Fahrenheit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder7
Nah (nem)rég végigvittem a Fahrenheitet és - tudom láma vagyuk meg minden - de most az Oracle és az Orange klán a Cyborg és a Pruple klán ellensége?

Jah és Agatha mindvégig a Cyborg volt?

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

DarkSector
Nagy THX

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ikegami
A számítógéptõl balra van az áram kapcsolo, a bal oldali részén a szekrénysornak!
A kazettát amit meg kell találni az 1990-2000 polcon lesz, ez a
számítógéptõl jobbra van, de a szekrényekkel kell trükközni. Elõször az 1.sornál ugy rendezed hogy bal oldalon tudj bemenni és a 2. sorban a szekrényt a bal irányba rendezd (azért hogy majd ha bemész a másik felén akkor ott eltudd tolni a szekrényt), kijössz, aztán az 1. sort balra rendezed (ugy hogy ne tudj benni oda ahonnan kijöttél), átmész a jobb oldalára ennek a résznek,ott is balra rendezed a szekrényeket, bemész és hátul a 2.sorban el kell mozgatni a szekrényeket és megtalálod a 1990-2000es aktákat, amit innen kiviszel az lesz a jó a számítógépbe.

DarkSector
1900-ast említ, csak az a gáz, hogy mindegyik 1900-as.
Csak az kéne, hogy 1910-20 vagy 1965-1970-ig. valami ilyesmire vágyom.
Ha netán eszedbe jut, az hogy jobbkézfelõl, vagy balkézfelõl, ahol a számítógép kapcsolója van a falon, hogy kb merre nézzek szét, akkor szólj légyszíves.
THX

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Figyelni kéne a szöveget, mert valamikor megemlíti. Azt hiszem a 2000-es évek. Már nem emléxem, rég játszottam.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

DarkSector
Egy kis segítségre lenne szükségem.
A csajjal kell megtalálni egy kazettát, valami pincében, vagy alagsorban a polcokon, amiket lehet mozgatni.
Azt nem tudom, hogy melyik évszámhoz tartozó felvételt kell a gépbe helyezni...

DarkSector
Kösz de elég a billentyû is.

egy jó gamepad-dal nagyon szépen el lehet vele játszani.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

MerlinW
Nagyon szívesen, máskor is.

[merlinw.org]

DarkSector
Kösz. a segítséget.

DarkSector
Bocs akkor ezt valszeg valami végett kimaradt.

Evin
Hogyne mondták volna, ráadásul én: #1901

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Qwerty4
Nameg logikus is lett volna.Ha nem tanít meg a tutorial akkor is ennyi idõ alatt biztos tízszer felfedeztem volna, hogy mit hogy kell nyomni.
Én egyébként szeretem a training pályákat végigvinni mindegyik játékban, egyesek nem tudom miért utálják úgy és kerülik...

Qwerty4

MerlinW
Nem mondta senki, mert megtanít rá a tutorial... hihetetlen vagy, komolyan mondom...

[merlinw.org]

DarkSector
Na ezt se mondta még senki.
Ez már megint egy értelmes mondat THX.
Mosmá csak eljutunk a megoldásig.

MerlinW
Sõt, ennél csak nehezebb lesz a játék.

[merlinw.org]

Qwerty4
Kikerülni ezt a részt semmi értelme egy mentéssel.
Ha most nem sikerült akkor késõbb se fog.Mert több ilyen szituáció van a játékban, szóval vagy megtanulod és nem szenvedsz az egérrel (nem kell!!!) vagy abba is hagyhatod most.

Qwerty4

MerlinW
Erre csak azt tudom mondani, hogy ez nem a te játékod, játssz mással...

[merlinw.org]

Evin
De 2négyoldalú jelzõ van. Az egér csak az egyiket helyettesítheti, különben minek van 2?
A bal a nyilakra van, a jobb meg a numerikus számokra(2,4,6,8). Ebbõl az egyiket pótolhatja csak az egér, a másikat még nyomkodni kell.
Én csak billentyûzettel nyomtam, és láss csodát minden sikerült. Mi lesz veled a fõellenséggel?
Ha nem csináltad meg a tréninget, nem fogod megérteni miért ragaszkodunk a nyilak+num.számok kombinációhoz. És itt igenis kell tréning, ez nem egy szoksávonyos játék!

