a honlap linkje lehetne target="_fnew", ha valaki nem tudná, ezzel a link új lapra indítja az oldalt.

Rage47
rakd fel az sg kiegészítõt
biomage
Hát ez lol 😄

egy topikot többször is berakható kedvencnek 😊

SzirmosSzisza
Ha törölnek benne hozzászólást, akkor zavarodik össze.

immovable
Nem tudom más tapasztalt e már ilyet, de néha elõfordul, hogy egy-egy a kedvencekbe felvett topik nem frissül, tehát nem mutatja, hogy van benne új hsz.

chrome
Dzsini
Ez mondjuk így már igaz 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Akkor egy közvetlen link a topikra amelyikben van, mittom a legördülõ mellett egy gombocska, amely a topikra visz, mert akkor dettó jó lenne, Csak így nem jó mert kemény meló visszakerülni a topikba.
Dzsini
Azért sem jó a közvetlen link, mert a moderátorok meg szokták nézni a hozzászólás környezetét is, mert egy hozzászólásnak legtöbbször van elõzménye is, és vannak rá adott válaszok is, amit szintúgy díjazni szoktak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szegény moderátorokat megsajnálva kérnék egy ilyet:

"A közvetlen linknél nem lehet törölni. Ezért kell a topic linkje és a hsz száma."

Egy közvetlen linket oda is lehetne tenni, nem olyan nagy dolog de havonta megspórolódna több 100 felesleges hozzászólást minden moderátori topikban.

Magyarán: amikor 1 hsz van kilistázva ott is legyen törlés/szerkesztés link.
gergely1991
"És ha lehetne egy névtelen moderátor lista, abba szívesen részt is vennék. "
Ahogyan figyelem a helyzetet,ennyi erõvel akár én is csatlakozhatnék....persze névtelenül...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

N o N a m e
Biztos lenne olyan, hogy unalmában nyomogatná a flaget, és ha több ilyen embert kapunk, akkor nagyon gyorsan piros fejléces lenne az összes hsz. Meg ugye rengetegen vannak csak read-only tagok a topikokban, õk is nyomhatnák...

Szerintem több moderátor kellene, olyanok akiknek aktívak a fórumon, sok topikot követnek és normálisak is. És ha lehetne egy névtelen moderátor lista, abba szívesen részt is vennék. Névvel nem, mert nem akarom, hogy megutáljanak, és Shadow vagy Kata sorsára jussak.
matyi0323
Mi kellene az SG-nek?

Katától elvenni a moderátorjogot!!!!

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

gergely1991
Sajnos néhányan jól elszórakoznának vele más kárára.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

tigeroo
a mai katás offenzívára gondolva:

szerintetek nem lenne jó egy olyan rendszer amiben meg lehetne flagelni a hozzászólásokat és x felett eltûnne? (akár úgy hogy teljesen kitörölné az üzenetet vagy mittomén átváltana a kék fejléc és nem látszódna semmi, csak a logó meg egy piros fejléc... klikkelésre meg legördülne az egész üzenet)

most ahány topikot látogatok szinte mindbe belerondított ez a hülyegyerek, de szerintem így 1perc alatt ellehetne tüntetni az efféle aberrált tartalmakat (pl. 10 fórumozói flaggel), amíg a moderátor el nem végzi a dolgát

úgytudom a youtube comment rendszere is hasonlóan mûködik
gergely1991
Mondjuk valamilyen script jó lenne a "bizonyos szavakat" kiszûrésére(ha szerepel az a szó akkor megtilt(hat)ja a hsz elküldését). Egyébként jó lenne ha minél hamarabb eldöntse St hogy végül is mi legyen a (5 elvet már írt eme topikba) a múltkori elképzelésével.

SzirmosSzisza
Áhh, esélytelen itt.

jhetedikj
kisalföld.hu-n már az van, hogy a hozzászólásokat elõzetesen moderálják, mondjuk nem hiszem, hogy itt lenne erre kapacitás, esetleg a házigazdák bevonásával

anno 1987

gergely1991
Inkább hsz.-ek szûrése(moderátor felülbírálati lehetõséggel).

SzirmosSzisza
Spamelõknek lehetne összes hozzászólás törlés, mert oké, hogy ban, de csomó helyen bent marad a hülyesége.

tommygear
kár hogy a sok haszontalan dolog helyett nem ezeket gyomlálják ki :\
[HUN]FaTaL
Ez egy nagyon régi bug és nem chrome, hanem sg.

Operaban meg az van, hogy villog a 0 másodperc múlva 😄 Amíg nem nyomok f5-t nem küldi el, mondjuk ez is jobb, mint, ami chromeban van.

tommygear
szintén egy chrome bug
15 másodperces üzenetküldési korlát után azt kapom, hogy az üzenetem üres, pedig nagyon nem
N o N a m e
és ha nekem fent van? (lenne) 😄
Dzsini
A jobb alsó chattel van összekötve, ha ott be vagy jelentkezve, akkor zöld.

jhetedikj
Ez a szürke-zöld állapotkijelzõ bugos, van amikor itt vagyok mégse mutatja.

anno 1987