9559
-
#5419 Hát végigolvastam a tegnap éjjeli hozzászólásokat...Tényleg a döbbennet a legjobb szó erre.
Én osztom dani104, sonajk, és midazok véleményét, akik nem szeretnék, hogy SuperFreak - NagyarcÉnVagyokAkirálycsávóÉsKimonndomAvéleményemetÖszintén - fórumozónk továbbra is a külföldi fórumokon osztaná az észt, és bennünket megkímélne.
De nem is szeretném tovább folytatni az ezzel kapcsolatos dolgokat.
Téyleg szóljon a játékról a topic...vagy ilyen hiú ábrándokat ne kergessek? -
sada67 #5418 Sziasztok! Sokat olvastam vissza, de értelmes dolgokat a játékról nem. Én nekem is meg van, de nem indul. Nem idegeskedek, mert ha a topic arról szólna miért olyan jó, akkor ha bejön hozzánk, akkor meg is veszem eredetiben. Egyébként azok akik "fényezik" magukat csak azért tehetik, mert vannak akik "fényezzék". Szóval ennyi. -
#5417 Februárt írtak utoljára. Az árat nem tudom. -
#5416 Srácok!
Bár lassan offtopic az egész topic, ezt a kérdést muszáj feltennem:
Lehet tudni, hogy mikor és mennyiért jelenik meg kishazánkban ez a Játék?
===============================
.:i2k:. from meló -
#5415 Ez közel sem biztos, hogy így van. -
#5414 Sziasztok!
Egy napja nem voltam itt. Most, hogy munka után leültem és elkezdtem olvasgatni az elmulasztott hozzászólásokat, egyszerűen egy szó fogalmazódott meg bennem, még pedig a "DÖBBENET". Hát nem semmi, amit műveltek itt egymással.
SuperFreak!
Mondd te magadtól vagy ennyire okos? Elolvasva a hozzászólásaidat, amit oly ékes magyarsággal töltenek el „mély” gondolataid, a perfekt angol nyelvtudásodról már nem is beszélve, nem csodálom, hogy inkábba a külföldi fórumokat látogatod. Valószínű ez azért van, mert te sem érted miket írnak és odalátogató emberkék sem értik, hogy te miket írogatsz, ebből pedig nem lehet baj. Ellenben itt, ahol hozzád képest jól beszélik azt a nyelvet, amin te próbálsz megszólni, olvass csak vissza, milyen emberi reakciókat váltasz ki. Ezek után csodálkozol, a hozzád intézett hozzászólásokon? Én csak egy dolgot tudok tanácsolni neked, előzőekben általad leírtakat idézve (#5289). Légy hű önmagadhoz és tartsd meg azt jó szokásod, hogy magyar topikokat soha sem látogatsz. (Személy szerint ennek nagyon örülnék.) -
#5413 asszem, kiveszem a kedvencek közül a topicot...már nem sok értelme van... -
#5412 off...
Úristen...ennyi...aztán honnan van, mert van egy olyan érzésem, hogy nem te keresed meg...És ha annyi van, akkor [b]mi a faszér nem veszed meg a játékod eredetiben,[/bg és nem kellene hallgatni mindenkinek a nyavajgásod...ehhhh...mennyé 200 fölött nyugodtan, csak ne felejtsd el, hogy ott nincs több élet, több kanyarbevételi lehetőség...kit érdekel....pffff....és ezt is direkt írtad, hogy fellázíts még1pár embert...nehogymá ne rád figyeljen -
#5411 Hogy itt mi megy....már régen mondtam, hogy a beállításokról, pályákról, stb. kellene beszélni és el is indult valami iylesmi (pl. András révén), aztán meg ez itt.... -
#5410 Kedves számomra Ismeretlen hozzászóló!
Személy szerint ezt én kikérem magamnak („Hihetetlen hogy 2 héte nem tudok elolvasni egy épkézláb hozzászólást”). Ha ilyet állítasz, te is olyan vagy, mint az általad emlegetett „nyafogók”, vagy is te sem veszed a fáradságot magadnak, hogy visszaolvass. (Esetleg nem tudsz olvasni. Ha így lenne, az előzőekben mondottakat visszavonom.) -
#5409 Óriási........... -
#5408 Szerintem ezek után, baromi sokan akarnak játszani veled. Szerintem már mindenki azon a véleményen van, hogy ne a Magyarok közül toborozzál játék partnereket...:)
....szóval szerintem....:) -
SuperFreak #5407 na itt vónánk... ready to race, ha van játékos akkor plz. privizzen!
... még át kell az ügyet játszani a SYGATE tűzfalán -
#5406 Na akkor számold össze, hogy hány topicban voltam jelen naponta amikor aktívan fórumoztam lehet, hogy egy pár ujjacskát kellene még növesztened..:) -
#5405 kicsit eltévedtél nem? -
#5404 köszi mindenkinek aki bent volt a szerveren , gg volt:)
Super úr ha nyomatjátok 1től akkor ip-t ide!!
az elmul 60 üzire meg: -
#5403 ELNÉZÉST KÉRNÉK MINDENKITŐL!NEM SZERETTEM VOLNA ENNYIRE BELEMÉLYÜLNI A PÁRBESZÉDBE,SŐT EZT MEGEJTHETTEM VOLNA PRIVIBEN IS AZ ILLETŐVEL!SORRY! -
Lacika 79 #5402 amint beléptem, 114 új hozzászólást láttam. Gondoltam végre beindult az élet, talán van valami új fejlemény a progival kapcsolatban. Erre mit látok? két oldal tele hülye veszekedéssel, ahol mindenki hajtja a saját "igazát". Mi a faszér' nem lehet normálisan megbeszélni a dolgokat? Vagy nyissatok egy "nemegyaGTRsegíccsetek vagy fikázzatok" topicot?
