• Daffy
    Na hellóka mindenkinek!!

Akinek nem megy a játék vagy valami baja van vele az olvassa tovább a többieknek unalmas lenne:-)
    Szóval a játék indul.Nem rángat meg ugrál a kép,nem kevereg össze-vissza a gép a cd-k között,stb.
    A lényeg hogy leírom az elejétől a végéig mert egy-két ember arra is lusta hogy visszaolvasson.
    Én teljesen újratelepítettem a gépet.Ez a legértelmesebb dolog hogy ne akadjon össze esetleg egy-két dolog.
    Op rendszer XP+sp2
    Megvan a játék,feltelepíted.
    Nem kell alkohol,felmegy a virtual daemonnal is simán.
    játék fentvan,1.1 patchet felrakod.
    Ezután startmenü-futtatás beírod hogy Regedit és okézod.
    A registryben megkeresed ezt:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM\

Itt vannak ilyenek:
    0000
    0001
    0002
    0003
    0004
    Ezekre rákattintva amelyikben megtalálod a pnp bios extensiont a jobb oldali felsorolásban az a Tied.Nekem a 0003ban volt.Ezután rákkattintasz az adott mappa melletti + jelre hogy lenyiljon.Két mappa lesz a control és a logConf.Mindkettőre jobbklikk ,engedélyek.A feljövő ablakban systemre kattintva CSAK AZ OLVASÁSnál lévő ablakot pipáld ki a megtagadás mezőben.A pnp bios a virtual daemonra vonatkozik.Ez fontos.
    Ezek után bezárhatod a registryt
    Ha ez megvan akkor kattints a játékindításra.Persze hogy nem fog elindulni mert a védelmet engedélyezni kell.Yes és ujraindul a gép.
    Miután újraindult behúzod a virtual daemonba a mini image filet.Fogod a starfuck v0.82őt és elindítva azt a legalsó védelmet kiválasztva(3 van) az alatta levő jobb oldali felsorolásból kiválasztod a disable cdrom-ot
    ezután pár pilanat múlva kiírja hogy ok.
    Fogod elindítod a játékot és beírva a cd kulcsot a játék indulni fog az ellenörzés után.Ha nem akkor valamit elb**tál:-))
    Fontos hogy 1.1 patchel is elindítsd a játékot hogy itt működik-e.
    Ha ok minden akkor fogod az 1.2 patchet és azt is felrakod.
    Ezután a játék megint védelemellenörzést fog csinálni.Yes,gép ujraindul.
    Miután újraindult fogod és megnyitod megint a registryt.
    Itt ezt keresd meg :

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\SCSI\CdRom&Ven_Generic&Prod_DVD-ROM&Rev_1.0

Erre a mappára jobbklikk és ugyan úgy letiltod az olvasást mint fentebb
    Ezután registry bezár.
    virtual daemonban mini image,starfuck indít és cd rom disable majd go játék:-)))

Megjegyzések:A starforceclean.exe-t nyugodtan elfelejtheti mindenki mert a program automatikusan újratelepíti,felesleges használni.
    Alcoholt szintén felesleges.A gépemben 1.7es celeron proci van 384 ddr ram és gforce mx440es videokari.Szóval nem egy erőmű és megy frankón.A kormányom logitech wingman formula GP.És még annyi ha valaki a system mappában mindenhova pipát tesz az saját magát fogja megszivatni mert a hozzáférést is megtagadja saját magától vagyis onnantól nyista mappa megnyitás:-))
    Remélem mindenkinek letudtam írni érthetően és jól nyomon követhetően.A fentebb felsorolt dolgok egyébként megtalálhatóak a forumban csak össze kéne őket olvasni.Köszönet érte azoknak akik vették a fáradságot és leírták.
    By Daffy