Szal...
  • Sephi
    Foleg hogy kalandjatek de sokkal tobb!!

Mar az elso feloraba ket olyan dolog is van benne amitol leeset a pofam annyira erdetien van megcsinalva.

Az elso maga a beszed rendszer. Mert ugy van megoldba hogy mond valamit az egyik es akkor nekem megjelenik a kepen az egesz mondtdat aztan nekem ala kell huznom szavakat amik erdekelnek es csak azokrol kerdezoskodhetek! Van amikor egesz mondatot is es igy minden parbeszed utan tobb fele infot meg lehet tudni es kulon alblakban mutatja a beszelgetes lefojasat kulombozo pontokban igy visza lehet terni mar parbeszedre ha esetleg kihagytunk egy kulcsszot!

Tovabba olyan is van hogy a karakterunk bele tud nezni masik karakterek gondolataiba es igy is megtudunk dolgokat.
    Ezt a dolgot a parbeszedeknel is lehet alkalmazni. Ha pl a masik nem akar nekunk valamirol beszelni akkor siman hasznajuk a tehetseget es tovabb lehet fagatni rola. Persze az megijed hogy honnan tudgyuk :))

Masodik fasza dolog a Spuspense mode. Peldaul amikor a kertben nekem rohant a kertesz vasvillaval.. olaynkor megal az ido es van par masodpercunk hogy gyorsan ragajunk merre is ugrunk hogy ne talajon el minket!

Azt mondanom sem kell hogy a jatek telis tele van csodalatosan elethu FMV-ekel majdnem minden egyes jelenetnel!

Eletet ugy szerzunk hogy neha megjelennek valami kis lepkek es le kell csapni oket :)

Meg nem melyedtem bele nagyon de ez egy kurva nagy jateknak nez ki! Csak egy valami zavar es az az hogy a szereploknek japan nevuk van es igy nehez oket megjegyezni!