.
  • Sephi
    Hat az egesz story nem sokkal a KOTOR 1 utan tortenik.

SPOILER -

Oromomre ugyancsak az Ebon Hawk a urhajonk :D Pl pont az elejen meg kell javitani egy robottal es teccet hogy mar a jolismert hajofedelzeten kellet maszkajak.
    Nagyon sokat megtudhatunk Revan es Malak tevekenysegeirol.

Nagyon izgalmas a story es ami nekem kurvara teccet az az hogy ott van a hajon megroncsolva az a robot ami az elso rezben benne volt. Sajnos el van romolva es gondolom majd jatek kozben kell megtalani azokat a eszkozoket amivel meg lehet javitani.

Egyenlore csak Revan es Malak jott szoba a regi gardabol de szerintem majd tobbet is megtudunk.

A Czeska vallalat ebben a reszben is nagy szerepet tolt be de tobbet nem arulok el :D

Ebben a reszben ami plusz van az az hogy mar nem igazan lehet annyira iranyitani azt hogy melyik oldara vetodsz mert sokszor kell rosznak lenni es jonak is. Ugyertem nem mindig az a jo ha tul jol viselkedunk mert csomo dologrol lemaradunk.

A foszereplon kivul levo szereplokkel is nem mind1 hogyan beszelunk mert siman besertodhetnek es unodkok lesznek. Megfigyeltem hogy ahogy en megyek a Light Side fele ugy mennek ok is. Ha a Dark Side fele megyek kezd megvaltozni az arkifejezesem es a tobiekkel is igy van :D Szerintem ha nagyon rszo vagyok akkor majd ugy nezek ki mint egy Sith :D

Majd meg irok ha erdekel de most megyek vissza jaccani mert epp elfogtak es azzal gyanusitanak hogy felrobantottam egy banyat (nem is en voltam) oszt most fogva tartanak es ki kell magamat szabaditsam :D