3339
www.athens2004.com
  • PREMIERE1
    *dopping=dopping vizsgálat
  • PREMIERE1
    Egy enyhe dopping a németekre is ráférne. Milyen feje van már a német "főnökasszonynak"? Utoljára az NDKs úszónőknek volt ilyen, meg a kínai úszónőknek. A NOB szépen kivizsgálhatná a csajt is!
  • PREMIERE1
    Faszt. Nem hiszem, hogy az abszolut aranyakat is képesek lesznek elveszíteni ...
  • PREMIERE1
    Gecibe ... :(
  • PREMIERE1
    Na jön-e az első mai aranyunk? :)
  • Manoi
    Szerintem meg az a baj, hogy ezután a dopping ügy után minden magyart pengeélre fognak állítani!ű

Hiába nyerünk esetleg kajak-kenuba több aranyat tisztán a világ már elkönyvelt minket mint dopping nemzetet! Szal szart sem fog érni... A mégiának nem kell más mint szenzáció! Senkit nem érdekel közülük, hogy tényleg volt-e dopping, ill. hol mennyi az arany Csak 1 dolog van: Mennyi nézőt tudunk leültetni a TV elé, mennyien veszik meg a lapomat, hányan olvassák az oldalamat (és mennyiért adom el a rekláhelyeket, reklámidőt)!
    Sajnos ilyen a mai média...

Igenis itt a sportdiplomáciának kell a kezébe venni a gyeplőt! Ha el is veszik az aranyat, akkor ne az maradjon meg az emberekben (szerte a világban), hogy dopping, hanem hogy egy hülye szabály (aminek biztosan megvan oka) miatt van az egész!

Itt egy élsportoló (mert igenis az, hiszen Olimpiai első lett) becsületéről van szó (ami kihat Magyarországra is)! Nem nyomozni kell szépen csendben amikor a vihar odakint dúl! Mire megtalálják, hogy tényleg nem történt semmi (ha megtalálják!!!), addigra a média már máson csámcsog és az emberek is beleunnak a témába! Akkor ki fogja leközölni, hogy plágium volt az egész? SENKI! Ha mégis akkor senki nem fog rá emlékezni, vagy csak úgy mellékesen megemlítik egy sportműsorban!
    És a köztudatban megmarad, hogy szemét, tisztességtelen, gerinctelen Fazekas (és Magyarok).

Ez itt a baj, hogy nem áll ki senki a kamerák elé és veri az asztalt, hogy vizsgálják meg azt a mintát amit adott! Lehet, hogy a szabályok azt mondják nem kötelező így elvégezni a vizsgálatot, de kénytelenek lesznek, mert akkor már az van a köztudatban, hogy meg sem vizsgálják...
    Van némi külömbség

Uff én beszéltem!
  • Grenzjager
    mikor kezdődnek a kajak-döntők...hánykor???
  • Nyiri
    Meg csodalkozol?

Meg el sem kezdodott az olimpia mar lebukott 2 gorog doppingozo. Ok meg azt hazudtak, hogy azert nem voltak szuresen, mert balesetuk volt.

Furcsa mod a "jol informalt" MEGA televizo sorra hozta ki a doppingbalhekat kulonbozo orszagokrol. Valyon miert? Mert milyen ego az, hogy az olimpiat rendezo orszag mar az olimpia elott beeg. Most van roluk szo? SEMMI! Mert Fazekas a tema. Mi ez ha nem kocsogseg? Akarmit mondasz ez az.

Kinaiakrol annyit, hogy elhiszem hogy jo sportolok, de ha az furcsa, hogy Fazekas OR-t dob akkor az miert nem, hogy a Kinaiak sorra hozzak a WR-ket? Semmi problem. Miert? Talan azert, mert Peking 2008. Biztos becsuszott nehany misi ide-oda.

Ez mar nem sport. Igaza van Annus-nak. 5x vizsgaltak meg. Negativ. De addig fogjak baszogatni mig el nem vehetik az ermet.

