Fahrenheit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roolcsy
Nem tudom mi lehet a gond! Nálam minden gond nélkül tovább ment és nincs fönt semmilyen pach!

hmm, nekem nincs segítség, hogy mi a baj?
Az a lényeg, hogy el kell rontani a minijátékot és Lucasnak semmi baja sem lessz, csak a nyomozó szomorodik el de az meg úgy is magas szinten van.
Roolcsy
Ciao! Mikor Lucas másodszor vissza gondol a gyerekkorára és az éj leple alatt ki osonnak Marcussal azt hogy kell meg csinálni? Mert mindíg meglát valamelyik õr!

Amiga
Ez nem bug. A munkahelyi résznél a minijátékok a nyomozónak segítenek, miközben Lucas mentális ereje csökken. Elõször én is bekajáltam.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
Ez csak valami bug lehet... fenn van a patch?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Hmm, ismét segítség kellene.
Lucas a temetõben van a tesójával, (a gyerekkori visszaemlékezésben csak a tesóján kívûl 1-2 gyereket tudok megmenteni) kap egy címet.
A következõ rész erre Carla, vagy a feka csávó edzési része, ez is megcsinálva. Namármost innen nem tudok továbbmenni, mert innen ismét Lucas temetõs része jön be, onnan meg ismét az edzéses rész. Szóval mi a baj? kevés a nyom a rendõröknek vagy mi a szösz, ezért elakadt a játék itt?
Ok, sejtettem, hogy érdemes próbálkozni, (csak menne a fránya gitározás 😊) mert meglesz a jutalom, köszi 😊
Solid Snake GH
Érdemes a gitározást bevállálni, ugyanis a sikeres gitározás után ha a KISS-t választod, akkor a csaj megenyhül és...

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

omg akkor szori vagyok <#nevetes1>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Azaz Lucas esetében.
A volt csajomnak érdemes gitározással próbálkoznom, vagy így is úgyis elhagy?
hykao
Mindenkinél van, aki a menüben bekapcsolta a feliratozást...
Roolcsy
Nálam is van!

kirol
Miért ne lenne angol felirat?

mivel a játékhoz angol felirat sem készült, max szinkronizálni lehetne :]

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ok, köszi, igen eddig itt Tyler nem járt még.
azt hittem meguszom a gyors nyomkodást 😊
Disk
Esetleg,ha eddig nem tetted volna válts easy-re.

Roolcsy
Igen kettõ van! Azt hiszem nálad még nem volt Tyler itt rendesen nyomni kell ahogy az elõ van írva! Én a másik bogaras részt is végig nyomtam és sikerült! Trükkre meg szerintem nincs is szükség!

A munkahelyi bogaras jelenetbõl több is van? Én ott tartok amikor a munkahelyén megcsinálja a számítógépet, majd képzetei lesznek és bogarak jönnek elõ. Szóval ez ugyanaz vagy egy másik? Mert itt ha csinálok, ha nem valamit is így is úgyis összeesik a végén, majd csak vagy last save, vagy stop a lehetõségem.
Ez a sok gyors nyílnyomogatás az agyamra megy benne. Nincs rá valami trükk, lassítás, vagy hasonló?
Az a munkahelyi jelenet kicsit bugos: a bogaraknál pont fordítva kell eljárni, mint általában. Vagyis nem kell csinálni semmit, és akkor lesz jó. Valamit elszúrtak a fejlesztõk, emiatt ebben az egy jelenetben hagyni kell veszíteni, és azzal nyersz.

Sziasztok!
Lenne 1 kis gondom. Ott tarok,hogy Tyler bemegy Lucashoz kérdezõsködni a munkahelyére. Lucasnak képzetei támadnak,elõjönnek a bogarak,és 2szer is megy le a Stressbõl,és mivel nincs magason,összeesik a végén,és az elmegyógyintzéetbn ül,és vége a sztorinak. 4szer próbáltam,de sose sikerült,hogy ne essen össze! A sztorihoz kapcsolódik,hogy a hangárt nem csináltam meg rendesen,mert csak 2 srácot találtam meg,de továbbengedett a játékban így is.
Lehet,hogy az a porbléma,hogy a hangárnál járna +Stress,amivel nem esne össze,mikor Tyler kérdezõsködik?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Sly06
én a kést a wc tartályban találtam meg ..<#idiota>

quack
ha jön egy elmebeteg akkor nyugiban mekkell allni

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

sziasztok!

segítségre lenne szükségem mert elakadtam az elmegyógyintézetben!

akármerre megyek mindig elkap valamilyen õrült! a lélegzetvétel az megy azzal nincs semmi gond! olvastam valamit hogy miután elindulok balra kell fordulnom! már azt is próbáltam de ott is elborul a csaj elméje!

elõre is kössz a segítéget!
Nincsen hozzá, úgy tudom, sõt nem is nagyon lesz.
Amúgy tényleg úgy volt a késsel kapcsolatban, Lucas sem tudja hova dugta 😊
Sly06
Sztok,létezek ehez a gaméhoz magyarosítás?

