dl Voodoo#3409
Engedd meg nekep légyszives hogy azért reagáljak:
Ha neked az szimulátor élmény, hogy egy sík monitor előtt ülsz, akkor még életedben nem ültél kocsiban az életben. Gondolom a 2D-s világot is összetéveszted a 3D-ssel, mást nem tudok elképzelni.
Abban igazad van hogy nem írtam oda azt hogy cockpitből nézet az egyik olyan fontos dolog amitől simulátor a simulátort ez szerintem alap ha simulátorral játszol.Úgy látom te sokat ülsz kocsiban vagy nem is ülsz benne hanem állsz? vagy esetleg röpülsz fölötte hogy jobban lásd a sarkon hogy tudsz befordulni?(egyébként jópárszor ültem már autóba és még jogosítványom is van képzeld , sőt vezetek is autót ne mit szólsz?) Képzelőerőd meg elég 0 lehet.
De tényleg teljesen mindegy ki mit mond itt. Mindenkinek, még neked is, aki saját bevallásod szerint most kezdted a dolgot, akkora a mellénye, meg a szája, hogy az tényleg elég elgondolkodtató.
Nem tudom neked mit kell gondolkodnod ezen.Csak annyi jogom van hogy leírom a véleményemet ide és hogy miben látod hogy nagy mellényem van azt igazán elmagyarázhatnád.Sosem volt nagy mellényem itt főleg de még abba a másik játékba sem ahol igazából jó vagyok .....és még valami lenne attól még hogy most kezdtem (neten) nem jelenti azt hogy béna lennék mert mindenki annyira jó amennyit tesz érte + amennyire érzéke van az adott dologhoz. Nem akartam személyeskedni és visszafogottan próbáltam reagálni mindenki döntse el hogy ez sikerült vagy nem továbbá én is lezárom ezt a témát.