• Nenrandil
    Azt hogy ez a helyzet én is látom és pont ez a probléma...Szerintem akkor sem olyan dolgokra megy el a pénz a kutatás terén ami feltétlenül segítene ennek a *** civnek fenmaradni...MErt bár tényleg jók a szórakoztató elektronikai eszközök és én is kihalnék szg nélkül de nem veszek minden éveben új terméket...Mégis a mai kutatások nagy része csak erre hajt...És rengeteg nagy pénzt ölnek bele az új technolóhiákba... miközben az akinek ötlete lenn valami újra az egy irodában dolgozik... én is pont ezt mondom...De vannak olyanaok akik eljutottak valameddig találtak valamit és aztán vagy nem szóltak róla a hírnév romlása miatt... vagy felvállalták és tényleg kinézték a tudományos körökből...Én sem feltétlenül hiszek az Egelistáknak... mert számomra egyéltalán nem tűnik nagy doognak az hogy mérjük a bio energiát vagy nem mérjük... teljesen lényegtelen... MErt akármennyi oylan pörgő szutykunk van az a szájba**** melegedés fojtatódik... a fogyazstása a civünknek nő... és egyre gyorsabban(szinte exponenciálisan) haladunk egy bazi nagy katasztrófa felé...
    És ez gáz...És ez akkor is gáz ha az ember színésznek készül és igazán semmi köze a fizikához csak nem érti hogy a tudósok manapság miért nem aktuálisabb problémával foglalkoznak ahelyett hogy kitalálják a playmobil 3000 vagy a hiperüber önműködő konyhai robotgépet... Az emberiség lehet hogy kényelmesebben fog élni de mire megyünk ezzel ha közben szét forgácsoljuk a mi gyönyörű környezetünket...
    És lám lám... a tudósok nagy része tényleg nem kap elég támogatottságot...Én szerintem ez a gáz.. de ők vajon miért nem kapnak annyi támogatást sem a mamut cégektől sem a kormányoktól... MErt bármi ilyen jellegű dolog nem ad profitot... Ha van is és lesz is végtelen energia azt tuti hogy már ott van vagy lesz a NASA-nal és addig nem kapunk róla hírt míg a nagyook nem akarják... Amerikában de az egész világon is rengeteg olyan kutatás van ami titkosan folyik...Tehát én elképzelhetőnke tartom hogy vannak akik már megszülték az a bizonyos spayolviaszt... de azzal visziont csak szívni fogunk...MErt a köv Iraki vagy Vietnámi vagy tudom is én milyen Amcsitól távoli háborúban már egészen új dologkat fognak bevetni az AMCSIK...Tehát GÁÁÁÁÁÁÁÁÁZZZZZZZ!!!!!!!!!!!