• dl Voodoo
    Nos jó kis futam volt 2. lettem :S csak azért húzom a szám mert sokkal jobb is lehetett volna :S Sajnos a rajtot "tapasztalt" servervezérlő barátunk tönkrevágta de mivel nem ismeri még a dolgokat elnézzük neki is köszönnyük a lehetőséget !!! (ne nyomd meg a space-t a felvezetőkörbe mert akkor egyből a verseny kezdődik kihagyja a felvezető kört).sikerült meglepetést okoznia ezzel mert 1 lagot láttam és egy porsche seggébe landoltam akivel a szalagkorláton kötöttem ki az autóm eleje úgy ahogy volt leszakadt :( így 2.09- es idő volt a leggyorsabb amit futni tudtam a boxig.Box ha nem jut eszünkbe Ninjával és Petesilverrel és nem mondom el hogy a boxba csak úgy tudsz tankolni hogy leállítod az autót akkor sokaknak kellemetlen meglepetésben lett volna részük ám mint kiderült így is lett :) sorry eszembe se jutott hogy a pit marker nincs bekapcsolva nektek .(Kérdezz úgy okosodsz ) :DDD Boxba 1.30 percet töltöttem 3 szor indítottam újra a verdát (még nem sikerült kideríteni hogy miért nem indul el néha beindul a motor és nem reagál a gázra ledadog és megáll.na mind1 visszaestem 2. ról 3 . helyre és az utolsó körbe hagytam le Starskyt :) szegényt kicsit sajnáltam is elgumizta magát :).KB ennyi a versenyecskéről és grat a győztesnek ;)