mrzool#84
"Én spec általánosságban beszéltem a te okosságaidról hogy miként ítélsz meg másokat..."
Akkor kérlek konkretizálj. Mert általánosságban én is mondhatnék rólad csúnyákat, elvégre olyan trendi manapság bármiféle alap nélkül vádaskodni és lejáratni embereket.
"de hamár itt tartunk miből gondolod hogy volt holdraszállás(sztem 1ébként volt)?
Abbol a pár videófelvételből?
Meg a képekből?Amit látsz az elhiszed?"
Egyáltalán nem "pár videófelvétel" készült. Jóval több. De tegyük fel, hogy neked még az a pár ezer kép sem bizonyíték. Nézzük csak, hirtelen mi is szól a holdraszállás mellett... Az egész projekt tervei, dokumentációja, termékei. A Holdon végzett kísérletek eredményei (többek közt három Apollo misszió lézertükröket hagyott fent, mellyel azóta is lehet mérni a Föld-Hold távolságot). A visszahozott kőzetek. Az egész világ akkori mérései (rádióamatőröktől kezdve a szovjet tudósokig, akik próbáltak fogást találni az amcsikon). Maga az egész Apollo-rendszer: ha egyszer képesek voltak leszállni a Holdra, miért ne tették volna meg?:)
Elhiszek-e mindent, amit látok? Nem. De amit tudományosan és / vagy ésszerűen meg lehet magyarázni, azt elhiszem, mert nincs okom kételkedni.