• FtranX
    #156
    "a tudosok nagy része nem akar olyan dolgokkal foglalkozni, ami miatt kiközösitik,elveszti jol fizető kis állását,netán olyan dolgot fedez fel ami sérti valakik érdekeit(üzleti stb)"

    na ne viccelj már! :D valaki nem azért megy pl atom-fizikusnak, mert abból akar nagylábon élni (erre vannak sokkal könnyebb egyetemi szakok is), hanem azért, mert ezt érzi a hivatásának!
    Ez a "nem akarnak bizonyos dolgokkal foglalkozni" onnan ered, hogy sok önjelölt tudós, akik legtöbbször csak felületes elméleti tudással rendelkezenek, félreértelmezik/hibás következtetést vonnak le a fizika eredményeiből(pl. Casimir-effektus--->nullponti energia-->korlátlan energiaforrás) majd mindenféle új, hibás elmélettel állnak elő, amikről már egy fizikus hallgató is ránézésre tudja, hogy hol csúsznak el. Vagy a másik lehetőség, hogy feltalálják a spanyol viaszt. Azonban, amikor számukra is nyilvánvalóvá válik, hogy tévedtek, ahelyett, hogy beismernék a hibájukat, inkább a média útján kezdenek sárdobálásba. A nép meg persze bedől nekik.

    De ezekről a dolgokról értelmetlen vitázni, mert úgysem tudjuk meggyőzni egymást.
    Inkább arra gondolj, hogy kiknek köszönheted, hogy este TV-t nézel, számítógépet használsz és mindenféle ismeretlennel vitatkozol az interneten? :)) Hát mind a csúnya maradi professzoroknak. :)

    Más:
    "...erre hadd ne irjak semmit...annyira szánalmas a válasz. Gömbvillámrol meg elég ha csak megkérdezed bármelyik tudost :))))) egyböl választ kapsz a kérdésedre.....
    azota mi a bizbaszt csináltunk ürkutatás terén?????? semmit!! pár ember meghalt,több ezerszer körberepülték a földet, csomó mühold van fenn,oszt ennyi..."

    Attól, hogy te lusta vagy utánaolvasni a kvazároknak, a gömbvillámoknak és az űrkutatás eredményeinek, még nem lesz igazad! Ha akarod gyűjtök neked linkeket.

    "egyszerüen nem kutatnak bizonyos dolgokat....nem állitom hogy idegenek vagy más dolgok miatt. De hogy valami nem stimmel az biztos."

    Mi nem stimmel?
    Az a baj, hogy még nem ruccanhatsz le a Vénuszra szaunázni? Ha igen, akkor tessék bevinni egy Star Trek-es hiperhajtómű terveit a NASA-hoz és hamarosan megteheted! (gyk: nem fog cca 800 millió dollárba kerülni egy űrhajó fellövése)