Az 1.2-es hez a végső megoldást nyújtó letiltás pl pont a mountolt generic drivera vonatkozik, ami SCSI cdromdriveként jelentkezik a windowsban:) amíg ahoz a drivehoz a SYSTEM, vagyis a rendszer hozzáférését letiltod, addig valóban nem lesz eszközkezelőd, ez egy újabb érdekesség az XP részéről. Engedélyezd, és lesz ezközkezelőd.
Még valami. Tegnap belefutottam abba, hogy nem működött a cucc, leszedtem e Daemont, és nem bírtam felrakni. Ennek semmi köze a starfuckhoz! arról van szó, hogy az első, enum rootos tiltás kavar be. A rendszereszközökben akkor jelenik meg a pnp bios extension, ha felrakod a daemont, ez annak a rendszeroldalú eszközkezelője, mellé rak magának egy scsi meghajtó kezelőt szintén az eszközkezelőbe. Ezután a gtr indításához furcsa mód tiltani kell a daemonhoz való rendszerhozzáférést, és a cdromhoz való rendszerhozzáférést. Hiba abból adódik, hogy a root tiltás marad, és úgy akarnak sokan leszedni, meg feltelepíteni Daemont. Lejönni még lejön néha, de újra nem megy fel, errort ír, mivel a fentmaradt tiltást érzékeli, amely tiltás egyben érvényes még a pnpbiosextenisoinra is. szal a lényeg: Mielőtt Daemont leszedünk-felrakunk, újra engedélyezni kell mindkét helyen a systemhozzáférést a Daemon által felrakott eszközkezelőkre, ez az enum/root ban, és az enum/SCSI-ben eddig letiltott cuccoknál van.