75
Szal...
-
Nekem nagyon teccet a game addig a pontig amig kiderult hogy idore megy es ha nem sietel meghalsz. Egy kaland jatek ne menyen idore bazd meg hanem hagya hogy szepen ugyesen kilogikaz minent. -
Ramza #34 Sajnos nekem is nagyon hiányoznak :(
Pc-re a mai napig nagyon sok jó logikai kalandjáték jelenik meg, de a humoros, könnyedebb fajtából ott is nagyon kevés van. -
Gábor #33 Nincs.
Manapság már ez nem divat, csak a vér, az erotika /ez nem akkora baj :D/,és a solo-hero, ill az anti-terror-hérosz-überfasza-csapatosdi. Jó lenne már egy új Square game idén. -
Vagy csak én vagyok az ilyenekre kiéhezve (vagy túl öreg ;)?
/ tűnődik
Monkey Island, Day of the Tentacle, Sam & Max, Grim Fandango...
/ sóhajt könnyes szemekkel
Van még remény? -
Tegnap megvettem ezt a játékot. Kár, hogy manapság nem divat a beszélgetős kalandjátékosdi. Több ilyen kellene... :( -
Yoz #30 Ezt a sort én is csak erősíteni tudom!
De azért még akad ami úgy leköt hogy na, csak rá kell kapnom, és nekem ez megy nehezebben (a rákapás). -
Te nem mondasz baromsagot tudd meg... mar nem ugyanaz a hozaalasom nekem se... valahogy nem tudom miert kell mindig valami uj... es megis az az uj nem is annyira ujdonsag... lehet kezdunk felnoni? En reggeben magamat meg 40 evesen is gamernak kepzeltem... -
Ramza #28 Persze, ez sok játékkal így van, de én már azon is gondolkodtam, hogy mi kezdünk el kiégni és kevesebb a türelmünk :( -
Nem veszed eszre hogy a a nagy resze a mostanaba megjeleno jatekoknak ilyen? Hohetetlenul jok az elejen es ennyi semmi tobbet nem adnak... en nem tudom. Engem reg nem fogott meg egy jatek ugy hogy az elejen levo elvezetett vegig tartsa... Talan a Ratchet And Clank 2 -
Jinchuu #26 Ja, az először nekem se ment, de utána azért bele lehet tanulni! :D Nekem még az nem megy amikor az edző mondja, hogy hova üssek, na én mindenhova ütök csak oda nem, még véletlenül sem találnám el azt a rohadt kesztyűt! :D
Igaz, még nagyon gyér az emberem, de azért a legutóbbi meccs elég jól sikerült. Azt hittem keményem lesz a gyerek, de az első menetben 3x is padlót fogott és végül meg is nyertem a meccsett! Önbizalom nőtt is ezerrel, kíváncsi vagyok a következő ellenfél milyen lesz! :D -
Ramza #25 Ja, jó lett, bár a zsákos edzés nagyon nem megy nekem, emiatt nagyon féloldalas szegény bokszolóm :) -
Jinchuu #24 Mondjuk az ilyen típusú kalandjátékok már alapból csak egy rétegnek szólnak. A magam részéről szeretem a kalandjátékokat, de nem biztos, hogy ezzel jót szórakoznék. Amúgy is, most minden időmet leköti a Fight Night 2004, ami valami istenien sikerült! :D -
Ramza #23 (ezt csak azért írtam, hogy nehogy valaki engem rugdosson, ha nem tetszik neki :) -
Ramza #22 :)
Amúgy teljesen komolyan mondom, hogy nem ajánlom senkinek a Glass rose-t. Nem azért, mert szar, hanem azért, mert nem tucatjáték - karcolja a torkot, nem csúszik könnyen. -
Jinchuu #21 Na igen! Sephi-nek majdnem minden játék nagyon tetszik első blikkre, de utána amit már játszott vele 1-2 napot jól le is húzza, hogy ez meg ez a baja, igaz előtte pont azok a dolgok tetszettek neki benne! :D
Érdekes, csak akkor kár minden gaméért külön topicot nyitni! :( -
Ramza #20 Összességében igen, bár vannak hibái.
Ami pozitívum:
- sok újítás
- az egyik legjobb sztorival rendelkező ps2-es játék
- döbbenetes hosszúság (22-23 órán állt a zárásnál a vekker)
Ami negatívum:
- nagyon lassú, esetenként unalmas (bár csak rövid időre)
- néha túl nehéz, néha túl könnyű
- manapság nincs igény ilyen játékokra, csak olyanokra, amiben másodpercenként történik valami akció
Kb. annyira rétegjáték, mint a Rez vagy a Freak out, csak más stílusban.
Százból egy embernek fog igazán tetszeni... (azoknak, akik mániákusan szeretik a 100%-ig japán történeteket) -
És neked tetszett? -
Ramza #18 Veled ellentétben én ma végigjátszottam, úgyhogy nem kell felvilágosítanod semmiről.
És ha nem haragszol csak javasolni tudom, hogy olvass el mindent még egyszer, mert egy-két butaságot írtál ebben az üzenetben. -
En elolvastam a "szabalyokat" es igen benne volt az egy oras dolog de nem baj hogy mesze nem tartottam megcsak feloranal sem amikor ez megtortent?
