• Alexease

Ha nem tetszik, visszafizetem az arat:)
    Majd nezd sorban az egyre erosebb autokat, az egyre novekvo beallithatosagok szamat s tesztelj:) Minden beallitast erezni fogsz szo szerint, es nem csak latni a koridokon:))
    Pl. difik: 4 "lehetoseg" van, 2 tipus, egy zart es egy nyitott. Termeszetesen a 2 tipust allithatod is. "Meglepo" de mar az elso kanyarban erezni a valtoztatast:)) Ha majd tobbet teszteled, rajosz miert is mas mint az "atlag", ilyet, vagy ehez hasonlot csak az NR2003-ban es a netKar-ban lehetett "tapasztalni":P

Mivel megvetted, akkor mar van teljeserteku loginod is, igy "igenybe tudod venni" a komplett LSF-World "szolgaltatast" is, ami a legkorrektebb online szerver-adat-statisztikai-verseny adatbazis rendszer. Ezekutan mar tisztabb lesz, hogy miert sirtak paran, amikor a SimBin penzert akarja adni a hasonlo, de szolgaltatasban es korrektsegben nagysagrenddel "rosszabb" onlanyvalamilyet":)

ON
    Es mielott valaki meglincsel, hogy szabotalom a GTR topikot: most ertem haza, a dobozos GTR-rel:) Bar a fenye mar egy kicsit megfakult (NEM az LFS miatt!) es a lenduletem is kevesebb, de azert maradt meg jonehany ok amiert megvettem:))