Fahrenheit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Lucas a temetõben van a tesójával, (a gyerekkori visszaemlékezésben csak a tesóján kívûl 1-2 gyereket tudok megmenteni) kap egy címet.
A következõ rész erre Carla, vagy a feka csávó edzési része, ez is megcsinálva. Namármost innen nem tudok továbbmenni, mert innen ismét Lucas temetõs része jön be, onnan meg ismét az edzéses rész. Szóval mi a baj? kevés a nyom a rendõröknek vagy mi a szösz, ezért elakadt a játék itt?
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
azt hittem meguszom a gyors nyomkodást 😊
Ez a sok gyors nyílnyomogatás az agyamra megy benne. Nincs rá valami trükk, lassítás, vagy hasonló?
Lenne 1 kis gondom. Ott tarok,hogy Tyler bemegy Lucashoz kérdezõsködni a munkahelyére. Lucasnak képzetei támadnak,elõjönnek a bogarak,és 2szer is megy le a Stressbõl,és mivel nincs magason,összeesik a végén,és az elmegyógyintzéetbn ül,és vége a sztorinak. 4szer próbáltam,de sose sikerült,hogy ne essen össze! A sztorihoz kapcsolódik,hogy a hangárt nem csináltam meg rendesen,mert csak 2 srácot találtam meg,de továbbengedett a játékban így is.
Lehet,hogy az a porbléma,hogy a hangárnál járna +Stress,amivel nem esne össze,mikor Tyler kérdezõsködik?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
segítségre lenne szükségem mert elakadtam az elmegyógyintézetben!
akármerre megyek mindig elkap valamilyen õrült! a lélegzetvétel az megy azzal nincs semmi gond! olvastam valamit hogy miután elindulok balra kell fordulnom! már azt is próbáltam de ott is elborul a csaj elméje!
elõre is kössz a segítéget!
Amúgy tényleg úgy volt a késsel kapcsolatban, Lucas sem tudja hova dugta 😊
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Köszi, remélem ha otthagyom a zsaruknak akkor jó lesz már 😊
fincsi a játék jó szórakozást hozzá<#worship>#worship><#worship>#worship>
Nekem is egy kis segítség kéne, én méginkább az elején elakadtam (kéretik nem röhögni 😊), amikor a zsarukkal a wcben lévõ meggyilkolt fószer gyilkosát, a nyomokat keresem. Asszem már mindenkivel beszéltem, mindent megtaláltam, de nem tudom befejezni valamiért azt a részt, a csajó, meg a nigró nem száll be a kocsiba.
Szóval mit is kéne csinálnom?
A válaszom: Semmi extrát, a balra-jobbra nyilakat kell nyomkodni, gyorsan vagy lassan, nem tudom, nyomtam mindenhogy, aztán ötödik próbálkozásra elfogadta.
Hát ennyi.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Csatlakozom én is a rajongó táborhoz!Nagyon fasza game!Az írányítással volt egy kis gondom az elején.Igaz még nem játszottam végig mert elakadtam,de már így is rohadt király király játék.
A bankban akadtam el amikor a bogarak üldöznek.Sikerült kitérnem eddig az összes elõl,de amikor fut a hapsi és a nyakát elkapja egy bogár,ott mit kell csinálni?Hogyan?
Vagy nézd meg, mindenbõl a legújabb drivered van-e.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
PRESS NOW...de mit nyomjak akkor?