Én szivesebben nyomom a WGTS-t, mint a GTR-t nyomtam, és amit mondasz, hogy többet kellene nyomni a GTR-t hogy lássuk mi is van, azt vissza fordíthatjuk, ha többet nyomtad volna a WGTS-t, akkor valszeg jobb véleményed lenne erről a modról.
Szvsz csúnyább a WGTS, és sok tekintetben kidolgozatlan, pl. egy-két autó elrugózik nagy sebességnél útegyenetlenségeken, és ilyesmi, de a WGTS Modena, és a GTR Modena számomra ég és föld, a WGTS Modena-val a lassú kanyarokat is hihetően lehet kivitelezni, míg a GTR-ben lenőnek a körmeim mire befejezem az adott lassú kanyart olyan csapnivaló dinamikával lehetett elkanyarodni.
Én jóhiszeműen tekintek a valós pilóták értékelésére is, de a véleményem, hogy nincs kellő összehasonlítási alapjuk, hogy hogyan is sikerült átültetni az ő tapasztalatukat.
De engem végül is nem ez győz meg, hanem az, hogy nyomattam mind a kettőt sokáig és szvsz alaposan, gyorsan is, és értem miért kezelik teljes értékű játékként a GTR-t, miért kerül ennyibe, magában a járműkezelésben ezt nem érzem,..sőt én szivesen játszom a WGTS moddal, pedig nem lesz hozzá patch, és nem lesz utóélete, és van elég szim amit nyomhatnék. :)