• K.András
    Azért lehet 5 mp-vel gyorsabban menni, mert itt meg mersz kockáztatni olyan fullgáz kanyarokat-egyebeket, amit ha élöben megtennél és esetleg nem ugy jön össze akkor még takaritani sem kéne, olyan apro darabokra törne a verda a benne ülö pilotával együtt!Szoval szvsz ezért nem jönnek ki ugyanazok az idök, de ha megnézel egy 3 orás versenyt, akkor már nem olyan könnyü tartani azt a tempot, ezt a féle versenyt sem az nyeri aki tud egy kurva gyors kört, hanem az aki folyamatosan tud gyorsan menni, és az sem mind1 meddig, mert ha 3 orán keresztül megy egy verseny akkor annak az átlegsebességét nem illik egy 1 orás verseny átlagsebességéhez hasonlitani!Azt hogy milyen lehet GT autoval menni lehet soha nem tudjuk meg, de biztos ez van hozzá a legközelebb, nem véletlen a liszensz ráadásul több igazi pilota is segitett nem beszélve olyan adatokrol amiböl ha csak az arányokat tudják megtartani a gyorsitás-lassulás-mozgások tekintetében akkor már megérte!Ez a játék a sok-sok f...ság ellenére is igazán jo lett, adjál neki több idöt!Én sokszor orákat körözgetek vele a pályán önfeledten hiba nélkül, igaz nem vagyok a leggyorsabbak között de ez is fejlödik majd...
    A lényeg: szerintem ez egy vérbeli szimulátor és nem érdemli meg, hogy azt mondjuk rá mod!Ha majd többet nyomod rájössz, közelébe nem jöhet egyik mod sem amelyet F1C alá adtak ki, ami nem jelenti azt, hogy minden mod szar, természetesen sok a jo de szvsz a WGTS pont nem az...