-
Jesszus, hány oldalt végigveszekedtünk! Szegény ezért nem találja Sajoati 3291-es útmutatóját. ezért becopyztam ide. így csak menni fog már!
Elméletileg #3259-et kell végigcsinálni, és utána, ha visszadugjátok a CD-t a későbbiekben, a Starfuckot indítva (legalsó SF verziót választva) "Disable CDroms", és máris szalad a játék.
Nekem elsőre ez nem jött össze, mert közben betűjeleket cserélgettem, meg a Daemon Toolsnál is változtattam a No. of drives-on, ami bekavarhatott neki.
Igenám, csakhogy nem segített az uninstall, az első reinstall után ugyanúgy kérte az eredeti CD-t.
Ezért a registryben rákerestem a Starforce, illetve GTR kifejezésekre, és ahol Sf volt, azt töröltem, plusz megtaláltam (sajnos már nem emlékszem, hol a) az F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N keyt. Töröltem az őt tartalmazó reg. mappát, mert látszott, hogy az a SimBin cucca.
Feltételezésem szerint ETTŐL javult meg a dolog, vagyis a köv. installnál (amit a biztonság kedvéért a Starfuckkal a fent leírt módon elrejtett CD-vel végeztem) már kérte ismét a CD-keyt (reboot után).
Lépéseim voltak tehát:
2. játszás lehúzott CD-vel, alvás
3. [másnap, mindenféle D-tools variálás] játék nem indul CD-vel bekötve, Starfuckkal
4. game uninstall, reinstall; játék nem indul Starfuckkal
5. registry: keres: "Starforce", kb. 9 találat, ezek törlése, plusz "GTR"-re keresve megtaláltam a kulcsot (célszerűbb F84GX-...-re keresni), töröltem az őt tartalmazó mappát.
6. Disable CDroms Starfuck-ban a 3.4.63 (a legalsó!) verzióval
7. meggyőződés, hogy a HKLM\satöbbiben (#3259!) még mindig le van-e tiltva a SYSTEM és a rendszergazda a PnPBios Extension kulcsot tartalmazó mappáról (igen, le volt tiltva)
8. Install game (újraindítást kér a végén)
9. Reboot, Daemon T.-val bemountolva a mini MDS, start game, CDkeyt beírni, kész.
--
a 9. pontban ellenőrizzétek, hogy valóban nem látszódik-e CD meghajtótok a Daemonosokon kívül, mert ha igen, akkor Starfuck/Disable CDroms
sok sikert!