UFF, én szóltam! -
#5401 ne offolj itt ezzel a keppel ez a topic mar regen nem errol szol nem latod?
csak elfelejtettek meg atrakni a gumiba
de remelem meglesz...
-
#5400 akkor ok,bár nem értem,dehát ez van!! -
#5399 pedig nem neki szántam -
SuperFreak #5398 ... na megérkeztek a póker-partnerek, lépek. (lehet éljenezni)... :)
Most 1-ig kártya, aztán mehet a GTR multiba, ha lesz még akkó ébren vki... -
#5397 milyen igaz,nolám és semmi szitok és sértő ebben a hozzászólásban!!tanulhatnál belőle te superfresasdsfdk!!!! -
#5396 ahogy viselkedsz el tudom képzelni rólad......... -
#5395 nem erről van szó,ez inteligencia:hallottál már arról hogy mindenkinek megjár a kötelező tisztelet?? -
#5394 rendszeres olvasója vagyok a topicnak és vsz kár, hogy ez az egész a starforce védelem kijátszásává degradálódott a játékkal kapcsolatos beszélgetés helyett
szerény magánvéleményem az, hogy aki van olyan leleményes, hogy átverje a védelmet az játszon, aki meg nem az menjen vissza pénzt keresni az eredeti példányra -
SuperFreak #5393 Ha megnézed - a #4970-es hsz-el kezdtem itt. Onnatól követem a dolgokat. Nos, nem kellet sokáig várnom, hogy lássam, hogyan beszéltek Ti - ős-GTR-fórumtagok - azokkal a szerencsétlenekkel, akik nem tudják működésre bírni a gamét, stb. Ez persze részben jogos, hisz ha valaki annyira kekec lusta, hogy 3-4 hozzászólást nem képes visszalapozni, és csak kérdez-kérdez, mindig ugyanazt, akkor annak kijár némi anyázás. Ez így okés.
Kérdem én, hogy mi a baj azzal, ha én is osztom ezt a véleményt?
...ja nekem nem lehet, mert nem vagyok elég régi motoros itt, meg nemtom kinek nem vagyok a spanja... hát ezaz, amit én szarok le magasról, ha gondom van valakivel szólok - és ha nem jön be a stílusom, nincs semmi gond, nem kell engem megszeretni... :D ugye nem akarsz járni velem? Buzievagy? :)
ennyi :) -
#5392 látod megint,de mindegy.......... -
SuperFreak #5391 Nektek, "régi" topikosoknak az a legnagyobb hibátok (természetesen tisztelet a kivételnek), hogy csak azért, mert mittomén mióta már ennek a topiknak a fogságában éltek, azt hiszitek, hogy minden új arcnak, aki ide belép, kalapot megemelni, földet söpörve meghajolni, nyelvvel csontig benyalni illik...
Szerinted én ebbe a sorba beállok? Az én háteremmel? lol -
#5390 -
#5389 nem az csak egyeztetünk az élet dolgairól!! -
SuperFreak #5388 Másoknak-sokaknak megy... a hiba nem a leírásban van... -
#5387 sajnállak,ha így van ,de ezért nem mások a hibásak hanem te , nézz magadba!!!!! -
#5386 nem,egyáltalán!látod nem érted a lényeget!!!!a hangnemed,a ki ha nem én stílusod!!ez a bajom és még sokan másoknak!!! -
SuperFreak #5385 Ezzel maxima egyetértek! Ugyan magányos még nem vagyok - tudod, pénzért nagyon sok mindent megkaphat az ember... -
SuperFreak #5384 De én nem voltam itt az elején, mert nem olvasok magyar topikokat, most már tán rá is jössz, hogy miért...
Azért van gondod mert nem én segítettem... ?
Hidd el segítettem azonnal, amint rájöttem a megoldásra... -
#5383 van erre egy jó idézet,ha nem haragszol elmondom/leírom:AZ AZ EMBER AKI MINDÍG MEGMONDJA AMIT GONDOL,NAGYON BECSÜLETES,NAGYON ERÉNYES ÉS NAGYON MAGÁNYOS!!!!!! -
SuperFreak #5382 Nem fogok csak azért másképp fogalmazni - pedig tudom hogy azonnal szerzek pár haragost ha csak azt leírom, hogy "200 kilóval megyek a sztrádán", pedig hidd el még vissza is fogtam magam... -
#5381 se ez se az!!na erre mit lépsz???
elárulom:itt voltam szinte az elejétől fogva és figyeltem!!!ja igen és kérdeztem,de nem te voltál aki segített,mert akkor még a topic közelében sem jártál!!! -
SuperFreak #5380 Micsinájjak? Kicsit bunkó vagyok... mindig kimondom amit gondolok...
De becsületes és igazságszerető... talán túlságosan is...