www.athens2004.com
-
Szerintem meg az a baj, hogy ezután a dopping ügy után minden magyart pengeélre fognak állítani!ű
Hiába nyerünk esetleg kajak-kenuba több aranyat tisztán a világ már elkönyvelt minket mint dopping nemzetet! Szal szart sem fog érni... A mégiának nem kell más mint szenzáció! Senkit nem érdekel közülük, hogy tényleg volt-e dopping, ill. hol mennyi az arany Csak 1 dolog van: Mennyi nézőt tudunk leültetni a TV elé, mennyien veszik meg a lapomat, hányan olvassák az oldalamat (és mennyiért adom el a rekláhelyeket, reklámidőt)!
Sajnos ilyen a mai média...
Igenis itt a sportdiplomáciának kell a kezébe venni a gyeplőt! Ha el is veszik az aranyat, akkor ne az maradjon meg az emberekben (szerte a világban), hogy dopping, hanem hogy egy hülye szabály (aminek biztosan megvan oka) miatt van az egész!
Itt egy élsportoló (mert igenis az, hiszen Olimpiai első lett) becsületéről van szó (ami kihat Magyarországra is)! Nem nyomozni kell szépen csendben amikor a vihar odakint dúl! Mire megtalálják, hogy tényleg nem történt semmi (ha megtalálják!!!), addigra a média már máson csámcsog és az emberek is beleunnak a témába! Akkor ki fogja leközölni, hogy plágium volt az egész? SENKI! Ha mégis akkor senki nem fog rá emlékezni, vagy csak úgy mellékesen megemlítik egy sportműsorban!
És a köztudatban megmarad, hogy szemét, tisztességtelen, gerinctelen Fazekas (és Magyarok).
Ez itt a baj, hogy nem áll ki senki a kamerák elé és veri az asztalt, hogy vizsgálják meg azt a mintát amit adott! Lehet, hogy a szabályok azt mondják nem kötelező így elvégezni a vizsgálatot, de kénytelenek lesznek, mert akkor már az van a köztudatban, hogy meg sem vizsgálják...
Van némi külömbség
Uff én beszéltem!