Nemrég fórumozok itt, és bevallom, hogy eddig a kb. 200 körömmel zöldfülű vagyok a GTR-nen, de volna egy építő javaslatom. Nem szeretek haragudni senkire, és rossz érzéssel tölt el a marakodás.
Szerintem, ha mód van erre: nagy betűkkel és elütő színnel (ne kékre kékkel) mindjárt az oldal tetején ki kéne linkelni, hogy "A játék telepítése (részletes leírás)". És biztos vagyok benne, hogy aki először jön ide, és kérdése van, amint meglátja, azonnal ráklikk majd, és átolvassa.
Őszinten szólva, én amikor először toppantam ide, annyira be voltam indulva a játékra, hogy azonnal a tartalomnak ugrottam, és nem a linkeket vadásztam körben. A kicsi "FAQ" szócskát meg csak egy jó idő után vettem észre. Tudom, hogy ez hiba, de sztem még sokan vannak így ezzel, pláne, ha aznap ez a 30-adik fórum, amire rátalál a témában.
Ahhoz viszont nagyon ragaszkodom, hogy ha nem a "jó versenyzőpajtást" látjuk egymásban, akkor csak magunkat szívatjuk meg, amikor később egy jó játék közben megérkezik egykori haragosunk, és ezáltal tönkremérgezzük a saját örömünket.
Lehet, hogy én vagyok a naív, és tényleg az a jó, ha falkaszellemben élve valaki mindig túlmarja a másikat, de legbelül szerintem mindenki azért van itt, mert imádja a GTR-et, és nem azért, hogy ő legyen a vezér. Köszönök mindent és tisztelek mindenkit, aki egy kicsit is segített, vagy próbált, de álljunk már le egymás provokálásával, mert egy csomó jó pajtást veszítünk el így.
Kicsit hosszú lett, bocsi érte.. De akkor is fontosabb nekem az, hogy ki hogyan hajt a pályán, mint az, hogy mennyire bír leérvelni másokat. Köszi a figyelmet!