• dl Voodoo
    Sziasztok.Toya én a Cockpit-nézet szerintem mindenképpen kötelező legyen ezzel az érveddel én sem étek egyet.Mégiscsak 1 simulátor játékkal játszunk.........Aki nem tud az gyakoroljon ahogy azt én is tettem meg a csapattársaim is teszik.Én speciel eddig egyik ligában sem versenyeztem ez lesz az első és gyakorlok is rá rendesen hogy tisztességes eredményt érjek el.Get real Pete silver beszólásain mindig jót nevetek :DDD persze legyen get real.Azzal viszont teljesen egyetértek veled ezt a versenyenkénti autóvátást nem kéne eröltetni szerintem itt is bízzuk az emberkékre hagy döntsék el hogy mikor milyen autóval akar menni vagy egyáltalán akar e másikkal menni...ha ti cserélgetni akartok autót akkor cseréljetek de engedjétek meg nekünk hogy mi válasszuk ki magunknak a nekünk legjobb autót.Megismerni az autokat úgy se akkor fogod amikor a futam van hanem elötte gyakorlásokon.Ez a névhasználat hát hogy ettől komolyabb lesz a bajnokság vagy sem jó kérdés.Nekem semmi bajom a nevemmel át is írtam de engem mindenki Voodoo néven ismer (vagy nem? :DDD)de átírtam ha ezzel jót teszek a bajnokságnak vagy jobb lesz a bajnokság megítélése akkor legyen.Erre a névhasználatos dologra annyit hogy itt van Wéber Gábor esete ő felvállalta a dolgot nem nicknév mögé bújt néha kapja is a beszólásokat nem rosszindulatból csak valaki ezt olyan viccesnek találja 1,2 ilyen dolog vicces de amikor már folyamatosan nyomják neki kicsit unalmas lehet. kb ennyi lenne a véleményem kicsit hosszú lett sorry :))