-
Piski #3423 Másodszor pedig jön a magánvéleményem.
Szerintem ez az egész arra megy ki, hogy legyen egy komoly bajnokság, és azért ennyire fix a szabályzat, hogy szűrve legyenek az emberek.Mert (hangsúlyozom)szerintem akkor van értelme az egésznek, ha aki jön az komolyan veszi az egészet, több neki mint egy kis játék.És én azon a véleményen vagyok, hogy inkább legyünk 15en akik komolyan veszik. és szabályosan, egymásra vigyázva, figyelve mennek, mint hogy legyünk 40-en ebből 20 még a szabályokat se ismeri, nem ám hogy komolyan vegye.És erre jó ez a kötömm az ebet a karóhoz hozzáállás, mert az aki, egy nick miatt, vagy 1 nézet miatt nem indulna, az később máson is fentakadhat, de ha valaki igazán komolyan gondolja, akkor először szívja kicsit a fogát, aztán megszokja.Nyilván hogy pl a nascarosok nagy része komolyan megy és mégis nickel, nekik nem kell bizonygatni semmit, de ez olyan apró áldozat, amit érdemes meghozni sztem.A kötelező cockpit is olyan, hogy akit érdekel, az megpróbálja, megszokja és nem lesz hátránya belőle.Nyilván lesz olyan, hogy valaki komlyan venné és ilyen miatt nem indul, de kérdem én mit akarnátok inkább:Egy funrace sorozatot 50 fővel, amiben nem lehet eddzésen egy rendes kört menni, versenyen egyfolytában kilöknek, és néha megjelenik egy szembejövő a pályán, vagy vérre menő komoly csatákat, ahol mindenki tiszteletben tartja a másik szórakozását, és vigyáz rá, figyel, és hajlandó áldozatokat hozni a jó verseny érdekében.Én az utóbbira szavazok.Kirekeszteni se akarok senkit, de aki nem veszi elég komolyan, meg ilyen dolgokon megsértődik, inkább ne jöjjön!Nem lesz itt diktatúra, meg "mertmiígygondoljuk" meg "azértse" mert ismerem a szervewzőket és tudom, hogy ők is csak jó versenyt akarnak.Ha tudnánk hogy mindenki komolyan veszi a versenyzést akkor nem is kéne szabályzat, hiszen tök alapvető dolgokról van szó, amik sztem a legtöbbünk számára világos.De mégis le kell írni, mert páran nem értik.Mert nem akarják érteni.Nem személyeskedem, ez a tapasztalatom.Ennyi.Ezek apróságok, amiket könnyű megszokni, más kérdés hogy nem akarja valaki, nem kötelező, mint ahogy a bajnokságba jönni se.DE ŐSZINTÉN A VERSENYEKRŐL MIÉRT NEM BESZÉLÜNK??????Mert hatalmas élmény volt szerintem mindenkinek, akinek nem az írja meg, mert ha 1 versenyen is végigmentél szerintem úgy vagy vele mint én, hogy tökmind1 hogy csak legközelebb is legyen.Mert marha nagy élvezet.bocs a sok képzavarért.