Talan te kene megegyszer elovasd a "szabalyokat" es akkor talan azt is elovasod hogy akkor is vege a jateknak ha elfogy az a erod vagy micsoda amig foleg egy ora utan de sokkal hamarabb is elfogyhat ha hasznalod a telepatikus kepesegeidet.
Hehe -
Sok ertelme van annak hogy elotted van egy szoveg es akkor minden szot vegig probalni hogy hatha tobbet megtudunk a dolgokrol. Egyebkent megcsak nincs is megcsinalva sajnos rendesen mert volt amire oszevisza valaszolt. Es ha mar logikarol beszelunk benne akkor meg az is fasza hogy neha a szavakat magukba nem valaszoja meg hanem csak ha ketto azaz harmasaval veszuk oket. Hihetetlenul eolrntoja a jatekot. Szamomra!
-
Ramza #15 Ha bele vagy szerelmesedve az innovatív kalandjátékokba, akkor szerezd be.
Ha nem szereted a lassú játékmenetet, akkor hagyd ki. Ez még kalandjátékhoz mérten is lassú. -
Ramza #14 Egy óra alatt nem teljesítetted az adott órára előírt feladatokat.
Nem olvastad el a játék elején a "szabályokat"? -
Ramza #13 Legalábbis a te véleményed szerint. -
Nem jo... azaz nem tud megfogni. Az elejen meg jonak tunt a parbeszedes rendszer de igy ahogy jaccod tovabb mar kurva idegesito :( -
Tényleg jó ez a játék? Mert akkor én is megszerzem. -
Engem kicsit felbaszott a jatek... csak en jaccok vele?
Elmentem beszelgetni egy csajal es amikor keleptem a szobabol az emberem leterdelt megfogta a fejet es kiirta hogy Game Over... misinaltam vajon roszul ?:) -
Foleg hogy kalandjatek de sokkal tobb!!
Mar az elso feloraba ket olyan dolog is van benne amitol leeset a pofam annyira erdetien van megcsinalva.
Az elso maga a beszed rendszer. Mert ugy van megoldba hogy mond valamit az egyik es akkor nekem megjelenik a kepen az egesz mondtdat aztan nekem ala kell huznom szavakat amik erdekelnek es csak azokrol kerdezoskodhetek! Van amikor egesz mondatot is es igy minden parbeszed utan tobb fele infot meg lehet tudni es kulon alblakban mutatja a beszelgetes lefojasat kulombozo pontokban igy visza lehet terni mar parbeszedre ha esetleg kihagytunk egy kulcsszot!
Tovabba olyan is van hogy a karakterunk bele tud nezni masik karakterek gondolataiba es igy is megtudunk dolgokat.
Ezt a dolgot a parbeszedeknel is lehet alkalmazni. Ha pl a masik nem akar nekunk valamirol beszelni akkor siman hasznajuk a tehetseget es tovabb lehet fagatni rola. Persze az megijed hogy honnan tudgyuk :))
Masodik fasza dolog a Spuspense mode. Peldaul amikor a kertben nekem rohant a kertesz vasvillaval.. olaynkor megal az ido es van par masodpercunk hogy gyorsan ragajunk merre is ugrunk hogy ne talajon el minket!
Azt mondanom sem kell hogy a jatek telis tele van csodalatosan elethu FMV-ekel majdnem minden egyes jelenetnel!
Eletet ugy szerzunk hogy neha megjelennek valami kis lepkek es le kell csapni oket :)
Meg nem melyedtem bele nagyon de ez egy kurva nagy jateknak nez ki! Csak egy valami zavar es az az hogy a szereploknek japan nevuk van es igy nehez oket megjegyezni! -
Ramza #8 Igen, közben én is elolvastam egy preview-t róla.
Egyre kiváncsibb leszek, szeretem a kalandjátékokat. -
Na a jatek egy mezei kalnadjateknak felel meg. Pontosan point and click stilus. Eleg erdekes ellemekel elatava. Nekem teccik :) -
Pfuuuuu... mar megijedtem!
Ramza ennek csodalatos a grafikaja! Alitolag a story is jo! Delutan megkapja a haver es de en majd csak holnap iratom meg aszem :P -
Ramza #5 Usában nem is adják ki, csak Európában.
Japánban ha jól emlékszem már hónapok óta megjelent.
Én valami Shadow of memories (destiny) típusú kalandjátékra számítok és nagyon várom, imádom az ilyen játékokat. -
Ja, hogy van PAL verzió? Akkor biztos, hogy angol. Kiváncsi vagyok a játékra. -
PlayStation2 Glass Rose (c) Capcom *PAL* *FULLDVD* 48x50 MB CONFUSION
Azt akarod mondani hogy ez a release nem angolul van? Mert havernak nem tudom milyen lesz de tuti nem agya oda egynlore en meg hulye ez toltottem le.... jezusom ki sem irom ha japan... nem tudod milyen? -
Volt róla pár nyúz. Remélem, emberi nyelven is megjelenik a közeljövőben.. -
Nezetek meg mit kap a hever este. En errol semmit nem halotam meg! Mi ez? Es meghozza Capcom is!!!
KEPEK GLASS ROSE