• ibronk
    Mondtam már asszem hogy szerintem az nem egy magyar(!) bajnokság szervezőinek a feladata hogy üzletet csináljon a játék készítőinek. Aki teheti megveszi, és ezzel segít, és az ő lelkiismeretük tiszta, és hagyni kellenne hogy mindenkit hogy a sajátjával elszámoljon. De egy ilyen országban mint a miénk, ahol ugye ritkaság ha valaki játékot vesz, ezt így megjátszani nem túl okos ötlet. Meg különben is a starforce-al ugyis megcsinálták maguknak a bizniszt, mert előbb utóbb mindenki meg fogja venni, mert azért ennek a törése nem a legfelhasználóbarátabb.

De aztán ha véletlenül sikerülne ezen a szerintem kicsit zsarnokias módszeren túllépni, még mindig ott van az IP titkolása. Amiben egyébként a másik liga főszervezőinek is megoszlik a véleménye, mert volt aki a kiadás mellett volt, mégsem sikerült megoldani. Erre nincs nagyon megoldás. Tűzval, stb. van a szerveren, innentől kezdve viszonylag biztonságban van, csak egy kemény elhatározásra lenne szükség... De ha esetleg ez is megtörténne valamikor, aminek aztán télleg 0 esélyt adok, akkor már egészen jó lenne a helyzet. Már megvalósítható lenne egy közös nagy valami :)

De had tegyem hozzá azért még amit gondolok erről a sok szerverről:
    Egypáran így szar helyzetbe kerülnének. Pl. nekem kapásból 3 szerverpénzt kéne fizetnem, ami évente kb. 12000 ft lenne, ha minden játékkal futnák amit szeretek. Ez azért elég sok. Plusz ha jól megnézzük, szerintem az állandó szervernek amugy sincs értelme. LFS-esekkel is beüzemeltünk egy sajátot, és szinte üresen áll egész héten, annak az egypár embernek aki meg esténként néha összejön lehet alkalmi hostot is keresni. Szerintem sokkal de sokkal jobb volt amíg közösen használtunk egy szervert, és szabadon lehetett menni a bajnokságok között, ezzel összekötve a TELJES magyar szim társadalmat, és egy ilyen új játék esetén pedig mindenki aki már bennevolt, ingyen jöhetett volna, és ezzel könnyedén, gond nélkül létrehozva egy NAGY MAGYAR bajnokságot.
    Talán majd egy másik dimenzióban :)