Zetának: Olvastad vagy láttad az 1984-et...Szóval mennyi köze is van a demokráciának vagy nem demokráciának az emberi gondolkodáshoz? És ezt minden téren értem...Mert igen is a civilizáció úgy működik hogy amíg nincsenek olyan sokan a társadalmon belül akik új paradigmákat fogadnának el addig ez nem történik meg...Ez a középkornál nagyon jól látszik és ezért kellett sok tudósnak a máglyán végeznie...Ez manapság is így van...A nullponti energiával már Tesla is foglalkozott...De manapság kerül bele a köztudatba...De ott van az is hogy egyáltalán nem tanulunk Tesla bácsi munkásságáról közben neki köszönhetjük a váltóáramú rendszereket(ami miatt annó kicsapták az egyetemről)
Tehát igen is műküödik a tudományos körökben a többség dönt egység nyal elve...
Láttam a spektrumon egy filmet a hidegfúzióról...
Elfogadott működik látják a méréseket...találnak megfelelő anyagot a reakció végén...Nem értem miért modnja akkor a dokumentum filmben a hivatalos álláspontot valaki aki csak ugyan azt képes mondani: képtelenség többlet energiát előállítani(közben a Nasa is rajta van már az ügyön de a tudományos álláspontok mit sem változtak)
Tehát akkor hol az igazság?(egyébként ezt a spektrumon láttam...ezt a filmet)
Szóval van valami...az embereket nem tanítják ennek létezésére viszont a hatalmi körök már foglalkoznak a témával...Amiből(a háborús bevetés után) majd a nép is kap valamit...
Ha megnézitek a tudomány az igazi fejlesztések nem a tudományos körök (egyetemi kísérletek stb) köréből kerül ki hanem mind a NASA a különböző katonai kísérletek és a mamutcégek kíséleteiből jönnek elő...Az új eredmények ezeknek köszönhetők...És ezeket mi irányítja???
Ennyit a mai tudományosságról...Ez szép és jó amit lerítatok de nem igaz...
DE ne menjetek vissza nyagon a töriben...Mi volt a második világháború után...Egy sor új cikk jött ki amit a katonai technológiák átalakításából nyertek...Az atom energiából is először bombát csináltak...Én is hallottam vad dolgokat amiket nem veszek be...De ezek nem olyan hihetetlen dolgok...