...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikorra várható kishazánkban a GTR, úgy hallottam február vége talán? 10 ropi körül lesz az ára? Mennyi volt a német verzió kint?

Teljesen nyugodt vagyok<#circling>
Amúgy a cucc nem Petié, csak szerené, ahogy én is.Gyártása megszünt, nem lehet már kapni sajna😞(((

My words are weapons.In which I murder You with?

Daffy
Kérdezd meg tõle ki segített neki.Már túl vagyunk rajta nyugi:-)

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

Daffy
Ez szép.Saját cuccod Peti?

Tudom, de a mini image-ek is mdf-és mdb-ben vannak, szóval ezért gondoltam hátha összekeverte.Egy lehetõség.Nem nekem kell segíteni, nekem megy a gém(eredeti) inkább a srác bajára találj megoldást!

HPt
és én ezekrõl az összetevõkrõl beszéltem:

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

HPt
gpl-es világranglista vezetõ így ment, és jobb lábas fékezéssel, onnan tudom mert leveleztem vele

ekkor próbáltam ki én is a jobb láb féket gpl-ben, és nem voltam sokkal lassabb (watkins glenen 1:03.5 volt akkor a pb-m, 1:03.8-at mentem jobb láb fékezéssel, és egyetlen egy kanyarban dobtam el azt a 3 tizedet)

K.András
Én a váltokart használom, ha hiszed ha nem egy idö után még könnyebb is igy menni!Az ffb-t lejebb kell venni egy picikét és máris nem tépi ki a kezedböl a kormányt...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

sajoati
különben hihetetlen durva 6-osból visszakapcsolni 2-esbe, fél kézzel meg vezetni, legyen az NR2k3 vagy GTR, persze csak ha get real akar lenni az ember és a MOMOja váltókarját használja. 😊

Endure, in enduring grows strong...

Daffy
Piski!

Az mdf és mds minden alkohol által használt fájlnak a kiterjesztése.Tehát lehet az 5 GB is.

HPt
az nem adott gázt fékezés közben, akinek shifter-je volt, és 5-bõl berakta 2-esbe

Ahogy én kivettem a szavaidból mdf és mds-t töltöttél le, ami csak a mini-image, nem a teljes játék, ezért nem indul a telepítõ.A teljes játék 1.2Gb.Persze lehet én értettem félre valamit.

Shan
Hali!

A peccseket fel lehet rakni (1.1, 1.2)
Mûködni fog továbbra is a game?
Daffy
http://wandoo.try.hu/

Amúgy pedig márlejjebb is írtak egy másik verziót.Plusz a Google csodákra képes<#guluszem1>

Duddits
Te hól töltöted le pontosan? Én nem találom.

sajoati
itt egy elég radikális felütésû cikk a ballábas fékezésrõl a mindennapokban 😊

(http://www.angelfire.com/biz/snwvlly/fwd.html)FRONT WHEEL DRIVE CAN GET YOU KILLED

Panther
Feltettem ma két új setupot a lapomra, Laguna Secara. Remélem tudja valaki használni. Benne van a replay fájl is.

Laguna

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Daffy
Egyébként pedig biztos más is szívesen segített volna.Anno Nekem is sokan segítettek.Amikor ismerkedtem a számítógéppel sok embert a sírba tettem a heti újratelepítéssel:-)

Daffy
Köszi!Most enyhén piros az arcom

Daffy jo gyerek, nekem is õ segitett, ezért örök hála
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
Köszönöm!

Nem ezzel van nekem gondom, hanem a feltelepítéssel!
Tehát mégegyszer köszönöm Marco, hogy leírtad!
Valóban erre nincs szükség, hogy kiírjátok többször, de hidd el, nem vagyok gyenge elméjû!! Már ezerszer átolvastam az imént, legutóbb is elküldött soraidat!
Ezt megértettem, de nem a felfogásommal van baj!
Köszönet Daffynak, hogy megkeresett és segít nekem!!!
Remélem, most már hamarosan felmegy a cucc!
Szívesen bejelentkeznék hozzátok a bajnokságba is!
Mégegyszer köszönök mindent mindenkinek, minden segítõ szándékot!
Üdvözlettel,

Ruach777
Daffy
Sztem sem.Gyerekek ne legyetek már lusták visszaolvasni.A létezõ összes kérdésre itt van a válasz csak végig kellene olvasni.Nem tart sokáig ráadásul közben még találkozol más érdekes dolgokkal is amit a játék elsõ kipróbálásánál úgyis megfogsz kérdezni.

