9559
-
#2215 Este Nascar futam 9-től kb. éjfélig, előtte, ugy hogy 9-re végezzünk? -
#2214 akkor este mehetnénk egyet Brnoban...
...és nem mozogtak furcsán az autók a verseny alatt?? -
#2213 Igen ezek érdekes dolgok voltak...de ettől függetlenül tényleg jó volt! -
#2212 az Esc, és a Restart problémán kivül még jól is hangzik a többi.
bár a 120-140fok elvileg az ideális tapadás felső határa.
-
#2211 Bocsi, csak teszt futam volt, és azt hittük 10 perc lesz...
Ehelyett 36 perc lett, és szinte senki sem ért célba a furfangok miatt :-)
Lehet hogy másoknak világos, én azért leírok 1-2 érdekes dolgot:
1. A futamok időre mennek, akkor intik le, ha lejárt az idő
2. Tankolni csak leállított motornál lehet, az Ignition-t kell beállítani egy billentyűre, ami leállítja, és elindítja a motort.
3. Az ESC-et jó elkerülni futam közben, mert azonnal DNF-et kap az ember.
4. Ha valaki pegpördül, jó figyelni a hátsó gumik hőmérsékletét, mert ha 120 fok felett van, valószínűleg újra megpördül, mert csúszik mint a náthás csiga. Óvatosan menve gyorsan visszahül.
5. Nálam a dedikált szerveren, csak egy irányban lehet léptetni az eseményeket, vagyis nincsen lehetőség restartolni... Ezt remélem fejlesztik még.
Röviden ennyi. -
#2210 bocs összekevertem a kvakos(eredeti) linkel.
ha jol emlékszem 5en nyomtunk de lehet 6a,n barcelonán, 21 kör, és tök spontán jött az egész. -
sza.sa #2209 Hali!
Jó volt a verseny, jól elkaptam a rajtot, csak utánna kisodródtam és jól lemaradtam :(
Szombaton is lesz szerver?
sza.sa -
#2208 ma mehetnénk mondjuk Brno-ban :)... -
#2207 - gondolta Stirlitz...
- Stirlitz - gondolták a baglyok... -
#2206 baglyok. :) -
#2205 Ja, ha toltok futamot szóljatok előre, Hazsó meg én is jöttünk volna :) -
#2204 ja...és hányan nyomtátok??? és melyik pályán??? -
#2203 vazze! és erről lemaradtam! :))
...az én linkemet még nem próbálhattad, mert ezt ma raktam fel ideiglenesen, törölni fogom, mert nem kértem rá engedélyt :DDD... -
#2202 köszi a mai játékot srácok, nagyon jó volt!
főleg a verseny! előtte duma vigyazzatok!! erre az első gázfröccsnél tömegkatasztrófa:D 2. rajtnál már minden simán ment, sőt vezettem is 2körig ,. de egy kis "karosszéria munka" után be kellett mennem a pitbe ahol is reflexből nyomtam egy escet.....eredménye dnf:DDDnézhettem a maradék 15 kört:DD
de azert jo volt remélem holnap is lesz vmi hasonló.
Juang köszi a linket, amugy én is innen proszáltam tölteni, csak jana akkor még nem működött.
na jo8 mindenkinek -
#2201 Igen, csatlakozásnál hatalmas LAG van. az 1.2-es patch javít rajta azt írták... -
sza.sa #2200 Üdv!
Nálam is volt néha akadás, de csak akkor ha valaki be vagy kilépett (akkor se mindig...)
sza.sa -
#2199 Szerintem ISDN... de localban nem tudom tesztelni, azért szóljatok ha LAG van, eddig még senki sem jelezte, csak te. -
#2198 tegnap amikor voltunk 4-5 -en bizony eléggé furcsán mozogtak nálam a többiek autói, kicsit lagos volt...tényleg most hogy jobb? ha a join-nál DSL -re vagy 56K-ra állítom a kapcsolatomat??? (512/64-es ADSL -em van)... -
#2197 1024/128, egy kis technikai trükkel, ami miatt nem lassítják be egymást a játékosok (főleg a gyorsabbakat a lassabbak :-) -
#2196 ez különben milyen kapcsolat (hány bites?)? -
#2195 _ICQ -
#2194 Sziasztok! Utána akarok nézni a játéknak letöltésileg, de kéne a gátum, hogy kb mikor adták ki. Valaki megmondaná nekem kb-re? -
#2193 Itt a lényeg asszem:"Szerintem sokkal de sokkal jobb volt amíg közösen használtunk egy szervert, és szabadon lehetett menni a bajnokságok között, ezzel összekötve a TELJES magyar szim társadalmat, és egy ilyen új játék esetén pedig mindenki aki már bennevolt, ingyen jöhetett volna, és ezzel könnyedén, gond nélkül létrehozva egy NAGY MAGYAR bajnokságot" Nyilván elöbb-utóbb megveszi az ember a játékot,de 3-4 szerver dijat nem biztos, hogy be akarna fizetni hanem inkább -HSW elgondolás alapján több játékért kevesebbet fizetne....
