.
-
marcuc #7859 Sziasztok!!
HELP PLS!!!!
Végeztem a Nar Shaddan( ba**ott hoszzú volt), és már Dxun-on vagyok, mert Kavar mester hivott. Megérkezek, kiválsztom a csapattagokat, beszéleg a mandalóriai vezérrel, hogy vigyen a táborba. Elvisz, beszélgetek Kelbornnal, de nem tudjuk befejezni, mert egyből, beszélgetés közben elkezdenek jönni az orvgyilkosok. legyőzzük őket, mondja Kelborn, hogy megyük Izizbe. Követekző jelenet már az, hogy Attonnal, és Xargával vagyunk vmni sith bázison. Xarga teljesen láthatatlan, pedig nem lopakodik. Megyünk tallálkozunk három Bomával. Nagyon nehéz őket legyőzni, meg mindenkit, nem tom miért, pl 3 sith katona legyőzése 7 percbe került, pedig a harc könnyűre van állitva. Az aknák és a lövegtornyok is láthatatlanok. Bemegyek Freedon Nadd sirjába, legyőzöm a katonákat és kinyitom az ajtót. Bemegyek kinyirom a sith mestereket, beszélek Xargával, hogy menyjünk vissza a csapathoz. rákattintok hogy mehetünk, fekete kép és kifagy. Elmentettem mielőtt mondanám, hogy mehetünk, és nem is ott teremsz ahol mentetted!!! hanem a sir egyik sarkában. szal tiszta bug az egész, próbáltam minden patchet, semmi. Tlán azu lehet a baj, hogy csheatelek, és hogy Atton nem jedi?
PLS HELP!!!