K.András
Szerintem ezt nem kéne többet senkinek "beidézni", thx.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Egy korábbi hozzászólásban Juan már levezette a témát, csak vissza kellett volna olvasni vagy az oldal alján lévõ keresõvel ráfigyelni. Azért beidézem kedvedért:

"GTR telepítése:

- feltelepíted a játékot a CD-rõl (2CD)
- kikapcsolod a gépet
- lehúzod a feszültséget a cd/dvd romokról, majd bekapcsolod a gépet
- futtatás>>>regedit (ha XP-d van)

megkeresed bal oldalt ezt a részt:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM\

Itt vannak ilyenek:
0000
0001
0002
ezekre ráállva a jobb oldalt megnézed hol szerepel a PnP BIOS Extension…ha megvan akkor rákattintassz jobb gombbal arra, amelyiknél szerepel (én pl. a 0002-re kattintottam), és utána az engedélyek (permissions) –re…a feljövõ ablakban ráállsz a SYSTEM-re, és az ablak alsó részében minden pipát amit tudsz átraksz a bal oldalra (megtagadás/deny)

utána OK, és becsukhatod a regeditet…

- ezután bemountolod pl. Daemon Tools 3.46 –al a GTR_CD1 mini image-t

utána elindíthatod a játékot, és írd be a CD-key-t, ha kéri…
F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N
…ha megy a játék utána tedd fel a hivatalos német 1.1-es patch-et (az oldalamon megtalálod)

Az oldalamon találsz angolosítást is meg angol pithangokat, meg egyebeket:
http://juanracing.hq.hu"

Sziasztok!

Már régóta olvasgatom a fórumot autós érdekeltségûeket és végre sikerült megszereznem a GTR FIA GT Racinget, amelyet valamelyikõtök írta hogy letõlthetõ a (www.flashhw.bcsms.com) oldalról.
Sikerült is letõltenem (mdf és mds) formátumban, de amikor elkezdtem felrakni (Alcohol Clone 120%-al), valahogy nem ment!
Még azon sorokat is elolvastam, amit írtatok, hogy hogyan kell ezt megtenni.
Már az elején megakadtam!
Valamit nem jól csináltam?
Vagy most nem értem!!
Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönöm ([email protected])!
Erre a mailra is írhattok, amely MSN mailom is egyben.

Üdv,

ruach777
ibronk
Hehe, ja. Mikor életemben elõször kiprobáltam a bal láb fékezést igazi kocsival én is úgy nyomtam mintha kuplung lenne. Csúnyán is nézett a kocsi gazdája. 😛
Viszont azóta probáltam elsõ kerekes kocsiban a bal láb fék+gáz+kanyar kombót, és tényleg meglepõ hogy mennyivel jobban fordul fékezés közben, sõt hogyan keresztbe lehet rakni, majdnem mintha a kézifék lenne.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

NP Norbi😊
Amúgy gokartben tényleg erõs lenne a jobbos fék😊
Szerintem nem az a lényeg, hogy hogyan hívják, hanme, hogy nagyban megkönnyíti a vezetést.Bár gpl-ben is volt 1-2 állat aki nem adott gázt féktávon és kib*szott gyors volt, de az úgy is nézett ki, vadállatul😊))
Azt mondom ez egy lehetõség, azért is jó sztem a ballal fékezni, mert nem kell idõ amíg rakosgatod a lábaid, meg nem is fárad annyira.Én pl annyira megszoktam, hogy automata váltós autót is így vezetem.No nem adok gázt fékezésnél😊))))Csak ballal fékezek, ennyi.És tök természetes, nem kell megszoknom se mikor átülök egy kéziváltósba.Inkább az autómata volt elõször furcsa, mikor padlóra küldtem a féket, mert kuplungolni akartam😊

sajoati
de ez ilyen spec. brazil gokart 😉 mindegy, a lényeg, hogy nem elengedhetetlen a balláb-fékezés. bár olvastam 1 cikket, hogy "can save your life" 😊, fwd auto eseten

ibronk
Gokartban neccesen fékez jobb lábbal mert ottvan a kormányrud a két lába között. 😊

petesilver
nem úgy van. Mindkét kifejezést használják érdekes módon ugyanerre.

Mission Impossible 2010: PRO Class

oneal1
én úgytudom hogy Schumi nyomja fékezésnél a gázt is.

!Forza Ferrari!

sajoati
elsõkerekes autóknál tuti jól jön a balláb fékezés-gázadás (ezekkel az autókkal amúgy gyorsabban is lehet menni, mint a hátsókerekesekkel) , de gondoljatok bele, pl. Coulthard, Barrichello jobb lábbal fékez, ad gázt, és mégis egész jó eredményeket értek el. (utóbbi pl. gokartban übereredményeket, szvsz abban csapattársát is verné)
igaz, az f1 többi sofõrje balláb-fékez

ibronk
Hopsz, mégse nekem van igazam. Régebben már beszélgettem pár emberrel errõl, és tailre emlékeztem, de nem voltam benne biztos szóval rákérdeztem újra, és hát mégse nekem volt igazam 😛 Szal valóban trailbraking. Szóval bocsánat!
Egyébként aki felvilágosított, õszerinte:
"Trail Braking, its used to keep the weight of the car in the front wheels
making the car push if you want to dive deeeeeeeeep and quick in a turn.
This way the rear won't snap out because you are still applying throttle. It's
just a way to balance the weight.
Personally I dislike trailbraking and those that can setup the car without
having to use trail braking to hold it are cleary in advantage in terms of
tire wear and even speed."
By Joao Vaz