Ez tényleg így van, én Tylerrel tudtam megtalálni abban a Wc-ben ahová Lucas behúzza a hullát.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Lehet hogy úgy volt, nem emlékszem már rá.
Olyan nincs, hogy a gyilkos elviszi magával a kést. Ha felveteted vele a földrõl, akkor csak elrejti a helyiségben (közben a kamera a zsarut mutatja, így te magad sem tudod, hogy hova rejtetted). Szóval a gyilkos fegyver még a mosdóban van, mikor a rendõrök megérkeznek, és persze rád vár a feladat, hogy megkeresd.

Felvettem aztán elhúztam a csíkot. De mind1, az volt a baj; most otthagytam a kést és a zsarukkal is továbbtudtam lépni, mert megtalálták, tehát probléma megoldva, köszi mindenkinek a segítséget. 😊
Hmm. Biztos magaddal vitted? Nekem úgy rémlik, hogy vagy eldugod a budiban, vagy otthagyod a hulla mellett.

Na ja, éppen ez jutott nekem is az eszembe, merthogy egy jó gyilkoshoz hasonlóan a gyilkos szerszámot eltüntettem a tett helyszínérõl, magammal vittem. A hülye csaj meg csak keresi 😊
Köszi, remélem ha otthagyom a zsaruknak akkor jó lesz már 😊
Meg kell találjad a kést a budiban, anélkül nem tudsz továbbmenni a játékban.

Beszélek én mindenkivel, de a csajó csak valamit a késrõl makog; amúgy meg taxival menekültem el, a csajóval ott is jártam már. Tyler kocsijába nem tudok beszállni, mert carla szerint tylernél a kocsikulcs, tyler meg azon filózik hogy mit tud carla, vagy õ nem látott meg semmit, vagy tudja a franc, már nem emlékszem 😊
beszéljél tylerral hogy menjünk el
hát ez szop*s! gondolom a csövessel is beszéltél, ha nem ott van az étterem mögött. mivel menekültél el? ha a taxival akkor menj oda ahonnan indult a taxi, azt akkor asszem vége lesz vagy be kell szálni a kocsiba(Carla-val is és Tyler-rel is)ja
fincsi a játék jó szórakozást hozzá<#worship><#worship>
Hali!
Nekem is egy kis segítség kéne, én méginkább az elején elakadtam (kéretik nem röhögni 😊), amikor a zsarukkal a wcben lévõ meggyilkolt fószer gyilkosát, a nyomokat keresem. Asszem már mindenkivel beszéltem, mindent megtaláltam, de nem tudom befejezni valamiért azt a részt, a csajó, meg a nigró nem száll be a kocsiba.
Szóval mit is kéne csinálnom?
kirol
De mindez a tutorial -ban benne van! Senki nem csinálta végig?<#confused><#falbav>

Én is kakiban voltam annál a résznél, odáig nem volt gond.

A válaszom: Semmi extrát, a balra-jobbra nyilakat kell nyomkodni, gyorsan vagy lassan, nem tudom, nyomtam mindenhogy, aztán ötödik próbálkozásra elfogadta.

Hát ennyi.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

ibrik
gamecopyworld

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

HI

Csatlakozom én is a rajongó táborhoz!Nagyon fasza game!Az írányítással volt egy kis gondom az elején.Igaz még nem játszottam végig mert elakadtam,de már így is rohadt király király játék.

A bankban akadtam el amikor a bogarak üldöznek.Sikerült kitérnem eddig az összes elõl,de amikor fut a hapsi és a nyakát elkapja egy bogár,ott mit kell csinálni?Hogyan?

Roolcsy
Hi! Az 1.1-es pach-hez tud valaki crack-et?

koschwarz
valamelyik egérgombot?<#wow3>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Roolcsy
Föl tettem az 1.1-es pach-et és behalt az egész! betöltött a játék de amint a be akartam tölteni a mentésem "Hiba üzenet"!!!

Evin
Van a játékhoz egy 1.1-es patch, talán az segít.
Vagy nézd meg, mindenbõl a legújabb drivered van-e.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Roolcsy
Hi! Most meg az lenne a problémám hogy mikor Carla lakásán vagyok(zuhanyzós jelenet) és át akarok váltani Tyler-re egyszerûen meg áll az egész a kép elsötétül és nem tölt tovább! Tud valaki megoldást a problémámra?

quack
az egeret kell eltolni vmejik iranyba (mint amikor mondjuk ajtot nyitsz), aszsem fölfele

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

A parkban élesztgetem a kiscsajt, és az elsõ vantúfrí után azt írja hogy:
PRESS NOW...de mit nyomjak akkor?
Roolcsy
Köszi segítséget!<#smile>