• bondi
    Ezek a viták már a pofátlanság határát súrolják, nem is vágom hogy lehet ilyen stilusban UGATNI.

Adott pár ember, aki elég régóta szimulátorozik, nem is gyenge módon. Pénzt, energiát, időt nem kimélve csinálnak 1 servert, és megpróbálják egy nagyon sokáig jól működő online bajnokság (GPL) szabályrendszerét és versenyzőgárdáját átültetni ebbe.
    Egy normális online bajnokság alapja kemény szabályrendszer, különben a "jövök-megyek, játékot kipróbáltam, de sikerélmény hiányában törlöm a torrentes-warezes verzióm" ujoncok könnyen elronthatják a rendszeresen induló, gyakorlottabbak szórakozását.
    Ezek után, hogy többen is részesei lehessenek a dolognak, felajánlják a hétfői nyílt tesztfutam lehetőségét is, ráadásul IP címmel, hogy még a warez se legyen gond. Sőt mindenkihez normálisan állnak hozzá, még azt sem küldik el a picsába, aki a tesztfutam rajtja előtt megkérdezi hogy miért, és hogyan kell pittelni..... Nem hogy a szabályokat nem olvasták el többen, azt sem tudták hogy nem álló rajt van!
    Azokat sem zavarták ki, akik olyan netkapcsolattal jöttek online versenyezni, hogy 3 Adaware kiakadt volna a gépüktől, a tűzfalat csak IX. kerületből ismerik, és a pálya teljes szélességében szétlaggolták az agyukat, lehetetlenné téve megelőzésüket és lekörözésüket!

Csak finoman jegyzem meg, hogy mindkét tesztfutam felvezető körös baleseteit a "nickneves, játékot kipróbálom, de a cockpit nézetet utálom" GETREAL-t fikázók okozták!

Majd az itt olvasható flameáradat után is kulturáltan próbálták elmagyarázni a kötekedő okos embereknek, hogy ha már ennyit dolgoztak érte, és kifizettek 1 vödör lóvét a játékért és a serverért, akkor szeretnének is nyugodtan szórakozni vele.

Elolvastam a forumot, azt is értem hogy miért nem ez a baknokság foruma, es tobbet nem is érdekel, de pár ember magába nézhetne, kinek nem inge ne vegye magára!

A szervezők helyében pedig 1 dolgot mondanék a fikázóknak:

lófaszt a seggetekbe GTR bajnokság helyett...