9559
-
#5462 Nincs még fenn valahol a "próbaverziója" a honlapnak? Érdekelne!
Bár szívesen segítenék neked, sajna nem értek az ilyen dolgokhoz, amire szükség lenne... -
#5461 Köszi, megpróbálom sasolni...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Yunx #5460 Ok, köszi szépen. -
SuperFreak #5459 A lap alján van:
-
K.András #5458 Kérdezd meg a GTR-mastereseket hogyan csinálták, más tippem nincsen :) -
#5457 Ott nincs fenn az 1100 as.. csak a 1200 , 1210 , 1230 ! -
K.András #5456 Láttam de csak holnap tudok ebben a kérdésben segiteni, de megprobálom majd kimeritöen valamikor a holnapi nap folyamán. -
#5455 Akkor ez talán még belefér. Csinálok egy weblapot, fórummal, mindennel együtt a GTR-nek és már készen is van tuzlajdonképpen, egy probléma akadt.
A LiveReporter. A dedikált szerver működése világos: egy kiszemelt ftp-re tölt fel bizonyos időközönként (amennyit frissítésként megadtunk neki) .txt kiterjesztésű fájlokat. Ezeknek is világos a szerepe, illetve, ami bennük van, köszönhetően az rsc fórumnak.
Ami nem világos: hogyan ágyazom ezt be úgy egy weblapba, hogy az adatok frissüljenek és ez meg is jelenjen a lapon.
Próbáltam az ittenieknek segíteni, remélem most nekem is segít valaki. -
Yunx #5454 Küldtem neked egy privátot,légyszíves ha van időd nézz majd rá....
Köszi -
K.András #5453 Csak most kaptam meg a jogot a törlésre(mármint opcio most jelent meg a fejléceknél), miután szoltam ST-nek hogy baj van... -
Yunx #5452 Hát így visszaolvasva eléggé időszerű lenne..... -
K.András #5450 Na, mostantol minden warezolos hogyan rakjuk fel a játékot cimü irást egy klikkel törlök!Nincs tovább Warez!Nincs flame, semmi nincsen csak a játék :DDD -
#5449 kár, pedig valaha jó témákról is beszéltünk itt -
SuperFreak #5446 Jó Reggelt Jó Munkásemberek!
Laci, #5318-ban van egy link, pl. onnan. -
#5445 a HSW-n találsz info-t a játékhírekben -
#5444 1100 az updatet honnan lehet letölteni? -
#5443 Rendben,nyertél. -
#5442 Visszaolvastam és BOCS.
Ellenben a "Hihetetlen hogy 2 héte nem tudok elolvasni egy épkézláb hozzászólást" mondatodra történt véleményem továbbra is fenntartom. Azért ha te is visszaolvasol, talán találsz tőlem valami épkézláb hozzászólást is. -
#5441 Szia!
Annyit tudok segíteni neked, hogy innen letöltheted a program angolnyelvű verzióját. A .zip file kibontása után indítsd az .exe filet és hagyd feltelepedni (alapból "c" partíció). Telepítés után keresd a "motec" könyvtárat. Ha meg van, a tartalmát egy az egyben másold a játék "/GTR/MoTeC" könyvtárába. Ezután ha elindítod a programot, nem németül, hanem angolul "szól" hozád.
Különben a programról bővebb információt itt találsz. -
#5440 Nagyon ahhoz nem értek nekem egy Microsoft Sidewinder FFB-m van....bocs akkor hogy belekontárkodtam.:) -
#5439 amit rigley árul, minőségében, kivitelezésében sokkal jobb kormány mint ami most a csucskategóriás logitech momo(fekete) -
#5438 Bocs most nézem...amit lehet kapni, az nem csak kormány váltós. -
#5437 az egy másik kormány. -
#5436 ok. számomra se fontos emiatt kormány venni, azért kérdeztem :) -
#5435 Nehogy azt hidd, hogy megoldás a kiemelt nagy bötű a fejlécen, mert a paraszt szivesebben írogat, minthogy feltalálja magát. Így sokszorozva idétlen, hozzánemértő hozzászólásbombáit.:( -
#5434 A Media Mark-t ba ha jól emlékszem 29 900 FT most leértékelve. Szerintem a 20-25 ami reális, és gyorsan elviszik. -
K.András #5433 A galériámban megnézheted hogyan van beállitva(mit érdemes nézni), a konfig fájlokat fel tudom majd rakni de csak holnap!De szerintem be tudod a tiéden is ezeket állitani, ha mégsem akkor várnod kell holnapig! -
Yunx #5432 Hello,
Nem szeretnék offtopic lenni bár úgy látom az leszek, de nekem a játékkal kapcsolatban volna kérdésem...
