• ibronk
    A név mizériához egyébként semmi többet nem kell mondani szerintem mint egy tegnapi esetet: Mikor Hum Peti irt valamit Norbinak címezve, és ugye ketten voltunk, a másik Norbi rögtön már anyázott is vissza Hum Petire hogy ő mit képzel már, közben meg ugye nekem szólt. Ezt még Hum Peti is elismeri hogy nagy hátránya a rendszernek. És ugye nem csak két embernek van azonos neve :)

Egyébként srácok, peace! Tényleg mindenki írja be a véleményét, javaslatait, DE bármit mond, és bármennyire is érthetetlennek, és hajthatatlannak tűnik is a másik se essünk egymásnak. Két másik bajnokságban vagyok ott a kezdetek óta, és mindkettőben az elején ugyan ilyen szinte vérre menő viták voltak, de végül mindig sikerült kompromisszumra jutni. Ne sértődjünk meg, ne hagyjuk abba az egész játékot csak mert nem tudjuk egyszerre érvényesíteni azt amit akár többen is máshogy gondolunk mint a bajnokság szervezői jelenleg. Én is már letoltam egy-két vitát a szervezőkkel, és le is lettem "szűz picsázva", de nem vágtam be a durcát, meg nem kezdtem el szarni az egészre. És most meg mi van? IP-vel játszunk, és még a szervezpénzt is megússza egy csomó ember, aki másik bajnokságokban szerepel már. Szóval nem kell izgulni, első kézből tudom hogy igenis el lehet érni változásokat, és még durva viták után is lehet közösen csinálni valamit. Szóval tényleg legyen türelmes mindenki, idővel minden ki fog szépen alakulni. Szerintem.