Szerintem:)))
-
#2192 A szerver elindítva 2-ig:
az IP most már szokásos:
81.183.253.111
-
#2191 Én is megveszem majd, ha nem a rendelgetős cvancogós verzió lesz elérhető :-) Az IP titkolásról annyit hogy vicc... aki azt állítja hogy IP titkolás a hálózati védelem egy jó megoldása, arról szerintem sokaknak megvan a véleménye, itt most nem offolok :-)
Szóval nyomnám én a fizetőst is akár, de addig nem tisztelem meg a fejlesztőt, amíg nem számomra készíti el a verziót, hanem egy másik nyelven értő rétegnek. Jah és nem akarok gyári programot turkálni ha már mnegveszem. Ez volt a vevőközpontú nézet :-) -
Piski #2190 A bajnokság február kürül indul, addig csak tesztek lesznek, persze aki akar jöhet oda is, de lesz majd variálás, az a cél, hogy kitaláljuk, hogy a legjobb.Addig össze is lehet szedni a pénzt, ha valaki akarja, kijön az angol verzió(reméljük) és ki lehet próbálni a warezt.Mert szó nincs arról, hogy kényszerítve van bár kisd is, hogy "Veddmeg".Próbálja ki mindenki, döntse el, hogy ér e neki ennyit az egész, és ennyi idő alatt tényleg összejön a pénz ha valaki akarja.Nem ma kell megvenni.És nem győzőm hangsúlyozni, hogy évekre veszed meg, nem 2 hétre.Erre jó a warez, hogy megtudja az ember, kell-e neki."Unofficial" Demo:))) -
#2189 -
SE #2188 Pontosan így vagyok vele én is. -
#2187 én is meg fogom venni, majd ha nálunk is megjelenik, de nem akarok német verziót venni, azt meg pecselgetni...lesz majd az angol verzió, melyben alapból benne lesz a 24h Spa, meg pár autóval több :))...addig meg megy a mostani... -
#2186 megvan, leszedtem a nordschleife1.1 -et...
innen leszedheted, ha nem jött még össze:
Nordschleife_1.1_by_Checotto_and_Kvako.rar -
#2185 Mondtam már asszem hogy szerintem az nem egy magyar(!) bajnokság szervezőinek a feladata hogy üzletet csináljon a játék készítőinek. Aki teheti megveszi, és ezzel segít, és az ő lelkiismeretük tiszta, és hagyni kellenne hogy mindenkit hogy a sajátjával elszámoljon. De egy ilyen országban mint a miénk, ahol ugye ritkaság ha valaki játékot vesz, ezt így megjátszani nem túl okos ötlet. Meg különben is a starforce-al ugyis megcsinálták maguknak a bizniszt, mert előbb utóbb mindenki meg fogja venni, mert azért ennek a törése nem a legfelhasználóbarátabb.
De aztán ha véletlenül sikerülne ezen a szerintem kicsit zsarnokias módszeren túllépni, még mindig ott van az IP titkolása. Amiben egyébként a másik liga főszervezőinek is megoszlik a véleménye, mert volt aki a kiadás mellett volt, mégsem sikerült megoldani. Erre nincs nagyon megoldás. Tűzval, stb. van a szerveren, innentől kezdve viszonylag biztonságban van, csak egy kemény elhatározásra lenne szükség... De ha esetleg ez is megtörténne valamikor, aminek aztán télleg 0 esélyt adok, akkor már egészen jó lenne a helyzet. Már megvalósítható lenne egy közös nagy valami :)
De had tegyem hozzá azért még amit gondolok erről a sok szerverről:
Egypáran így szar helyzetbe kerülnének. Pl. nekem kapásból 3 szerverpénzt kéne fizetnem, ami évente kb. 12000 ft lenne, ha minden játékkal futnák amit szeretek. Ez azért elég sok. Plusz ha jól megnézzük, szerintem az állandó szervernek amugy sincs értelme. LFS-esekkel is beüzemeltünk egy sajátot, és szinte üresen áll egész héten, annak az egypár embernek aki meg esténként néha összejön lehet alkalmi hostot is keresni. Szerintem sokkal de sokkal jobb volt amíg közösen használtunk egy szervert, és szabadon lehetett menni a bajnokságok között, ezzel összekötve a TELJES magyar szim társadalmat, és egy ilyen új játék esetén pedig mindenki aki már bennevolt, ingyen jöhetett volna, és ezzel könnyedén, gond nélkül létrehozva egy NAGY MAGYAR bajnokságot.
Talán majd egy másik dimenzióban :) -
#2184 az ember ált. 1-2hetes játékokat warezol..így hallottam :)
ahol bajnokság megy ott min. 1év, szal nincs érv ami a warez mellett szólna. max ha nem kapható.
az meg hogy ugymond lehalt a Gpl/NR2003 vonal, az nagyon gáz, nekünk. :((
pont ezeknek a játékoknak kellene üzleti sikernek lenniük.
