2159
-
Indigo #1999 Kivégeztem
Hát mit mondjak, hatalmas élmény volt! A szuperlatívuszokat most hanyagolom, pedig megérdemelné a pozitív jelzőket (pláne azok után, hogy eddig mennyit szidtam az irányítás meg a bugok miatt), de már késő van. Nem hittem volna, hogy egy "egyszerű" kis misztikus-sorozatgyilkosos-nyomozgatós játéknak ilyen végkifejlete lesz :)
Jó volna még több ilyen kalandjátékot látni, remélem ott a QuanticDream-nél már készítik a folytatást, mert ebből sikerszéria lehetne. Jobban tudom értékelni, mint egy hasonló témában elkészített thrillert, mert itt tényleg bele tudtam élni magam a szerepekbe. Szinte a zsigereimben éreztem néha a félelmet, az akaratot, az elkeseredést... Na meg amikor darabokra hullott körülöttem az egész szoba... Huhh... Zseniális!
Egyetlen aprócsk szépséghibája van a dolognak: nem egész 9 óra alatt végigvittem (mármint a tiszta játékidőt tekintve, a sok szerencsétlenkedésem miatt biztosan volt vagy 15 óra :)). Nem mondom, hogy nem volt elég tartalmas, vagy nem volt elég kerek a történet, de szivesen játszottam volna még egy jópár órát. Na sebaj, ott vannak még az extrák. 410 bónuszpontot gyűjtöttem össze, remélem sikerül minden extrát "unlockolnom". -
Indigo #1998 Átváltottam easy-re. Így már szépen haladtam, egészen addig, mikor a két kiskölyök éjszaka lopózik a katonai táborban. Ott fogja magát, és kilép a játékból... Komolyan mondom, nyugodt típus vagyok, de ez a Fahrenheit kurvára fel tud bosszantani, és már nem először... Pedig egyébként nagyon izgalmas és ötletes, ráadásul ha már eredetiben van meg, mindenképpen végig szeretném játszani, de lehet hogy nem fog sikerülni -
zsotesz #1997 Ha nem eredetivel játszol akkor nem ártana hozzá az 1.1 crack. Ha eredetivel játszol akkor nem szóltam. Egyébként a patch-el nem hiszem, hogy könnyebb lenne a játék, bár én továbbra sem értem normal-on miért okoz nehézséget sokaknak a játék. -
Indigo #1996 Nah, ennyi volt. Miután újra felhúztam magam ezen a szaron, gondoltam felrakok egy patch-et, hátha segít valamicskét. Segített is meghozni a döntést, hogy uninstalláljam a játékot, mert 1.1 patch után kéri az eredeti lemezt, miközben az ott van a meghajtóban...
Köszönjük, Emese! -
Indigo #1995 Lehet hogy béna vagyok, de ez akkor is egy szarság. Nem azért zavar, mert nem tudok haladni a játékban, hanem mert nem illik a játékba ez a reflexes marhaság. Idegesít. Vagy ha már reflexjáték, azt valahogy máshogy kellett volna megoldani. Ráadásul sokszor hiába nyomom meg időre jó sorrendben a gombokat, egynémelyiket mintha nem is érzékelné. -
#1994 Ha en vegig tudtam vinni a mrbeant megszegyenito benazasaimmal - ami az ilyen (reflex)jatekokat illeti -, akkor masnak sem lehet problema, csak gyakorolni kell, es nem megijedni az elso ilyen minigame utan :) -
zsotesz #1993 Nem értem mit bénáznak itt annyian, normal fokozaton símán végig lehet vinni, hardon már picit nehezebb, de annyira az sem vészes. -
#1992 Béna vagy!Nem szarság! -
Indigo #1991 Na jó, én feladtam! Ilyen kibaszott szarságot egy kalandjátékban. Időre nyomogatni összevissza gombokat Kapja be David Cage -
#1990 Átállítottam az íránygombokat másra mert ezekszerint megvannak már halva más gombokkal elsőre megcsináltam. -
Indigo #1989 Iránybillentyűket kell jobbra és balra nyomogatni jó gyorsan, egyenletes ritmusban. Nem olyan nehéz az.
