Ez nem ilyen egyszerű Pete, hogy egy-két emberrel történő nézeteltérés miatt ilyen döntést hozz!
Egyébként erről a kocsitémáról ha lesz szavazás, én tuti tartózkodnék. A többség meg első felindulásból oda pöttyintene, ami elsőre beugrik neki (elnézést ).
Kocsicsere pro:
- minden autót megismerünk és olyannal is megy mindenki, amit előzőleg ki sem próbált volna (szerintem elég érdekes, mennyire másképp viselkednek azonos kategóriájú autók, kár lenne kihagyni)
Kocsicsere kontra:
- nem "get real" :P (valóságban sem igazolgatunk át futamonként szezon közben), viszont várhatóan csak a tesztbajnokságban lesz így, tapasztalatszerzésre valóban jobb
- feltehetőleg hullámzó teljesítmény több embernél, mert nincs ideje mindenkinek kellően felkészülni. Nem elég megtanulni a pályát, az új autók vezetését is szokni kell.
- az egyeztetések hiánya miatt azonos autóknál dugó a pitben (hétfőn én is beszoptam), bár ezt az 1.2-ben lehet hogy javítják az meg hamarosan itt lesz, ezért csak pár napos, esetleg hetes probléma ez is.
Úgy tudom, ilyen nagylétszámú mezőny Magyarországon egy online futamon még sehol nem volt együtt. A januárban induló tesztbajnokság elsődleges célja inkább az összeszokás, a közös nagylétszámú versenyzésben történő tapasztalatszerzés és nem utolsó sorban a győzelem, élmény ill. a szórakozás, ezért a nézet, nick és kocsiviták miatt kár lenne bárkinek is kihagynia.
Egyébként a valós név/nicnnévre azt lehetne még, hogy a teljes név után zárójelben ott lenne a nick is és akkor mindenki megtudja Kis Pál "igazi" nevét is. :) Aki meg valamilyen ok miatt nem akar a valós nevén indulni, kitalál egy ál vezeték és keresztnevet, persze ez csak egy halk tipp, úgyhogy a GPL-eseknek el se mondjuk.