• arty
    én totál kivülálló vagyok, mivel eddig egyetlen verseny/szerver idején sem voltam otthon :(((((

Olvasom folyamatosan e topikot, de ezután a neves őrület után teljesen ugy érzem, hogy az van, amit az exGPL-esek akarnak, mindenki alkalmazkodjon hozzájuk, mert nekik az adott dolog bevált a bajnokságukban. Az semmit sem számit, hogy másoknak, másik bajnokságban más vált be? ;) ha ennyire hangoztatva van, hogy ez a neves dolog semmi, akkor ebben pl miért nem lehet engedni a másik "csoportnak" ? Elvileg ez ugye egy megegyezéses, több kisebb GTR bajnokságot beolvasztó tégely ... mégsem látom, hogy olyan nagy demokrácia lenne :)

ismétlem: fenti sorok egy kivülálló gondolatai, nekem így jött le az egész ... bele egyáltalán nem látok, de ahogy olvasom, más, komolyabban "résztvevők" sem igazán tájékozottak a "GTR bajnokság demokráciájáról".

és végül: nagyon örülök, hogy ha esetleg bajnokságban szeretnék játszani, létezik egy egyesült magyar naagy bajnokság, nem pedig 2-3 kisebb! ezért elismerésem, hogy végül sikerült!