Közben rájöttem, hogy ha a numerikus billentyűzeten a 2-es gomb helyett az 5-öst állítom be, sokkal egyszerűbb dolgom lesz :) A gamepad, mint opció meg sem fordult a fejemben, de most hogy mondjátok, lehet megpróbálom.
Végülis van logika az irányításban, még a reakciójátékban is. Csak szokni kell kicsit. -
#1988 Basszus ez a bogaras irodás rész kiakaszt anno gyakorlatilag elsőre átvittem mostmeg van egy olyan rész hogy befordulok a sarkon kiirja készüljek felülről elkapja a nyakam egy bogár és nekem alul a jobbra balra nyilas csúszka jön be de bárhogy nyomom nem fogadja el :( -
#1987 Nos megvan az oka.Vistán nem megy :( Mindegy XP-re átléptem ott jó :D -
#1986 Tenném fel megint a játékot de miután kiválasztom a mappát hogy hova telepítse és a nextre megyek kiirja complete és nem teszi fel.
Ez mitől van? -
#1985 Nem kell gamepad ehhez, bill.-el is meg lehet csinálni.Nem vészesek. -
zsotesz #1984 Tele van ilyen reakciójátékkal a játék, vegyél egy jobbféle gamepadot. -
#1983 Sok olyan "reakciójáték" lesz még. -
Indigo #1982 Üdv!
Már kb. egy éve megvettem a Fahrenheit-et, de még most jutottam odáig, hogy elkezdjem :) Azt kell mondjam, fantasztikus játék, izgalmas, ötletes és tényleg leköti az embert. Csak az irányítása frusztráló egy kicsit, vagy csak még nem szoktam meg. A sztoriban 13%-on állok, a banképületben éppen sikerrel hárítottam az üldöző túlvilági szörnyek támadását.. De mire sikerült összehozni, addigra a plafont csapkodta az agyam... Sok ilyen "reakciójáték" lesz még? Mert valahogy nagyon nem akar kézre állni nekem a numerikus billentyűzet...
Szóval ez durva rész volt, elég volt megcsinálni. Ezen kívül még csak egyszer hasaltam el, mikor bevettem egy fejfájáscsillapító gyógyszert, aztán pár perc múlva ráittam egy kis whiskey-t :P Franc se gondolta, hogy most emiatt meghalok a játékban :)
Ja, szándékosan nem olvastam vissza, és nem is fogok, mert minden percét szeretném végigélni. Utálom a spoilert, szóval lehet már vissza sem nézek míg végig nem játszom :P -
#1981 Én se kutattam őket, csak ha útba esett (pl: Carlaval az archivumban...) -
#1980 Concept artokat neten is lehet találni, rengeteget.Meg erőltetés nélkül is néhány játékban összegyűlnek az ilyesmi pontok ami képek vagy videók megnyitásához szükséges.Viszont nem érdemes annyira fáradozni vele.
A Fahrenheitban is például rengeteg mindent megnyitottam pedig nem foglalkoztam vele, hogy játék közben minél több kártyát vagy mit összegyűjtsek.Csak azt szerettem volna mondani kár az időt rá pazarolni.De akinek igénye van és türelme az OK.Nekem nincs. :) -
#1979 Pedig nem rossz dolog megnézni a concept artokat, megnézni, hogy milye lett volna egy karakter és végül milyen lett, vagy, hogy hogyan készült a játék.
Ez olyan, mintha hülyeségnek tartaná az ember a DVD-n az extrákat. Ha érdekes egy játék vagy film akkor én úgy vagyok vele, hogy szeretnék róla többet megtudni. -
#1978 Engem se érdekelnek sose az ilyen unlockolható baromságok.Unlockolok egy képet, s akkor mi van? :D Semmi...felesleges időtöltés a játékokban ilyenekkel foglalkozni. -
#1977 A hülyegyerekeknek van, hogy mindent unlockolni tudjanak.
Am, ha elfognának a bónusz kártyák és kitoltad a játékot akkor újrakezdheted és akkor megint fellelhetőek lesznek.:D -
#1976 A bónusz kártyákkal kapcsolatban...
