2159
  • Disk
    Fent mindig megjelenik egy kis ábra és annak megfelelően kell az egeret mozgatni,ahogy a tutorialban és eddig a játékban csináltad...
  • xotyi
    az megvan h hol kell, de mindig visszaesek eggy idő után..
  • Disk
    A kerítésen az egyik odalon lesz egy növény.Azt használva kell átmászni.
  • xotyi
    thx:) most azon akadtam el h hogy a ló** ba kell a katonai bázison átmászni a kerítésen? (mikor Lucas visszaemlékszik a gyerekkorára mikor a hangár kigyullad)
  • koestler
    Ott van az oszlop melletti asztalon. Azzal kezd az egészet, hogy azt megkeresed.
  • xotyi
    hy. a játék elején amikor jön a rendőr és csak kevés időd van a nyomokat eltakarítani,ott a véres ruha mosogépbe stimm. ágy letakar stimm. hapsikám felöltöz stimm. de mi kell még? az ajtó kulcsa? azt nem találom sehol..
  • littleNorbi
    Hol lehet megnézni, hogy hanyas verzióm van ?
  • littleNorbi
    Pl. innen
  • Ferrarif1team
    Ilyen tetris emu-t honnan lehet letölteni?
  • littleNorbi
    n
  • littleNorbi
    Végigjátszás va hozzá ???
  • PiszkosFred
    Filmet? Maga a játék már egy interaktív film ;] Ezt csak elrontani lehetne, ez így korrekt és kiváló.
  • ZsirosKenyer
    nem feltétlenül Lucas sztorijának lesz a folytatása, de majd elválik.

amúgy kicsit OFF, de a Fahrenheit készítői egyelőre egy másik projecten dolgoznak, a címére most nem emlékszem (egyébként is még working title), láttam belőle videót, és bár nem lehet meghatározni hogy milyen kategória lesz, mégis nagyon érdekesnek tűnt. Ha megtaláltam a videót majd postolom..
  • berlinboy6329
    trilógia?Az de finom.

Akkor hajrá,folytatni akarom.

Hmmm.most h belegondolok a trilógiába,mivel folytatnák?A világ megmenekült kitavaszodott mindenki hepi szal nem tom h lehet ezt folytatni.
  • ZsirosKenyer
    Szerintem is nagyon üt a gém!
    Viszont én úgy tudtam hogy triológiának készült, tehát még 2 rész lesz..
    Remélem ez nem csak vmi pletyka
  • berlinboy6329
    Miértz nem 1ből a fullt?Nekem full bejön a gém.Filmet belőle minimum,de jójat.Ja és folytatást(aminem hiszem h lesz).
  • ZsirosKenyer
    egy indigo-emberről.
    Próbáld ki a demót, tuti tetszeni fog.
  • littleNorbi
    Miről szól a game ???
  • PiszkosFred
    Megtörtént ;] Élveztem is végig, habár az ügyességi részeknél sajnos kétbalkéz birtokosaként bénáztam eleget...
  • csgj
    szerintem is qrva jó :)
  • Amiga
    Érdemes végigtolni, ez az egyik legjobb játék, amivel valaha is játszottam.
  • csgj
    igen, én tok segíteni. elindítod a tetrist, ott mount és kikeresed az image fájl melletti tetrisfájl vmit. aztán kilépsz a tetrisből, és indítod a játékot. remélem érthetően fogalmaztam...mert sztem nem :)))
  • zoli0324
    Tudnátok segíteni mert a feltelepités után nem tom elinditani gondolom azzal a terrisc-el kell vmit csinálni csak mit kérlek segítsetek.
  • MerlinW
    Helyes:) Ebben legalább lehet ilyet:) Da Vinci is ilyen csak ott túlzásba vitték ezeket a reflex mutatványokat:)
  • PiszkosFred
    Ott nem sikerült ;] Azt hittem, hogy azért van duplán kirakva a képernyőre ez az irány-akármi, mert mondjuk lehet ketten játszani párhuzamosan, vagy esetleg lehet irányítani többféleképpen, és nekem elég csak az egyiket figyelnem, és a szerint nyomkodni az irányokat ;] (semmit nem tudtam a játékról - azon kívül hogy kaland -, csak egy ismerősöm ajánlotta olyan hevesen, hogy meggyőzött. Azt hittem valami konzol átirat, és esetleg lehet ketten is játszani egy időben, vagy mittomén, szal csak tippelgettem hogy mi lehet az) Az angol szöveg is megtévesztő, nem fogalmazott pontosan. De ez már a múltté, azóta sima ügy a dolog. Más kérdés, hogy néha olyan gyors a váltogatás, hogy le a kalappal az előtt, aki tökéletesen tudja követni a gombokat... De eddig csak átjutottam ezeken, élek és nyomozok.

