Mondtam, hogy nem írok ide többet, de ez a kicsinyes sznobizmus már az agyamra megy.
1. Komoly bajnokság, meg mi nem játszunk, hanem versenyzni szeretnénk....csupa remek szlogen. De ha valaki versenyezni szeretne üljön át egy Ferrari 550-be, meglátjuk tudja-e vezetni. (A GET REAL egy marketingfogás, nem tudom észrevettétek-e...)
2. Ne csináljuk már azt, hogy az ex-GPL-esek mindenkit lenéznek. Miylen alapon? itt van a lényeg. Én egy szóval sem szóltam le senkit, de ha valaki meg meri mondani a véleményét, jön a gúnyolódás. Semmi gond, elmegyünk a Simchallenge-re versenyezni, mert ott legalább normális a hangulat és nincsenek 12 éves értelmi szintjén egyesek.
3. Kedves Bondi! A te hozzászólásod súrolja a pofátlanság határát. Mond neked valamit a seggnyaló kifejezés? Mert pont rád illik.
És végül még egyszer elnézést kérek a komoly bajnokság szervezőitől és megkövetek mindenkit, hogy szólni mertem, én már csak ilyen lightos ember vagyok, bár a legtöbb embert még így is elverném itt a pályán, mert röhely volt amit egyesek a spai versenyen csináltak. Gondolom, a nagyon komoly szabályoknak köszönhetően. Sorry még egyszer, itt értelmes érvelésre nem kerülhet sor.