• avcom
    na akkor részemről tisztáznék 1-2 dolgot:
    1. a cikk-kel személy szerint nagyrészt egyetértek, tartalmát felvállalom, mint az oldal egyik szerkesztője
    2. nem a mi döntésünk volt az írás leszedése, hanem az alkotóé, semmilyen külső kényszer nem késztetett minket erre még akkor sem ha ezt az alkotó maga is megkérdőjelezi
    3. a főoldalon olvasható írás lényege az, hogy nem hiszem, hogy egy ingyenesen, hobbyból készült oldalon egy hosszú időn át megírt cikket "illik" ilyen szinten lehordani és ilyen cirkuszt csinálni belőle. Én a helyetekben ugyanolyan hangnemben leírtam volna, hogy szerintem a cikk miért rossz, mint amilyen hangnemben Superman leírta, hogy szerinte a GTR miért nem olyan jó, mint ahogy sokan gondolják.
    4. nem tudom ki mennyit olvas offline játékmagazinokat, én az autós teszteket általában elolvasom, na most 1-2 meg nem nevezett magazin olyan ökörségeket képes leírni, hogy égnek áll a hajam. Érdekes akkor miért nem akarja senki megrohamozni a szerkesztőséget? Pedig ott az újságot pénzért szokták eladni és a cikkíró főállású profi
    5. mint említettem nem magunk miatt vettük le a cikket, az alkotó kérése volt. Ha nem alapból problémánk lett volna vele ki se raktuk volna. Sőt le sem szívesen vettük, részemről bármikor vissza is tenném (bár mostmár annyira nem, a Tisztelt Szerző Úr hozzáállása miatt, de ez a mi problémánk)

Misu