.
-
No akkor hajnali négykor akartam kis véleményt rittyenteni, de pont behalt a net mikor elküldtem volna, szóval legyen most is egy...
Tömör vélemény eddig: hatalmas csalódás...
Játékmenetbeli hibák: totál jellegtelen, labirintusszerű folyosókon kell bolyongani, miközben minden ajtó mögött le kell csapni x robotot, aztán tovább és kezdődik előlről. Ész nélkül kell felvenni a tárgyakat és remélni, hogy majdcsak jók lesznek valamire. Szimplán olyan érzésem volt, hogy a Blizzard megvette a KOTOR engine-t és csináltak egy sci-fi Diablót.
"Technika": tömény szánalom amit a KOTOR motorjával képesek voltak művelni. Van, hogy minden látható ok nélkül elkezd úgy szaggatni, hogy még az első rész hanghibája is megirigyelné és olyan bugok vannak benne, hogy néha a hajam az égnek áll (a Han.imitátor arcának közepén virít egy gyönyörű modelezési hiba, egyszer "elfelejtette" a fekete keretet egy párbeszédnél (külön élvezet volt bogarászni a betűket, pláne a ghyors szóváltás maitt :P), meg ilyen apróbb kis nüanszok boldogítják az egyszeri játékost). Persze a szaggatáshoz még hozzátartozik, hogy totálisan nulla a grafikai fejlődés (abszolút nem probléma, még most is szépnek tartom), de azért durva, hogy egy olyan gépen akad (méghozzá látványosan), ami jobb mint amin annó akadásmentesen futtattam az első részt.
Ha ezek nem javulnak az űrállomás után és továbbra is ilyen monoton lesz a játékmenet (az első részben kimondottan élvezetes volt minden apró pálya), akkor kuka.
Azonban egyvalamit hozzá kell tennem! Már most kezd kibontakozni egy történet ami már előre láthatólag magával fog sodorni és nem fogja hagyni, hogy letegyem az egeret! Ismét a történet lesz a legjobb oldala a játéknak (csak kár, hogy sokminden másban rontottak javítás helyett).