LOL
megnéztem ennek a Hoegland nevű ürgének a honlapját:))
International Angstrom Medal For Excellence in Science tulajdonosa...WOW.
Rákerestem..gyanúsan sok honlapon szerepelt a Hoegland névvel együtt...
aztán rákerestem úgy, hogy szedje ki az összes hoegland néf nélküli honlapot és hopp, rögtön egyet sem talált...igazán fontos kitüntetés lehet:)) talán nem is létezik?
a másik..én komolyan nem értelek titeket, hitetleneket...én sem hiszem, hogy rögtön az első Holdra-szállás sikerült, én sem hiszem, hogy Gagarin az első volt, biztos hogy voltak kevésbé szerencsés űrhajósok, akik biza nem tértek vissza és ezt nem verték nagy dobra az ügynökségek. Viszont ma, amikor már arról is rögtön tudósítanak, ha Tony Blair fingott egyett, hogyan is gondoljátok, hogy egy olyan horderejű dolog, hogy egy másik idegen civilizáció nyomaira bukkantak, titokban maradhat?
És én azt kell, hogy mondjam, jobban hiszek egy több diplomás tudósnak, aki ÉHES a tudásra, mint egy szenzációhajhász baromnak, akinek csak az számít, hogy minél több pénzt tudjon összeharácsolni. Ráadásul a mai tudósok egyre inkább elismerik, ha nincsen igazuk, esetleg a teóriájuk elavulttá vált, mert ha nem teszik, magukból csinálnak hülyét, ami a mai karrierista társadalomban azt jelenti, hogy ellehetetlenítik magukat. ÉS ezzel ők is pontosan tisztában vannak.
Sz'al nem kellene a tudósokat "hülyének" nézni..