Ott nem sikerült ;] Azt hittem, hogy azért van duplán kirakva a képernyőre ez az irány-akármi, mert mondjuk lehet ketten játszani párhuzamosan, vagy esetleg lehet irányítani többféleképpen, és nekem elég csak az egyiket figyelnem, és a szerint nyomkodni az irányokat ;] (semmit nem tudtam a játékról - azon kívül hogy kaland -, csak egy ismerősöm ajánlotta olyan hevesen, hogy meggyőzött. Azt hittem valami konzol átirat, és esetleg lehet ketten is játszani egy időben, vagy mittomén, szal csak tippelgettem hogy mi lehet az) Az angol szöveg is megtévesztő, nem fogalmazott pontosan. De ez már a múltté, azóta sima ügy a dolog. Más kérdés, hogy néha olyan gyors a váltogatás, hogy le a kalappal az előtt, aki tökéletesen tudja követni a gombokat... De eddig csak átjutottam ezeken, élek és nyomozok.
Azért az tetszik, hogy az ügyességen sok múlik, de mégsem fatális a dolog, ha béna az illető - mint jómagam is ;] Pl Carla a hullaházban elsőre majdnem végighányta a boncolást, aztán gondoltam megpróbálom újra, és harmadjára már egész jól sikerült a jelenet, egész sok részletet "tudtam meg", a korábbi rosszullét helyett. Csak hát nem mindig van türelmem újra végigcsinálni egy-egy scenet, úgyhogy először végigjátszom úgy ahogy jön, aztán majd nekifutok megint, és akkor már próbálok majd minden részletet elcsípni ezekkel a játékokkal...