Azért az tetszik, hogy az ügyességen sok múlik, de mégsem fatális a dolog, ha béna az illető - mint jómagam is ;] Pl Carla a hullaházban elsőre majdnem végighányta a boncolást, aztán gondoltam megpróbálom újra, és harmadjára már egész jól sikerült a jelenet, egész sok részletet "tudtam meg", a korábbi rosszullét helyett. Csak hát nem mindig van türelmem újra végigcsinálni egy-egy scenet, úgyhogy először végigjátszom úgy ahogy jön, aztán majd nekifutok megint, és akkor már próbálok majd minden részletet elcsípni ezekkel a játékokkal...
  • MerlinW
    Fredi barát, há' a tutorial mi a tejfeles túrósrudis kétajtós mélyhűtószekrénynek van ottan-e? he?:)
  • PiszkosFred
    Bakker, az örület határáról húzott vissza ez a kommented ;] Végre sikerült beszerezni a játékot (az azért vicces, hogy a CDGtől úgy elhajtottak hogy csak na...), és láttam hogy az irányítás kissé szokatlan. De nem volt vészes, egészen eddig a pontig ;] Fél órája próbálgatom, de semmi, mindig failed. Aztán megpróbáltam a javaslatodra egyszerre, és láss csodát. Szóval köszönet ;]
  • Evin
    Tervezett kiadás: június-július (ez most a legkonkrétabb)
  • Master Rick
    Ha van már pls írjátok meg a linket!
  • Master Rick
    Hi. Mikor lesz a game-hez magyarosítás????
  • zsotesz
    Én elkezdtem hardon, ott már egész tempósan jönnek a villogások. Szerintem még mediumon sem nehéz.
  • MerlinW
    Ill. miután itt a sztori/játékélményen van a hangsúly, nyugodtam játsz easy módban, az csak annyiban változtat hogy lassabban pislognak ezek a körök.
  • DJviolin
    Köszi a segítséget.
  • Halfer
    Szerintem ez a legjobb a játékban, hogy teljesen egyedi az irányítása.
    Billentyűzeten nem akkora élmény, mint Gamepadon. Én tudom, mert egyáltalán nem voltam Gamepadhoz szokva és ez a játék miatt vettem egyet. Sokat dob rajta. Ott egyértelműen az analóg karokkal kell irányítani és egyszerűbb is.
    Billentyűzeten WASD és Num2,4,6,8-al kell. Amelyik felvillan azt nyomd meg. Ha mindegyiken felvillan, akkor kettőt nyomj vagy egymás után gyorsan, vagy egyszerre. Mégpedig a Numpadon a jobb, WASD-vel meg a bal oldali köröm látható felvillanás. Ennyi az egész. Ha nem megy, majd belejössz később, csak gyakorold! (két-analog karos Gamepad ajánlott)
  • DJviolin
    Sziasztok!

Nem vagyok kibékülve ezekkel a 4 irányba mutató karaktermozgató izémizériákkal. Néha reagál a karakter, néha nem. Valaki elmagyarázná, hogy hogyan is működik pontosan?

Más:
    Egy híján nincs meg mindeggyik kereszt. Ez problémát jelenthet? Most ott tartok, amikor a bogarak megtámadják "főhősünket" a munkahelyén és menekülnie kell.

Üdv:
    DJviolin
  • Matt07
    Thanks!!!!
    Úgyis a Chapter-ben végig tudom vinni.
  • Halfer
    Küldök, de az 100%-os.
  • Matt07
    Hello All!
    Lenne 1 kérésem:régebben jáccottam a Fahrenheittel,és kb.75%-ig eljutottam(Lucas másodszor gondol vissza gyerekkorára),aztán elromlott a gép és elveszett a mentés.Most pedig nincs kedvem előlről kezdeni!El tudna valaki küldeni a mailomra egy mentést kb.75%-nál?

[email protected]
    Előre is kösz!
  • MerlinW
    zuppa:)
  • Halfer
    csere
    "ha rajtam múlna egy játékot sem érdemes kipróbálnod"
    "ha rajtam múlna, nem játszanál olyan játékkal ami meghaladja az értelmiségi szinted"
    jó lesz Merlin?