• Sly79
    A Seven m honlapján június van kiírva várható megjelenésnek. Valahogy én már nem tudom elhinni, nem is tudom miért.. (szerintem nem vagyok ezzel egyedül)
    Bár még van 12 nap de az eddigi tapasztalatok alapján mindössze annyi fog történni hogy majd frissítik a honlapon a várható megjelenést júlisra, augusztusra, majd egyszer-re... Teljesen mindegy, hogy kinek a hibájából van ez, bár szerintem leginkább a Simbin tehet róla, mert szarik rá hogy nálunk megjelenjen. Ha érdekelné már kinnt lenne. (ha nem így van javítsatok ki) Nem baj, ha megyek ki, majd hazafele beújítok magamnak egyet AKÁRHOL, mert ugye mindenhol lehet kapni csak nálunk nem!! Nevetséges, hogy lassan 1éve kijött már a játék, van hivatalos Magyar bajnokságunk, és itt van 8000 hozzászólással egy fórum amiben még mindig arról beszélgetünk, hogy mikor fog nálunk megjelenni.. Nem is nevetséges, inkább siralmas.
    Nem is szívesen adok pénzt a játékért, kizárólag csak azért teszem hogy a HGTRM-ben indulhassak, ezekután egyébként meg egy ruppót nem adnék érte...