-
#2183 szerintem ez a támogassuk a készítőket, ezért CSAK eredeti példányos emberkék indulhassanak, hmm... hogy is mondjam... gáz.
persze minden kiírónak joga van olyan feltételeket szabni, amilyet akar, de ha pl. csak 1 össznépi bajnokság lenne, ilyen feltétellel, akkor lehet, hogy tehetségesgyerek1 elveszne, mert nem lenne pénze indulni.
(ifjaknál a netet fizethetik pl. a szülők, vagy lehet, hogy albérletben megosztva csak 3-ad, 4-ed díjat fizet, vagy kolesz...)
ezzel együtt nekem semmi kifogásom egy kötetlen időpontú, eredeti példányos GTR verennyel, ez picit talán még azon is segít, hogy többen jöjjenek a NASCAR Cup/TransAm/CTS versenyekre. :D
-
#2182 A HSW szerveren nem azért indul a bajnokság mert a "Ti" szerveretekre csak eredeti játékkal lehet felmenni-ami nekem nem lenne gond mert már megrendeltem a játékot igaz 1 hét alatt nem sikerült még megkapnom Ausztriából...na mind1.- hanem erről már volt szó korábban is hogy lesz szervezve ebből is bajnokság. Én személy szerint legszívesebben mindkettőben indulnék ha már így alakult, mert most a HSW szerverre be vagyok fizetve meg jó kis csapat van, ugyanakkor én is indultam 2 évig a GPL bajnokságban és hiányzik az a társaság is igaz azóta sok új ember bukkant fel ott. Csak sajnos még erre az 1 bajnokságra sem lesz mindig időm.
Kár hogy így alakult és én is csak remélem, hogy mindkét szerveren lesz jó sok versenyző. -
#2181 köszi -
#2180 Nincs mit, és jól szóltál :-) -
#2179 izé,, 3 csapat van mert mi még nem tartozunk sehova! illetve a newbeeeek csapatába:D de majd nemoskára remélem jol beolvadunk -
Piski #2178 Jah, és Coweknek kösz a szervert tegnap.Üdv:) -
Piski #2177 A számok amúgy csak feltételezések, ha 40 eber szakad 2 felé az sem sokkal jobb, bár remélem minél többen lesznek. -
Piski #2176 Kettészakadásról egy gondolat.Eddig úgy néz ki. 2 bajnokság lesz:HGTRM és HSW.Eredetileg csak HGTRM lett volna, direkt azért fel lett állítva a szerver, hogy egész héten mehessen, éjjel nappal, ne keljen egy napra szoritkozni.Távoláljon tőlem, egy rossz szót nem akarok a HSW ellen szólni, én is mentem ott, ezúton is köszönöm, csak ugye egy játékra 1 nap jutott, az meg kevés volt, amúgy is minden nap foglalt volt, ezért döntöttünk saját szerver mellett.Aztán a szervezők azt mondták, hogy lobbyról fog menni a bejelentkezés, ami ugye azt jelenti, hogy eredeti játék kell.Ennek több oka van.1, hogy nem akarnak ip-t megadni, biztonsági okokból, bár ez szerintem megoldható lenne másképp is, de érthető.A másik, hogy főleg régi gpl-esek vannak a bandában(Csiki Peti pl 6 éve, ő a főszervező)és nem akarják(velem együtt) újra átélni, ahogy a Gpl-es Papyrus tönkrement, meg nem csinált folytatást, ugyan kultuszt teremtett, de üzletileg csőd volt a játék.Így akarják támogatni a készítőket és példát mutatni, és abban maximálisan egyetértek, hogy ha valaki meg tud venni egy gépet, meg egy kormányt és tényleg komolyan gondolja, szerverdíjat is leteszi, akkor ki tudja fizetni az a 10e-t amibe a játék kerül.És azt is megértem, hogy van aki meg nem akarja, bár ki tudná fizetni, hiszen ingyen is meg lehet neki.Először úgy gondoltam, hogy én sem veszem meg, és rosszul esett, hogy ily módon kizárnak, de játszottam kicsit, belegondoltam, és azt mondtam, bőven megér ennyit.Hiszen pl a net ennyi egy hónapban.Na szóval ezért azok, akik nem akarják/tudják megvenni a játékot, szerveznek egy másik bajnokságot.Érthető.Csak a végeredmény lesz szar, mert mindkét oldalnak normális elfogadható érvei vannak, és amit írok nem fikázásként, baszogatásként írom, mégis ketté szakadnak az emberek és egy pl 25 fős örjöngésből lesz két 10-12 fős mezőny.Én úgy gondolom, hogy meg lehetne találni a közös nevezőt.Mert tényleg a játékélményből veszítünk, aminél fontosabb nincs.Jó lesz ez így is, mert mindkét csapatban jófejek vannak, megvoltunk eddig is külön, ezután is megleszünk, de miért ha lenne LEHETŐSÉG AZ ÖSSZNÉPI MAGYAR BAJNOKSÁGRA?Szerintem élni kéne vele.Nemtudom hogyan, de az bizots, hogy ezzel az egymásra való mutogatással nem kerülünk közelebb a megoldáshoz.Ez ugyanúgy igaz mindkét csapatra.
Kösz annak aki elolvasta.