-
SuperFreak #5180 [quote=Iceman]Müxik. Örök hála. Csak annyit, hogy akinek secondary-n van a cd-romja az ne felejtse el átállítani a starfuck-ban, mert alapból csak a primary channelt tiltja.[/quote]
Örülök, segíthettem és hogy megy! StarFuck Preferences-ébe - nem írtam - annyira egyértelmű, hogy be kell kukkantani és beállítani minimális dolgokat...
Telepítésről - arról volt szó - nem írunk itt többet, viszont a telepített gamé indítása úgy látom még mindig sokaknak problema...
Az én módszerem a StarFuck-kal NEM a Registry átállítgatós, Windows hazavágós, gép oldalát állandóan nyitva tartós (mert húzkodom az IDE/tápkábelt) megoldás. Ergo minden szar, amit ezügyban anno átállítottál vissza az eredeti állapotba!!!
Most akkor lépésről-lépésre (ha már a telepítés sikeres volt):
1. Most ébredtem. :)
2. Bekapcsolom a gépem.
3. Egyelőre még virtuál drive sincs létrehozva az Alcohollal, nemhogy bemountolva a NOCD (mini) image - csak a két igazi hardveres meghajtóm látszik a "My Computer"-ben (DVD-ROM és DVD-RW).
4. De mivel "nemértmadzsar" - meg aztán születésemkor is oxigéngondok merültek fel, ígyhát agykárosodott vagyok - megpróbálom azért is elindítani. :) Persze ERROR hibaüzenet: Insert the GTR-FIA GT Racing Game into the disc drive and press "Retry".
Vagy ha még a Serial Key-t nem adtad meg, akkor azért is szólhat egyszer.
5. Na akkor Alcohol megnyit, létrehoz 1 db virtuál meghajtó, NOCD (mini) image bemountol. Persze a két hardveres meghajtóm még látszik...
6. Nem baj, azért is elindítom. Újabb ERROR: Insert the GTR-FIA GT Racing Game into another drive then press "Retry".
7. Most aszondom elég, StarFuck futtat, Disable CDRoms (esetleg Patch BlackList). Ellenőrzöm a "My Computer"-ben, hogy nem maradt-e ott esetleg egy hardveres (néha igen) meghajtó. Most nem. Remek!!
8. Játék futtat...vazze, azonnal megy a v1.2.3.0-as verzió!!!
Még egy megjegyzés. Ezzel a módszerrel még olyan gépen is fut a GTR, amiről a game alól leszedték a Windowst (a Reggelős szétcseszés miatt) és újrarakták - miközben a GTR maradt. (Persze itt alapból a Windows a C:\ partíción volt, GTR az E:\-n). Mindenki tudja, hogy ilyenkor a Registryből tőrlődnek az installkor bevitt GTR-es adatok... és mégis... minden gond nélkül indul!!!