• Panther
    Ha neked az szimulátor élmény, hogy egy sík monitor előtt ülsz, akkor még életedben nem ültél kocsiban az életben. Gondolom a 2D-s világot is összetéveszted a 3D-ssel, mást nem tudok elképzelni.

De tényleg teljesen mindegy ki mit mond itt. Mindenkinek, még neked is, aki saját bevallásod szerint most kezdted a dolgot, akkora a mellénye, meg a szája, hogy az tényleg elég elgondolkodtató.

Senki sem fogja fel, hogy ez egy játék és nem a valóság. Itt senki, senki nem tudna elvezetni a valóságban egy Ferrari 550-et, vagy egy Saleent, erre le merem tenni a nagy esküt. Gondolom sokaknak még jogosítványa sincs, úgy osztja itt az észt.

Aki pedig a motorháztető nézeten gúnyolódik, annak azt mondom, hogy a cockpit kábé annyira reális, mintha be lenne kötve a szemed és úgy kéne vezetni.

Azt hiszem én is befejeztem itt, mert egyesek tényleg nem tudják mit beszélnek, vagy életükben még autót sem láttak belülről.

Senkit nem akartam továbbá megbántani, de ilyen légkörben szerintem semmi értelme nincs a további vitának. Én sem fogok ide írni többet, mert úgyis leordítanak, pedig csak a véleményemet mondtam el.

Még valami: az ETCC Liga is fog indítani egy NGT bajnokságot, ahol nem lesznek segítségek, de nem lesz kötelező a cockpit nézet sem. Ha ez bomlasztásnak számít, akkor elnézést.

Még valami: ha az IGAZÁN nagyoknak, Dominik Binz-nek, MaxD-nek, Markus Kononennek, Mikko Sarennek és még sorolhatnám, nem volt ellenére, hogy TV-Cockpitet is engedélyezzenek a nemzetközi ETCC bajnokságban, akkor itt miért kell ekkora sznobnak lenni? (gondolom a kifejezést nem kell magyarázni)

Maradtam tisztelettel: Panther, PH_ETCC Liga