Én a motec-el nem boldogulok... Először is nem tudok németül, másodszor meg fogalmam nincs hogy mit kéne rajta nézni. Valaki tudna segíteni, mert anélkül nem nagyon lehet setupolni.... Valamelyik nap letöltöttem Hummer setupjait, hát a pofám leszakadt. Majdnem olyan volt a kocsi mintha arcade-ban mentem volna, meg lehet fékezni, és lehet irányítani. 8mp-vel mentem jobbat SPA-ban F550-el 4-5 kőr után az addigi legjobb körömnél és még van benne pár mp....
Hummer, nekem nagyon bejött a setupod, gratula hozzá!!!
DE! Én nem más beállításaival akarok menni, nincs kedvem letöltögetni mindenhonnan setupot, hanem magamnak akarom belőni a kocsimat. Tud valaki segiteni "megérteni" a motec-et??? -
#5431 Sziasztok !
Van egy MOMO FORCE kormányom, amitől fájó szívvel ugyan, de megválnék.
Alig használtam, teljesen jó állapotban van. Tegnap kezdtem el hirdetni pár helyen, és meglepetésemre baromi sokan érdeklődnek. Eredetileg arra gondoltam, hogy örülhetek ha kapok érte 30ezret, de máris 35-nél tart a "licit" :) szóval mivel nagy szükségem lenne a pénzre, ide is beírom, hátha valakinek nagyon fáj a foga egy ilyenre.
Itt van pár szar minőségű kép róla: CLICK
Írjatok e-mailt (ha érdekel) az a legbiztosabb, fórumot nem mindig olvasom.
Üdv,
RiGLEY -
#5430 Én a demót nyomtam anno...
Nos, nem vagyok sem full kezdő, sem full pro a szimulátorok világában [NASCAR Racing 2003-ban pl. esek-kelek], de billentyűzettel eléggé tűrhető volt anno a FIA GTR Demo-ja.
Az már más kérdés, hogy billentyűzettel nem lehet maximalista az ember.
Én nem akarok a GTR Michael Schumacher-je lenni (pfuj, nem szeretem azt a fazont!), tisztán, a magam szórakozására vezetgetni egy igazi szimet.
Leginkább az arcade kategória vonzott eddig, a könnyed vezetési élmény miatt. Most szeretném látni a másik oldalt is.
A NASCAR 2003 összetörte a magamról alkotott képet, s tudom, hogy nem vagyok jó pilóta - ezért is kellett a Colin 05-el vígasztalódnom . De nem adom fel.
Kormányt nem veszek, nincs rá sem 10, sem 35 ezer forintom, inkább jobban odafigyelek a vezetéskor, ígérem :)))
S hogy ne rontsam mások örömét, multiban nem fogok köröket róni, majd ha már biztosan nem töröm össze magam és mások autóját
===============================
.:i2k:. from meló -
#5429 Mert ha lehet, akkor megvárom a magyar megjelenést, lehet az első vadiúj játék lesz, amit megveszek :) -
Zykon Mancs #5428 Nem tudom.. Bár még csak ismerkedem az autóval, de még kormánnyal sem igazán jött össze eddig. -
budasp #5427 Teljesen egyetértek! -
#5426 Csak ennyit akartam, 2 hozzászólás, nem több. Sziasztok! Egyébként még lehet az élvezhetőség határain belül billentyűzettel tolni, mert nem akarok komoly versenyeket nyerni, de az AI-t meg lehet bill.-lel verni? :) -
#5425 Meg érdekes, én se vagyok egy törzsgyökeres tag sehol, mégse utál ki senki, sehonnan. -
K.András #5424 Ugy van, generáljátok még tovább az egészet, mind birka egytöl egyig aki még direkt cukkolja is, ahelyett hogy ráhagyná és pikk-pakk megunná! -
#5423 De ügyes, milliomos, szuper autóvezető csávó vagy! És milyen becsületes, szókimondó, bátor ember vagy! És angol tudó, büszke Európai magyar ember! Gratulálok, te vagy az év embere. Csak azt nem értem, mit keresel a fórumon? Ha ilyen ügyes gazdag szupervezető ember vagy, miért nem jársz ki minden héten a Maranellói tesztpályára a Ferrariddal? És miért a német nyelvű GTR-rel nyomatod Spaban a multit haverjaiddal? Tőled ez így elég röhejes lenne, nem? Mellesleg rohadt nehéz szókimondónak, és ezzel becsületesnek lenni a fórumon, miközben a profilodban ez látható:
Nick: SuperFreak [Üzenet küldés]
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Természetesen a neved se ismert :)
Neme: ismeretlen
Elég szerul áll a szénád :)
-
Zykon Mancs #5422 Sziasztok!
