• Tetsuo
    #162
    N. Tesláról és találmányairól nincs magyar leírás (konkrétan), viszont van egy magyar honlap, ahol az összes beadott szabadalmi kérelme eredeti/angol nyelven fenn van. Keressetek rá, nemtom pontosan a címet.
    1.Kérdés: Egeli autójára miért hat a gravitáció?(Mikorcsak pontosan esztergált mágnesrudakat kéne forgatni adott irányban és sebességgel?)
    2.Kérdés: Egeli csodaszerkezetét a 'bioenergia mérőt' miért nem vizsgálták sem a MIT, a NASA, a DARPA, a DuPont, a Mitsubishi kutató laborokban ill miért nem terjedt el?
    3.Kérdés: Egeli ill fehérszakállú elektromérnök barátja miért fizet villanyszámlát, hiszen 10 éve bemutatták az olyan generátor-motor kombinációt ami önmagát hajtotta úgy, hogy közben fölös áramot is adott?
    4.Kérdés: Mindezekről miért nem ír a Science ill miért nem mutatja a Spektrum, a CNN, a BBC, ABC... hiszen ezen médiák érdeke csakis kizárólag a szenzáció & a nézettség.
    Gondolom a Blikk írt róla :). De könyörgöm! Miért nem járta végig a világot egy bizonyíték ami cáfolhatatlan, hiszen Egeli a hobby műhelyében összedob ilyeneket?????
    Kelta ezt mondd meg nekem.