Cold War Conflicts - Days In the Field 1950-1973
  • Axon
    #23
    A 2. pálya roppant érdekes. Mivel az első pályán játszódik és minden úgy van szétbombázva, ahogy az első küldetésben szétlőttem. Nem emlékszem, hogy a sud-ban volt hasonló megoldás. Most bánom csak, hogy a repülő tér körül minden figyelőtornyot szétbombáztam.

    Itt egy amerikai támadást kell hátrálva feltartóztatni, amíg a felmentő seregek meg nem érkezik. Mondjuk nem tudom mikor jönnek, mivel nem számol egy óra visszafele.
    Az ellenség bombázással kezd, ahol majdnem minden légvédelmi ágyúmat szétbombázza. Ezután jönnek a csapatszállító helikopterek. Ez remekül vannak megcsinálva. Leereszkednek a kommandósok és elfoglalják az összes ágyúmat és mortaromat. Közben pedig a tüzérsége elkezdi lőni azokat a területeket, amiket a kommandósok látnak. Úgyhogy gyakorlatilag mindenem megsemmisült, nem volt mivel feltartózatnom az ekkor induló páncélosokat. Két hídon jönnek át. Érdemes felrobbantani őket, bár nem tudom, hogy azután meg tudom-e javítani, ha majd ellen kell támadni. Lehet, hogy nem és akkor máris elszállt a küldetés.
    Egyébként az egyiket amúgy is sikerült szétlőnie egy híd elé állított páncéltörő ágyúmnak, amikor rámentek az amerikai tankok, de egy szerelőkocsi rögtön elkezdte javítani.
    Mondjuk ez szimplán csak egy próba volt, hogy megnézzem mire is számíthatok, de nem sok ötleten van, hogyan lehetne megoldani ezt a pályát.

    Talán ha elvonszolnám a légvédelmi ágyúkat az elején, hogy a repülők ne tudják lebombázni, akkor szétlőhetném a kommandósok helikoptereit. De szerintem egy radarállomással látja hol vannak az ágyúk és úgy is oda bombázna.

    Ami remek újítás az a radar állomások, amikkel egy-egy ellenséges területet figyelhetünk meg.