Nemrég fórumozok itt, és bevallom, hogy eddig a kb. 200 körömmel zöldfülű vagyok a GTR-nen, de volna egy építő javaslatom. Nem szeretek haragudni senkire, és rossz érzéssel tölt el a marakodás.
Szerintem, ha mód van erre: nagy betűkkel és elütő színnel (ne kékre kékkel) mindjárt az oldal tetején ki kéne linkelni, hogy "A játék telepítése (részletes leírás)". És biztos vagyok benne, hogy aki először jön ide, és kérdése van, amint meglátja, azonnal ráklikk majd, és átolvassa.
Őszinten szólva, én amikor először toppantam ide, annyira be voltam indulva a játékra, hogy azonnal a tartalomnak ugrottam, és nem a linkeket vadásztam körben. A kicsi "FAQ" szócskát meg csak egy jó idő után vettem észre. Tudom, hogy ez hiba, de sztem még sokan vannak így ezzel, pláne, ha aznap ez a 30-adik fórum, amire rátalál a témában.
Ahhoz viszont nagyon ragaszkodom, hogy ha nem a "jó versenyzőpajtást" látjuk egymásban, akkor csak magunkat szívatjuk meg, amikor később egy jó játék közben megérkezik egykori haragosunk, és ezáltal tönkremérgezzük a saját örömünket.
Lehet, hogy én vagyok a naív, és tényleg az a jó, ha falkaszellemben élve valaki mindig túlmarja a másikat, de legbelül szerintem mindenki azért van itt, mert imádja a GTR-et, és nem azért, hogy ő legyen a vezér. Köszönök mindent és tisztelek mindenkit, aki egy kicsit is segített, vagy próbált, de álljunk már le egymás provokálásával, mert egy csomó jó pajtást veszítünk el így.
Kicsit hosszú lett, bocsi érte.. De akkor is fontosabb nekem az, hogy ki hogyan hajt a pályán, mint az, hogy mennyire bír leérvelni másokat. Köszi a figyelmet! -
#5421 Én téged nem ismerlek, de meg kell vvédjelek, mert elmentél priviben, vagy msn-en segiteni!
És mé annyit SuperFreak hozzászólásaihoz, hogy nagyon sokan nyomtuk a reggelős, (kábelhuzohatós, vagy Starfuck-os), állitólag windows szétbaszós módszerrel, de nem történtek az általad leirtak a géppel.
Nade tényleg szótsetöbbet erről. -
#5420 Szevasz Te Zseni......Szerintem kettőnk közül Te vagy az aki nem tud vagy lusta visszaolvasni.Én elég sokat segítettem és nem a számat téptem feleslegesen.Csak hogy segítsek az esetleges bonyolult visszaolvasási problémáid miatt:
Ruach777 hozzászólása 4478-as
Loser hozzászólása:4447-es
És a leírás:4193-as
Ha meglepő hogy mindháromban a nevem szerepel,elnézést kérek.És mielőtt kiosztanál mindenkit esetleg jó lenne ha körülnéznél.Megtisztelő és felemelő érzés hogy ennyire hülyének nézel.Köszönöm