Szanalmas, hogy a NOL nevtelen mocskos ragalmazo leveleknek hisz. Szar az egesz ugy ahogy van.

A mediatol meg megjobban rosszul vagyok. Ma is mutattak, hogy a Nemet NOL tag sajtotajekoztaton tenykent kozoltek Fazekas doppingolasat. Aha. Mikor megkerdeztek, hogy van egy vizsgalati eredmeny a valasz az volt: Nem nyilatkozok.

A nemet "sporttars" szanalmas ervekkel bizonygatta, hogy nem lehet akkorat dobni.

Pont a nemetek. Maguk haza tajan kellene sepregetni eloszor utana jartatni a szajukat.
  • Hentes Bill #2126
  • Hentes Bill #2125
  • Hentes Bill #2124
  • Bucser
    Itt most nem az érméről van szó hanem, arról, hogy itt egyesek el is könyvelik, hogy doppingolsz...

Tudod van egy ismerősöm. Mindig balhés volt meg minden és egyik nap egy injekciós tűt találtunk a cuccában. E is könyveltük drogosnak. Nem adtunk neki semmit kölcsön mert féltünk, hogy eladja anyagért etc... Aztán egyszer kibukott a bili mikor hangosabban vitatkoztunk erről a témáról... Kiderült, hogy nem drogos volt, hanem cukorbeteg és az inzulin miatt kellett neki a tű és hordta magánál... Elítéltük mielőt bármit is mondott volna... ÉS mi sem tőle tudtu eg hogy cukros, hanem az apjától... Ő már a feltételezés miatt is megsértődött és nem akart velünk többet beszélni... Most képzeld el ezt egy olimpia esetén... Naponta többször ellenőriznek verseny előtt verseny után nagy nehezen jön valami 6 óra alatt mert kiízzadtad az összes vizet amit addig ittál és nem maradt semmi a vesédben megunod a szarakodást mert legszívesebben már hazamennél és aztán leadod a 25 mililitert azt mondja az orvos, hogy nem elég aztán teszel rá már nem is érdekel csak hazamész...

Szerintem baromira nemkéne itélkezned, mert nem voltál még ilyen helyzetben és ez vonatkozik SODI-ra is... Csak ennyi... Megsértett egy szabály ezért elveszik az érmét tiszta sor de attól nem kell elkönyvelni, hogy doppingolt...
  • Hentes Bill #2122
    itt már nem az a fontos, hogy az aranyérmét, hanem hogy a becsületét visszakapja
  • Nyiri
    Szerintem sem kapja viszsa az ermet, de talan a kulfoldi ujsagok/tv es a nemet nagypofaju konkurens helyreigazitana a bizonyitek nelkuli TENYKENT! kozolt vadjait.

Remelhetoleg.
  • Hentes Bill #2120
  • Ramore
    Fazekas tisztában volt vele, hogy el fogja veszíteni az érmét, miután eltávozott a még be nem fejezett vizsgálatról. Ezért nem is értem miért próbálja bizonygatni, hogy ő tiszta.

1. Teljesen lényegtelen, hogy tiszta-e, hiszen a szabályok szerint ki kellett zárni a versenyből.
    2. Miért kapná vissza késöbb az érmét attól még, hogy tiszta?
  • Bucser
    Nem tudom ismered-e az "innocent until caught" tételt?? azaz ártatlan amíg nem bizonyítják rá... NEm bizonyítottak semmit Fazekasra csak azt, hogy nem tudott pisilni.. EZ pedig rengeteg dologtól megtörténhet... Nem kell hozzá feltétlenül doppingolni... De ismerjük, hogy te milyen józan vagy mérsékletbenis viselkedésben már a Pol Fórumból...
  • MIMACSKA
    Bazz olvassátok már vissza, hogy miket írogattok!!!!!!!!!!!!!!!!