Elég sokat megszereztem /talán mind/, szépen minden bónuszt unlockoltam, de még mindig maradt 140 valamennyi. Azon mit lehet unlockolni? Mert már semmit nem találok... akkor mi értelme van ilyen sok bónuszpontnak? -
#1975 Már rájötte, a kurzor billentyűkkel kellett irányítani, nem a numerikussal. A nyomkodósok már könnyen mennek :) -
#1974 Tuti így van!
A másik irányítással megnyomod a felfelét, majd picit balra és már látod is amit kell.
Most vittem végig... 5 perce sincs talán.
Micsoda nyomkodós elmebajok voltak benne.... jujjjj nem örültem, de azért csak meglett.
Feltétlenül végigviszem újra, nagyon tökéletes játék. Tényleg hall of fame 9/10!
És, hogy ez a Carla milyen szép arcú... nem semmi, pedig nem egy mai játék. -
#1973 Tudom, hogy kétféle van. És ha jól emlékszem már próbáltam úgy is. De azért még ránézek egyszer. Ha más is így oldotta meg, akkor erősítsen meg benne, így legalább tudom, hogy bennem van a hiba :) -
#1972 Rendkívül az volt... így 50.-re meg is csináltam a tárgyrepülős részeket -.- -
#1971 2 féle fel,le, jobb, bal irány van!
Használd azokat a gombokat amiket a QTE-kor is használtál... -
#1970 Nekem bejöttek ezek a részek.Szerintem nem volt baromság ilyen részeket betenni a játékba.Sőt, hangulatos volt! -
#1969 Olvastam itt DarkSector szenvedéseit és azt kell mondjam kurvára igaza van.
Ki volt az a balfasz aki egy kalandjátékba ilyen ügyességi baromságokat betett? Majd ha Raymanezni akarok, akkor majd azt veszem meg.
Nekem az irodás rész mondjuk 2.-ra meglett, de az a rész ahol Lucas pofájába verik az egész rohadt szobáját és vagy 40 tárgyat kell kerülgetni ott szétvertem a billentyűzetemet.
20 éve vagyok aktív, mondhatni HC gamer, de ekkora fasságot már rég láttam. Ez minek kellett bele? Ettől erekciójuk lett vagy mi?
Semmi köze az ügyességnek a mélyenszántó sztorihoz meg a hangulathoz... szétcseszi az egészet.
A hipnózisos rész nem volt nehéz, de teljesen elvonta a figyelmem a sztoriról...
A repülő tárgyas résznél meg bizony nekem is az van mint DarkSectornak... hiába nyomtam le mindkét oldalon a lefelét, akkor sem fogadja el, pedig az világít. Vagy 30x álltam neki, miután majdnem széttörtem a billentyűzetem. -
#1968 Sziasztok, nekem egy olyan problémám lenne, hogy nem tudok mit csinálni, annál a résznél, amikor Tylerrel kell vizsgálni a papírdarabot. Felkapcsoltam a lámpát, ki is írja a szöveget, hogy mozgasd a joysticket (ezt sem értettem igazán, gondoltam biztos az egérre érti), vagy a mozgató billentyűket. Én minden irányban nyomtam mindent. Egeret, WASD gombokat, vegyesen is, még a numerikuson is nyomkodtam, de semmit sem csinál, nemhogy a fényt mozgatni. Kérlek segítsetek, ha tudtok, mert ez egy remek játék és nagyon nem szeretném félbehagyni. Előre is köszi! -
#1967 nincs... csak hogy menyünk el a megjelelölt helyre ott ment ... onét mit kell csinálni... -
#1966 #1961 -
#1965 jó kérdés... -
#1964 Ez nincs leirva a végigjátszásban? -
#1963 Várni kell amig az őr nem néz oda. a a jövő ört mondod akkor bújj a terepjáró mőgé. -
#1962 Egy kis help kellene. Második gyermekkori viszaemlékezést csinálom. Este lopoznak ki ketten. Az első lámpát kicselezem utána végem vagy a torony kap el vagy a két dumáló őr. Hova merre kellene kerülni? -
#1961 Végigjátszás ha kellene valakinek. -
#1960 Az ellenségekkel asszem pont ez a helyzet!De nem egészen vagyok biztos benne.Az orákulum, Orange klán, emberiség biztos a Cyborg ellensége.
Agatha nem volt mindvégig Cyborg, őt megölték, csak azután lett az...