Érdekes a pályakonvertálók hozzáállása a dologhoz: ugye nem annyiból áll a dolog, hogy a MAS fájlokból az MTS fájlokat és az imageket exportáljuk, majd a ZEditor és a Locutus-féle plugin segítségével multiple-exportot hajtunk végre, amivel ezeket az MTS fájlokat GMT-vé alakítjuk. Én ezt és pár igazítást, amit egy mini tutorialban találtam, elvégeztem, de sajnos a pálya felének betöltésénél CTD történt. Valszeg a ZEditor nem konvertálja megfelelően a fájlokat, vagy igazítani kéne a textúrákon, de egyszóval elég nagy meó egy pályakonvertálás, ha megfelelő minőségű és kinézetű pályát akarunk.
Erre az egyes készítők még egymás alá is tsznek és vágják a fát egymás alatt. Ugye egy német srác elkészítette Zandvoort-ot, amit be is linkeltem ide.
Ezt egy másik csoport konvertálta a TRD első részéből. A pálya príma minőségű lett, jó rajta autózni. Nem tette ki sehol (m4driving, blackhole, drivingitalia), csak a saját német fórumukban, tesztelésre. amikor megkérte az engedélyt ettől a csoporttól, hogy a konvertált pályát kirakják, a csoport vezetője MEGTAGADTA tőle az engedélyt és követelte, hogy törölje, semmisítse meg a pályát.
Ez fasza, ahogyan intézik az ilyen ügyeket. Ők is,a srác is leleks amatőrök, akik pénz nélkül, ingyen csinálják mindezt. nem egymás alatt kéne vágni a fát, hanem összedolgozni alkalmasint és örülni, hogy lesznek GTR-hez is újabb pályák, erre meg ez....