Szóval eszerint ez valóban a gázadásos fékezést nevezzük trailbrakingnek, és csak a stabilitás érdekelében adunk gázt. De szerinte sokkal jobb ha valaki be tudja ugy állítani az autóját, hogy nincs szüksége erre a gázadásra, mert ez elõnyt jelent mind gumikopás, mind pedig gyorsaság szempontjából.

b-type
az viszont tuti, hogy a rally ladások használják 😊...dumáltam errõl egy régi nagy rallyversenyzõvel a Talmácsi évzáró bulin.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
nekem spec. van egy drift videóm, ahol látni a figura lábát, sõt egy kis ledes kijelzõ mutatja a gáz/fék állapotát, ott kombináltan használja a csákó, de csak a féktávos kanyarbemenetnél.
sztem autótipus (fõleg hátsókerekes) válogatja..kell-e, és ha igen mennyire

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

HPt
a tisztán látás érdekében

Wéber Gábortól: "A trailbraking nem azt jelenti, amikor fékezés alatt gázt adsz, hanem azt, hogy fékezés közben kanyarodsz (amitõl túlkormányzott lesz), és a fék folyamatos visszaengedésével tartod egyensúlyban az autó túlkormányzottságát. Én így mentem gpl-ben is single axisos kormánnyal, és a Clioval életben is így vezetek, pedig nem használok balláb féket."

HPt
😊 én értem tökéletesen, csak egyedi véleményen vagyok Bumival 😊

de ne menjünk off-ba <#bohoc>

Te tényleg nem akarod megérteni amit mondok?😊
Légyszi jelezzétek ha érthetetlen vagyok, mert itt valakivel súlyos gond van...de nem biztops hogy velem...😊

HPt
ja, hát aszittem a forma-1, a motorsport elit kategóriája pont az a hely, ahol nem "átlag ficsúrok" versenyeznek egymással 😛

Tomi😄
Megragadod a lényeget mindíg😊
Na azért az megint más, hogy egy világbajnok mondja😊)
Épp arra akartam rávilágitani hogy 2mp-et kapni csak akkor szégyen, ha pl egy világbajnok szemszögébõl nézzük, egy átlag ficsúrtól több mint szép teljesítmény.Az más kérdés hogy szarra se megy vele...

oneal1
azt akartam csak sosem sikerül azt leírno mamit akarok😄D
errõl Hp tudna részletes beszámolót adni😄DD

!Forza Ferrari!

HPt
jah

Duddits
Aha. TEhát elsõ negyed év?

HPt
Baumgartnert nem csak mi szóljuk le, hanem F1 legendák 😊

"Amikor láttam, hogy Baumgartner minden kanyarban egy méternyi helyet hagy kihasználatlanul az ideális íven, arra gondoltam: hová jutott a Forma-1?" - John Surtees, az 1964-es F-1-es világbajnok az ausztrál idénynyitó után.

HPt
dátumra nem igazán, 2005/Q1

HPt
én gtr-ben szinte soha nem használom együtt a pedálokat, nem érzem szükségét, padló fékkel indítok, és onnan engedem vissza ha kell (általában 58-60-as féket használok)

pedig gpl-ben megszoktam a tailbrake-et, de ott a 47-es fék sem volt ritka 😊

Nr2003-mal készült videokon én is láttam hasonló csúsztatós stílust...
Pont erre volnék kíváncsi, hogy a GTR-ben ez mennyire megvalósítható? Megvalósítható-e egyáltalán? Hiszen (ha jól emlékszem, talán itt olvastam)a NR2003 a GPL motorjára épül, a GTR pedig az F1C motorjára. Az elõbbiben (GPL) én magam is tudtam (alapszinten) csúsztatni az autót, míg az F1C, de még a GTR is számomra 'sínautós' érzést ad. Van egy többé-kevésbé hajszálvékony határ, mikor kontrolláltan (keresztbe) csúszik az autó, (10-bõl 1-szer ha sikerül megismételni) azután már mintha jégre menne az ember.
A programnak ez a tulajdonsága mennyire az autók fizikai modellezésének paraméterezésén múlik, vagy pedig magán a program motorján dõl el?

Egyébként ez a tailbrake a valóségban kézi aszinkron váltóval, kuplunggal elõadva nem gyenge dolog lehetett... Kellettt pedálozni szorgalmasan.

Duddits
Esetleg dátumra nem lehet tudni mikor jön a nemzetközi verzió?

Duddits
Hello!

Valaki megmondaná honnét tudom megszerezni a gamét? Amúgy van egy elég jó információm. Következik a 2.rész!!!

sajoati
nekem igazából az a nehéz, hogy kéziváltónál visszakapcsolgatni (szekvenciálisan), közben fékezni-gázgáz, meg a másik kézzel kanyarodni is kéne. (utóbb lejjebb vettem a FF-et, mert szétment a kezem a 100%-tól) ez nr2k3-ra vonatkozik, de tkp ugyanez van gtr-nél is