Nálam majd csak a reinstall fog segíteni, ahogy nézem, de azt ma már nem erőltetem. Szal ahogy nézem a dolog nyitja a CD-rom plugandplay kezelésében van. A gond itt az, hogy a plug and play alá tartozik a hang kezelés is többek között. Lehet nekem azért szállt el minden, mert első nekifutásra is kevertem a rendszerbaszkurálást. Első lépésként fogtam, és a szolgáltatásoknál letiltottam a plugandplay kezelést. Ezzel a mozdulattal kinyírtam a win oldalról a cd-rom felismerést-kezelést, valamint a hangkártya felismerés-kezelést, és a GTR 1.2 lehúzott cd-romal egyből el is indult. Ezután ezeket visszakapcsoltam, lett is hang, de kihagytam az újraindítást, és utána mentem be a registrybe. Nos a másik verzió a daemonos registry után az volt, hogy lejjebb mentem a services részbe, és ott a cd rom szekciónál tiltottam le minden hozzáférést. Ekkor pnp engedélyezve volt, winben volt hangom, a játék indult, de hang nem volt így sem. Tehát a lényeg, hogy meg kéne találni a registryben a pnp kezelésnek csak a cdrom részét, és letiltani a pnp cuccok közül csak a cdrom részt. Ekkor elméletileg nem érzékel a starforce semmilyen eredeti cdromot, és elindul. Az a trükk, hogy a daemon féle emuláció scsi oldalról generic driver, és nem vonatkoznak rá a pnp beállítások, illetve ami vonatkozik, azt lövöd ki élből az első registryturkával. Nos röviden ez az elméletem az egészről, valahogy így kéne működnie. A gond ott van, hogy a registryből a cd-romos rész túl sok oldalról megközelíthető.