Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik


  • SLICK
    #33256
    Persze ha bármilyen más csapat játékosa rúgott volna így gólt, ahogy Ronaldo lőtte a 2-at, akkor az nem lenne "faszmák", igaz? Ez csak azért mák, mert a Real Madridról és Ronaldoról van szó. Amúgy senki le se szarná.
    Egyik facebook oldalán reagáltam egy cikkre, ami szintén csak azt emeli ki, hogy mákos Real... Nyilván minden ellendrukkernek csak ez jön le, mert hogy milyen rossz szezont futnak bajnokságban és ugye a spanyol kupából is kiestek és ha nyernek is a BL-ben akkor, az csak szerencse lehet vagy bíró vagy nap-éj egyenlőség vagy voodoo. Na most a BL teljesen más.
    Mindenféle elfogultság nélkül mondom, hogy a PSG semmivel sem játszott jobban a Mardidnál, sőt.... Volt kb 2-3 alkalom, amikor jobban nyomott a PSG, főleg a 2. félidőben volt egy 15 max 20 perces fölény, viszont végig a Madrid volt veszélyesebb kapura. A PSG gólja ugyanolyan talált gól volt ezek alapján, mert azelőtt talán egyszer volt helyzetük, majd volt egy letámadás, ahol rossz helyre szabadítottak fel és Rabiot tök üresen lőhetett. A madridi letámadásoknál mindig összezavarodtak, hibáztak, elveszítették a labdát, nem tudtak mihez kezdeni. Ronaldo még löhetett volna 2 gólt az első félidőben simán, csak egyszer ugye eltalálta Aurier fejét, majd mikor jobbról megindult befelé a 16-oson belül, ballal felé lőtte.. Pedig az is tiszta helyzet volt. Benzema lövésénél is a kapuson múlott a dolog, hogy nem lett gól.
    A 2. félidőben valóban a PSG volt fölényben, főleg az első cserék után, ott már jöttek a helyzetek is, igaz Neymar elönzőzött 2 sima helyzetet.
    Az meg már tényleg ne a Real sara legyen már, hogy Emery megelégedett az 1-1-el és lehozta Cavanit.... Ott viszont Zidane villantott két jó cserét és szélen ledarálták 10 perc alatt a fáradt franciákat. Ennyi történt... Mindenkinek szíve joga gyűlölni, rühelni, utálni, fikázni egy csapatot, én is így vagyok a Barcával, de ez az örökös Barca - Real meg Real- Barca faszméregetés, meg a két klub egyaránt és egyformán undorító nyomorék szurkolótábora, illetve a divathaterek és trollok kikészítenek a sok butasággal amiket leművelnek nem csak magyar szinten, de világ szinten is. Semelyik más rivalizáló csapat oldalán nem látok ennyi gyűlöletet meg rosszindulatot mint a két spanyolnál. És ez már csak egyre szánalmasabb. Eddig se kommenteltem, ezután se fogok, mert nem megyek már bele ilyenekbe, de ez most kikívánkozott.