• Indigo
    Kivégeztem
    Hát mit mondjak, hatalmas élmény volt! A szuperlatívuszokat most hanyagolom, pedig megérdemelné a pozitív jelzőket (pláne azok után, hogy eddig mennyit szidtam az irányítás meg a bugok miatt), de már késő van. Nem hittem volna, hogy egy "egyszerű" kis misztikus-sorozatgyilkosos-nyomozgatós játéknak ilyen végkifejlete lesz :)
    Jó volna még több ilyen kalandjátékot látni, remélem ott a QuanticDream-nél már készítik a folytatást, mert ebből sikerszéria lehetne. Jobban tudom értékelni, mint egy hasonló témában elkészített thrillert, mert itt tényleg bele tudtam élni magam a szerepekbe. Szinte a zsigereimben éreztem néha a félelmet, az akaratot, az elkeseredést... Na meg amikor darabokra hullott körülöttem az egész szoba... Huhh... Zseniális!

Egyetlen aprócsk szépséghibája van a dolognak: nem egész 9 óra alatt végigvittem (mármint a tiszta játékidőt tekintve, a sok szerencsétlenkedésem miatt biztosan volt vagy 15 óra :)). Nem mondom, hogy nem volt elég tartalmas, vagy nem volt elég kerek a történet, de szivesen játszottam volna még egy jópár órát. Na sebaj, ott vannak még az extrák. 410 bónuszpontot gyűjtöttem össze, remélem sikerül minden extrát "unlockolnom".