Sziasztok!
Egy napja nem voltam itt. Most, hogy munka után leültem és elkezdtem olvasgatni az elmulasztott hozzászólásokat, egyszerűen egy szó fogalmazódott meg bennem, még pedig a "DÖBBENET". Hát nem semmi, amit műveltek itt egymással.
SuperFreak!
Mondd te magadtól vagy ennyire okos? Elolvasva a hozzászólásaidat, amit oly ékes magyarsággal töltenek el „mély” gondolataid, a perfekt angol nyelvtudásodról már nem is beszélve, nem csodálom, hogy inkábba a külföldi fórumokat látogatod. Valószínű ez azért van, mert te sem érted miket írnak és odalátogató emberkék sem értik, hogy te miket írogatsz, ebből pedig nem lehet baj. Ellenben itt, ahol hozzád képest jól beszélik azt a nyelvet, amin te próbálsz megszólni, olvass csak vissza, milyen emberi reakciókat váltasz ki. Ezek után csodálkozol, a hozzád intézett hozzászólásokon? Én csak egy dolgot tudok tanácsolni neked, előzőekben általad leírtakat idézve (#5289). Légy hű önmagadhoz és tartsd meg azt jó szokásod, hogy magyar topikokat soha sem látogatsz. (Személy szerint ennek nagyon örülnék.)