DarkSector
Jah vágom mire van a tréning, de mielõtt más írna hülyeségeket, és kis lámának nézne odaírtam vagy 1000x ha nem 10000x hogy nem a tetves g..i gombokkal meg az idõvel van a baj....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt kéne megérteni.
A billentyûzet 105 gombja küzül egyikkel sem meg bármilyen gyorsan csinálom....
Ha lassan csinálom akkor minden elrontottnál kattanó hang jelzi hogy rossz a jónál meg pittyeg! Ha iszonyat nyomom a nyilakkal, meg az egérrel, akkor is van 2-3 rész amire "Hibás" szöveget dob ki.
azé mondtam, hogy nem tréning kell nekem, hanem inkább egy mentés ha van.
Már 13-éve játszok és nekem ne tréningezzen senki, fel tudom mérni a helyzetet hogy a gyorsasággal lehet-e a baj vagy nem....vagy legalábbis ha utána azt mondom hogy úgy sem megy.
NEM A NYILAKKAL VAN A GÁZ!!!!!!!!!!
AZ EGERET HÚZVA UGYANAZOK LESZNEK CSAK JÓK MINT NYILAKKAL!!!!!!!!!!!

MerlinW
1. De, tréning kérdése. Általában nem viccbõl teszik bele a játékba.
2. Numerikus padon kell nyomkodni, de ez 1000x le lett írva a topikban, csak rá kellett volna keresned
3. Tele van a youtube videókkal.
4. Tele van a net leírásokkal, tippekkel, trükkökkel
5/a. "Valszeg te más játékkal játszottál mert akkor tudnád, hogy ez nem ilyen egyszerû ahhogy elmontad." - nekem elsõre sikerült mindkét végigjátszásom idején.
5/b. Válogasd meg a szavaidat és a stílusodat, legalább olyankor amikor segítséget kérsz. Nem személyeskedés, de az életben nem segítséget kapsz ezek után hanem két hatalmas pofont.

[merlinw.org]

DarkSector
Nembaj énis.

DarkSector
Ez nem tréning kérdése hidd el egérrel ugyanúgy elfogadja.
Ha nem lett volna jó, akkor hallottam volta azt a hülye hangot, mikor félre nyomsz/húzol.
Itt maksz a fejsze segít!

Qwerty4
Lassú voltam... xD

Qwerty4

Qwerty4
Mondjuk azért a traininget végigcsinálhattad volna és akkor tisztába lettél volna az irányítással kapcslatos dologokkal...

Qwerty4

DarkSector
Na megnéztem basszameg ugyanúgy szar.
A ...-életbe!

Evin
Mennyi idõt megspórolhattál volna magadnak, ha végigcsinálod a tutorialt.

DarkSector
De viszont néhány helyen elfogadja ezek szerint, mert azt írta, hogy remek.

DarkSector
Az sem tartottam hülyeségnek, hisz a játékban is úgy kell "cselekedni"

DarkSector
Jah az megvolt, de ott nekem a a,d-ket kellett.
Háát a tököm tudta, hogy ennyiféle szar gombot kell nyomogatni asszittem minden egérrel megy.
Jah és A,W,S,D-t próbáltam elõször de arra nem reagált (amivel alapesetben fordulni, meg mászkálni tudok.)

Qwerty4
Egeret semmiképp nem. xD

Qwerty4

Qwerty4
Ja és ott van a jobb és bal billentyûs rész, amikor egyensúlyban kell tartani, mikor a bogár hátulról támad.
Azt is lazán kell csinálni, nem durván és gyorsan nyomogatni a két billentyût.Tényleg nincs sok amit itt magayrázni, rá kell érezni a tempójára!

Qwerty4

DarkSector
Bakker na ez már beszéd.
Ebbõl már értek.
Vagyis akkor nem az egeret kell húzkodni???!!!

THX

Qwerty4
De ez nagyon egyszerû, csak rá kell érezni és higgadtan játszni...
Vannak ugye a nyilak (képernyõn a színek bal felõl) és a numerikus billentyûk (képernyõn a színek jobb felõl).Mindegyik szín megfelel egy gombnak.
És úgy mint a Jerichoba idõben kell nyomni mindkét felõl (ott csak egyet kellett nyomni legtöbbször, de nem lényeges) az éppen felvillanó színnek megfelelõ gombot.Ennyi.