Mocskosbüdös, rohattgeci.....Szemét, mocskos....-amerikai, görög, német, olasz, kínai, mindenki!!
    Mindenki fasz csak mi nem!!!!!! Szégyenlem, hogy magyar vagyok az így nyilatkozó emberek miatt mint ti!!!!!!!!!
    (Tisztelet a kivételnek)
  • praksi
    sztem az van, h kezd lejjebb csúszni az utánpótlás, mert az olimpiai ezüstérmes csapat Európa-bajnok lett (Romániában!!!).
    és sztem Görbicz nagyon pocsékul játszott, inkább Mehlmannt kellett volna játszatni. bár ez az edző rovására megy, h nem ismerte fel idejében. de amúgy is: a lányoknál nem volt annyi kidolgozott akció, mint a fiúknál, amilyen mecseket láttam, azoknál mindig csak mentek előre, h "majd lesz belőle valami"....

de félreértés ne essék, minden tiszteletem az övék, h kijutottak az olimpiára, ez van, ezt kell szeretni, lesz majd VB, EB, ott majd lehet bizonyítani....
  • praksi
    de a levélíró azt írta, h többször is doppingoltak, ami már rágalmazás....
  • a.carkey
    Mocsi nem jó edző!

3 nagy tornát bukott el velük. Laurencz László azért lett bannolva (tiszta Fradi stílusban, a játékosok akarták), mert ilyen esetekben, mint amit ma, 2000ben és 2002ben csináltak, Lau lazán elküldte őket az anyjukba. Mocsi meg: Jók voltak a lányok, de az ellenfél ma jobb volt ...

"Lovászt!" Mocsi volt hülye.

Rosszkor kért időt, megint nem állította meg az időt, és megint nem cserélt!!!
  • SoDI---
    ha a titkosszolgálat ki is deríti, hogy ki küldte, éppen ezért nem fogják nyilvánosságra hozni.
    különben, ha ki is derítik...
    mit csinálnak akkor?
    beperelik?
    azt csak hamis vádak miatt lehet.
    márpedig nincs szó hamis vádakról.
    fazekas nem tudott pisilni.
    a feljelentés tényszerű tehát.
  • [Jakuza]
    Nem hala istennek.
    Bar ilyen nevvel tuti elasta magat a fold ala, azert nem ismerem. ;P
  • Pontius #2111
    Csurgai Milánt nem ismersz?
    Ott lakik elvileg a főtéren...
  • [Jakuza]
    Dehogy mentem.
    Ugyse hallottam volna az igazsagot. :P
    Igaz azt mar soha senki sem fogja kideriteni, hogy mi is tortent valojaban.
  • Pontius #2109
    L0L magyar titkosszolgálat is vizsgálja az ominózus levelet...
    Ha leleplezik a csávót aki irta, szerintem sokáig nem fog élni, nyilvános lincselésben lessz része
  • Pontius #2108
    jah, lent voltál városháza elött délelött?
  • [Jakuza]
    Te is Szhelyi vagy ?
  • Pontius #2106
    Akko nem vagy messze...
  • [Jakuza]
    Fo ter
  • Pontius #2104
    jakuza te szombathelyi vagy...
    Meik részén lax?
  • Pontius #2103
    Jah :P
  • Pontius #2102
    RTL klub
  • BADE
    itt az érintettek nyilatkoznak
  • Nyiri
    A nemetek befoghatnak a a kurva pofajukat!!!
    PONT NEKIK JAR A SZAJUK???

Inkabb borotvaljak meg az olimpiai bajnoknoiket, majd utana pofazzanak!
  • [Jakuza]
    Na pont az a TV az ami abszolut nem arrol hires, hogy a tenyeket kozolne.
    Inkabb megvarok egy olyan TV-t, ami nem ferditti el annyira a tenyeket.
  • BADE
    Fókusz
  • [Jakuza]
    Mivel o magyar es Szabo Melindanak hivtak valaha.
  • Nyiri
    Eh ezt nem is tudtam :)
    Most van riport a kezilabdazokkal a riport es egy. Francia szinekben jatszo csaj magyarul nyilatkozott :) Sajnal minket. :)
  • Mészy
    Fókuszban Fazekas Robiról és az Őt körülvevő szemétkedésekről lesz szó!