Qwerty4

DarkSector
Buznyák rész a játékban:
Buznyák rész.

DarkSector
Jó akkor inkább másképpen teszem fel a kérdést:
Mikor mit nyomjak.
Minnya csinálok egy rövid videót, és ha nem nagy gond, akkor írd le, hogy melyikeket rontsam el.
Elõre hálám

Kmarha
1.: a hiba a készülékedben van
2.: a hiba a beszerzett játékodban van, bugos alpha verzió vagy hiányzó fájlok
3.: csak azt hiszed hogy jól csinálod
4.: a bogaras résznél vagy, ahol ha mindent jól nyomsz, behalluzza fõhösünk a bogarakat, és veszit mentális erejébõl. Rá kell jönni, hogy ha túl akarod élni akkor a menekülést kivéve, el kell rontani az ottani pár minigame-et

De a reagom még mindig él, ez a játék pontosan ugyan olyan egyszerû, mint ahogy azt Qwerty4 leírta. Ez csak egy (és a csak itt nem lekicsinylõ szerepet játszik) interaktiv mozi, mely az interaktívitás egy részét úgy játsza ki, hogy reflex-ritmus teszttel megmozgatja a film nézõjét.

elõ is kéne szednem újra. :P

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

DarkSector
Ügyetlen az ..... !
Valszeg te olyan ügyes vagy akkor magyarázd meg hogy 50 próbálkozásból kurvapontossan megcsinálok mindent, és hanggal jelez hogy jó amit nyomok, akkor mi a faxnak "hibás".
Nem most játszok elõször, és oldottam már meg nehéz feladatokat.

Kmarha
valszeg te vagy ügyetlen az ilyen játékokhoz, mert ez tényleg ilyen egyszerü.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

DarkSector
THX
Próbálok egyet bár nemtuom miért befolyásolná.<#guluszem1>

DarkSector
Valszeg te más játékkal játszottál mert akkor tudnád, hogy ez nem ilyen egyszerû ahhogy elmontad.

totyak
Én annál a résznél lejjebb vettem a felbontást egész alacsonyra és rögtön sikerült. Nem tudom, hogy az miben befolyásolja, de nekem bejött. Sok szerencsét.

Qwerty4
Pedig meg lehet tanulni könnyen ezt a gyorsnyomogatós részt.Mintha zongoráznál, érzékkel és nyugodtsággal kell nyomogatni és nem lesz baj.Ha elkapod a ritmusát akkor tovább jutsz.De nagyon kell figyelni a képernyõt is közben.
Én nagyon bírtam ezeket a részeket.Persze nekem se ment elsõre mindegyik, de hát ilyen ez...

Qwerty4

wesker24
Amugy én is ott hagytam abba a játékot !! Annál a zöld bogaras résznél !!Mert elkapott a méreg mikor 20-adszor haltam meg !! És nekem is easy-n volt !! Hacsak nincs valakinek mentése a 7 fejezettõl akkor talán majd újra elöveszem de addig nem !!
DarkSector
easy-n van ez nem azért nem megy...semmi köze a nehézséghez.

MerlinW
Állítsd easy-re a játékot. Úgyis csak az ügyességi részek nehézségét állítja.

[merlinw.org]

DarkSector
Mást is?????
Egyszerre csak egy irányba lehet nyomni az egeret.

Bence94
pont egy-két órával ezelõtt voltam itt elején nehéznek tûnt de meglehet csinálni nem baj ha véletlenült mást is lenyomsz.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DarkSector
Gyerekek.
Tele a faszom a zöld bogarakkal az irodában bármennyire pontossan csinálom az irányokat soha nem tudok eljutni a végéig. a közepén, meg a végén mindig van egy amit hibásnak jelez, holott hangyafasznyira pontossan nyomtam amit kell!!!!!!!!!!!!!!!

Valaki segítsen.<#help><#help><#help><#help>

Evin
Én mondjuk elsõ menetben elhasaltam az elugrós dolgoknál (nyíl+szám), aztán mondták, hogy tréning nem ártana. Utána nem volt ilyen jellegû gondom.